Co s manželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
26.9.06 11:43

KAede, urcite by to nemohlo byt nerizene - asi bych jako admin mela prava mazat urazky a oplzlosti. Byla by to prace navic, ale snad by ji nebylo tolik.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.9.06 11:50

Souhlas, mně šlo o to, aby si tam pak nechodili vybíjet mindráky všelijaký zoufalci z jinejch webů a nezvrhlo se to. Prostě přístup pro registrovaný, ale skrytej. A zakázat metříky, aby mě, až třeba anonymně napíšu, že chodim exhibovat do parku a nevim co s tim, neprozradily. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.9.06 11:55

A chodis tam exhibovat sama nebo s ditetem? :D:D:D:D:D
Jasne, metriky schovame :D
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.9.06 12:18

Sama, hele, vona mi to kazí, páč jí nebaví číhat se mnou ve křoví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
26.9.06 12:21

jjanino,

no trochu jsem si pročetla diskuzi a souhlasím nemáš to jednoduchý..z mýho pohledu máš a miluješ? (možná jen chceš milovat), chlapa co ti lže a docela s tebou manipuluje - ooo jak já tě miluju a bez tebe nebudu…ale já se podle toho chovat nehodlám…nevím tohle chování upřímně nesnáším a jsem v tomhle za jedno s Lesinou..ten chlap nestojí za námahu…koneckonců ty mu za ni očividně taky nestojíš…ach jo

píšeš, myslíš si, že tobě nelže, jen ostatním..vidím to jinak..tebe obelhává jako první…a nejvíc.

píšeš, že má náročnou práci a je přímo vyřízenej a jsi ráda, že si pohraje s dítkem..mno pokud má čas se stýkat a oblbovat mladý kočeny tak se ani nedivím to člověka vycucne.. a času to spolkne do zajista plno…víc než si asi teď myslíš…a zřejmě od kamarádského psaní se to posouvá (spíš dávno posunulo) úplně jinam

nevím..je to hodně těžké, já v tom nežiju, ale jsi mladá a možná by si měla trochu přehodnotit co chceš a co od života čekáš? jestli je to partner, kterému nemůžeš věřit, trápíš se kde je a co dělá, a chceš mu dělat naschvál…opravdu je to pro tebe definice fungujícího vztahu, fungující rodiny? a oplácet stejnou mincí..není to tak trochu konec? to jako oba budete oblbovat nějaké další osoby a doma si budete říkat jak se milujete? a dítko tomu bude přihlížet a v dospělosti se bude chovat stejně? mno je to na tobě..

víš možná je to hodně tvrdé co píšu, ale věř mi, je mi líto, že to musíš prožívat a ještě s malým dítětem, to rozhodování a řešení není lehké, je to na vás jestli je to třebas jde zařadit do kategorie uklouznutí co se nebude opakovat nebo stav, který s láskou a úctou k tobě nemá co dělat…držím palce ať se to vyřešíte…a co nejdřív…

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
26.9.06 12:41

No tak u nás to bylo podobné,ale s tím rozdílem, že vše zapíral a říkal mi, že jsem nesnesitelně žárlivá a měla bych se léčit. A že ho tím chudáka strašně urážím. Nevím jaké je vyýchodisko a co ti poradit, jestli chceš být s ním, tak možná jem mlčet. U nás slova nic nezmohla,jen to, že jsme teď mamotní bez táty :( věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
26.9.06 12:53

JJanino,
asi to vůbec není jednoduché. Nejvíce záleží na tom jaký máte mezi sebou vztah. Pokud se s ním dá rozumně mluvit, nejlepší by asi bylo si sednout a vše v klidu probrat. Třeba mu jen chybí poznávání nových lidí a bojí se to jen říct. Určitě nemá smysl dělat nějaké naschvály, ale jen si stanovit jasná pravidla. Chlap přece může mít kamarádky, stejně jako Ty můžeš mít kamarády, ale nemělo by se zacházet nikam dál. To je to co se musí předem ujasnit. Prostě si slíbit že to nezajde nikam dál a hlavně aby pochopil že jelepší říct jednu třeba i špatnou pravdu než milion dobrých lží na které se stejně časem přijde. Ale jak jsem psala, záleží na tom jaký máte vztah, a Ty musíš nejlépe vědět co na něj platí a určitě i zabere. Asi jsem Ti moc nepomohla, ale i přes to přeji hodně síly a hlavně úspěch. Joji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.9.06 12:57

