Co s manželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
4.11.06 11:47

tak jsem si tu procetla vsechny prispevky a jsem zvedava jak to vse dopadlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
4.11.06 15:27

Commex,

řekl jsi to přesně.. je to síla…

Přeji ti, aby se vše opravdu zlepšilo… znám křesťana, který „prohlédl“ a vzdal se víry… takže je možné, že číslo jedna u své ženy záhy budeš…

Nyní jsi číslo jedna pro své děti, i to je víc, než má spousta lidí kolem… takže můžeš být na sebe hrdý…

S ženou.. čas ukáže… jestli tvou cestou půjde i ona či jiná… ty děti… člověk díky nim řeší věci jinak než by je řešil sám… takže to máš opravdu též těžké… Nenaplněné city, potřeby, potřeba být potřebován…

Držím palce!
E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.6.14 14:33

Dobrý den. Jsem 27letá maminka 2 dětí /4r,18m/, jsem vdaná-máme hypotéku, nově postavený dům,… a manžel už mi zřejmě leze na nervy :-(. Naše měsíční výdaje jsou vč. hypotéky 24tis. Manžel si našel novou práci a slíbili mu tam plat zákl.13tis čistého + přesčas měl mít kolem 17tis čistého. ALE…za min. měsíc donesl první výplatu z nové práce = 10800kč :-(. Já řekla, že pro nás je tato částka likvidační a on že to bude řešit…každopádně po týdnu to dopadlo tak, že se ptal vedoucího a že s částkou se nedá nic dělat a manželovi je to úplně fuk. On je v práci spokojený prej.. Včera jsem o tom chtěla s ním mluvit, ale nechtěl :-( a já potřebuji vědět, jak to bude..protože už te´d mám v peněžence 2000kč a to nám má vydržet do 15.7.! Sunar, jídlo,..kde jako na to mám vzít? Vůbec ho to nezajímá! Mrzí mě, když si včera v klidu po práci chlastá pivo, které mu přivezl jeho brácha a já tady nemám ani na jídlo pro děti :-(. Když řeknu, že jeho pivo se mi vůbec nelíbí, odvrátí, že se tady tolik jídla vyplítvá, že to pivo je mizivé. Jako vyplitvá-to fakt nechápu..šetřím, kde se dá!! Když holky nesní celý jogurt, nechají a já ho dám slipkám-ze kterých máme vajíčka-tak to přeci není plítvání, ne? :roll: Já už fakt nevím. Řekla jsem mu, že s nákupem piv bude taky amen, protože 1000kč měsíčně za pivo je dost a on mi na to řekne, že to radši nebude jíst večer než abych ho měla okrást o pivo… :-( stejně celou ledničku sní… Poraďte, jak byste reagovali? Přemýšlím, jestli už s ním být, či nebýt? Já mám kam jít s dětmi, ale když půjdu, tak nevím jak to dopadne s barákem…ani neví co se má každý měsíc platit-vše jsem dělala já!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
19.6.14 14:37

Tak po sobě přestaňte štěkat, sedněte si v klidu a proberte to. Kolik potřebujete, kolik máte, co s tím dělat, kde se ušetřit dá, kde ne. Kdo je ochotný se čeho vzdát. Udělat si plán a nějak vyjít. V předchozí práci měl asi víc, proto máte hypotéku a nový barák. Bohužel člověk si nemůže být dneska ničím jistý. Můžete si snížit splátky? Máte rezervu? Proč odešel z předchozí práce? Nebo ho vyhodili? Tak by měl mít odstupné ne? Musíte to řešit jako tým.