Bych si taky něco dovolila:
Tak za prvé si myslím, že on to určitě nedělá proto, že by byl doma nespokojenej. Naopak má všechno, na co si vzpomene, a na tom nehodlá nic měnit. Chybí mu jediná věc, kterou mu žádnej vztah dlouhodobě nemůže dát - počáteční vzrušení, dobývání, zvědavost … Samozřejmě to ukazuje na jeho slabost, nevyzrálost, ale kdo z chlapů (a i žen) takové choutky nemá (nemusí je přímo vyhledávat, ale kdo z vás je imunní proti poblouznění, proti zamilovanosti?). Musím se ale přidat k těm, kdo se tady pozastavují nad jeho chováním vůči tobě - vymýšlení bludů, neochota s tím přestat nebo aspoň omezit … Mám pocit, že bys mu možná měla důrazně a zřetelně vysvětlit, že ti to vadí a proč ti to vadí - třeba si to prostě neuvědomuje, jemu se to líbí, podle jeho názoru on doma funguje normálně, takže neni žádnej důvod, aby něco na situaci měnil …
Jako nejhorší možný řešení mi připadá, aby sis schválně taky hledala podobné známosti (možná by ti to bylo nepříjemné, možná by ti to naopak bylo příjemné až moc, a jestli dobře chápu, o rozbití vztahu ti nejde) - teda to je druhý nejhorší řešení (první nejhorší je ukončení vašeho vztahu resp. manželství). A co bych dělala já:

1. Pokusila bych se mu otevřeně a pokud možno v klidu vysvětlit, že tohle mi vadí, že mě to ponižuje, že ze mě dělá pitomečka, když si vymýšlí nehorázné lži …
  2. Udělala bych u sebe nějakou změnu - vizáže, oblečení, úpravy
  3. Udělala bych nějakou změnu ve svých aktivitách a vůbec v programu celé rodiny - přihlásila bych se třeba na cvičení, chodila bych na plavání atp. a po tu dobu by se staral on (evidentně toho času zas tak málo nemá), vyrážela bych pravidelně se známýma (i s klukama) na kafe, večeři nebo tak. To znamená, že on by měl víc povinností než předtím.
  4. Začala bych si s ním dopisovat - třeba e-mailem - jako nová známost (ale to až později, až by se trochu srovnal) - samozřejmě aby věděl, že jsem to já - byla by to taková hra, kterou on tak rád hraje
  5. Pokud by nebyl ochotný svoje chování změnit ani po určité „době hájení“, dala bych mu ultimátum, které by pro něj bylo nepříjemné a které bych byla schopná dodržet (třeba ať se na 14 dní odstěhuje)
  6. Po „dobu hájení“ (třeba měsíc), během které by měl všechno vyřešit a přestat s tím, bych se k němu chovala naprosto normálně. Ostatně podle všeho to vypadá, že ty jseš jeho jednička, takže není na místě panikařit nebo klesat na mysli a sebevědomí.

A hlavně - nedělej ukvapená rozhodnutí, nedělej z komára velblouda - je to sice nepříjemný (aspoň by to mohl utajit, když už nic jiného), ale neni to krize vašeho vztahu. Já bych opravdu v:,–(ila na to, že on si neuvědomuje, že dělá něco extra špatného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.9.06 13:20

BP, docela s tebou souhlasim - až na ten konec. Jestli si chlap, kterej podvádí ženu, nebo to jen plánuje a připravuje se, neuvědomuje, že dělá něco špatně, tak bude těžce nevyzrálej a v tomhle případě je to teda velbloud jak prase.
Oni ti chlapové zase nejsou tak hloupí, aby si neuvědomovali, co dělají. Ale samozřejmě to budou dělat, když jim to v pohodě projde a ženskou utáhnou na vařený nudli svýma kecama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.9.06 13:26

Kaede No já to myslim v tom smyslu, že chlap nějakou vedlejší známost s fyzickou nevěrou nebo bez ní považuje za zpestření života, který ničemu nevadí, spíš než by z toho dělal osudovou věc. Je ale fakt, že po třicítce už by se měl trochu probudit a ujasnit si, co jsou dobré mravy - no a k tomu mu právě manželka pomůže, když mu to důrazně vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.9.06 13:32

No tak v tom případě by ten Janinej exemplář potřeboval opravdu důrazný vysvětlení, nejlíp solidní litinovou pánvičkou! A z obou stran! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
26.9.06 13:35

Kaede :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
26.9.06 13:39

chlapi