Jo a když děti něco nedojí, tak buď to schovám do lednice na později, nebo to sním já. Je fakt že (ač to není úplně pravda) když se něco dá slepicím, tak to vypadá jako vyhazování, plýtvání. Ani jsem nevěděla že slepice jí jogurty, to mi jako plýtvání přijde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
19.6.14 14:39

@MonaM1 aho, taky máme hypotéku, dvě děti, já na RD… a manžel ať s esnaží sebevíc (dělá 12ky), tak taky zrovna nenosí domů majlant. Vím, že spousta holek napíše, že chlap, co neumí zabezpečit není chlap apod., ale můj chlap se snaží, situace v Olomouci na trhu práce není nejlepší, šetříme, kde se dá, já mám brigádu a nějak to prostě dáváme s tím, že zase bude o trochu líp, až se vrátím do práce. Pokud tvůj manžel jinak nemá jiné mouchy, tak bych si s ním v klidu sedla a zkusila pořešit, kde se dají snížit náklady, jestli by si nemohl něco přibrat, případně ty apod. Za rozchod by mi to nestálo, jsme partneři a pro peníze jsem si chlapa nebrala, ale zase ty musíš vědět, jestli ti to s manželem stojí za to. Můj chlap je býk, nemá rád změny, kde zakoření, tak je zůstává, má rád klid… to je třeba u něho důvod, že není moc schopen něco měnit. Takový ale je, takového jsem si ho brala. Hypotéku platí, nepije, je úžasný táta, tak to beru tak, jak to je, i když někdy před výplatou taky není pomalu co do huby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
19.6.14 14:41

Chudák chlap :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35758
19.6.14 14:41

Tak ho mesic nech at nakupuje a stara se o jidlo a vylohy on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
19.6.14 14:49

A co kdyby šel na mateřskou on, nesehnala bys lépe placenou práci Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.6.14 14:52
@tralala123 píše:

Včem je chudák? V tom, že se nehodlá vzdát piva? Já za sebe nic nedám, ani tu kosmetiku-ani krém nějaký..používám obyč. levné mýdlo na sprchování i když se mi po tom skoro loupe kůže, ale prostě na víc nemám :-( Ani vlasy si nebarvím nic..a on je chudák? :cert: On se mnou o ničem nechce mluvit! mimochodem v předešlé práci bral 19tis čistého a zvládali jsme to tak, že jsem mu dávala i na pivko do hospody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.6.14 14:53
@Jaji77 píše:
A co kdyby šel na mateřskou on, nesehnala bys lépe placenou práci Ty?

Já myslím, že aji sehnala..teda před mateřskou jsem měla 15tis čistého..už jsem mu to navrhovala, ale nechce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
19.6.14 14:57

@MonaM1 takže v podstatě chce zachovat svůj svobodný život na úkor Tebe a svých dětí? Nejde mi o peníze, ale tohle sobectví by mě nadzvedlo tedy pořádně. On se nechce ničeho vzdát a Ty musíš všeho? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.6.14 15:08
@tralala123 píše:

Taky nechápu v čem je chudák, jakko 10 000 Kč na chlapa je teda mizerně malo a určitě by našel něco za víc peněz, jenže se mu ani beztak nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
19.6.14 15:09

Chudák ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.6.14 15:12
@Jaji77 píše:
@MonaM1 takže v podstatě chce zachovat svůj svobodný život na úkor Tebe a svých dětí? Nejde mi o peníze, ale tohle sobectví by mě nadzvedlo tedy pořádně. On se nechce ničeho vzdát a Ty musíš všeho? Proč?

Mě to také tak připadá! Já už jesm udělala tak moc ústupků!! Třeba v neděli..navrhla jsem, ať se jedeme na kolích celá rodina na výlet..jely jsme..s tím, že mě zatáhl do lesa-kde to zná on ale já tam byla prvně a on mi prostě ujel :-( čekám s dětmi na jednom místě 10min a on se vynoří od jakési uličky a řve na mě kde jsme :-( tak pak mi to udělal ještě jednou.. a už jsem jela naštvaná zpět dom s dětmi. Myslí si, že 4r dítě pojede na kole jeho rychlostí… :-( no a pecka byla, když jsme nazpět dom jely všichni a on mi ujel dom :-( Jako přeci když je rodinný výlet, mají jet všichni pohromadě, ne? :cert: A on na mě začal řvát, že vedle mě nepojede, že proč by měl mi být furt za zadkem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.6.14 15:12
@tralala123 píše:

tak sis rejpla, to se musí, že… ;)

@MonaM1 a proč změnil manžel práci?? Nemůže se tam vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová