Co s manželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chocoloco
19.6.14 15:20
@tralala123 píše:
Chudák chlap :,(

V cem je jako chudak?
Holt si musi uvedomit, ze prichodem deti na svet a tim, ze je jeho zena na RD si na sebe vzal zavazky a musi je plnit, zvlast kdyz odmita, aby se do prace vratila manzelka.
Navic desetina platu na chlast, kdyz vydela takrka minimalni mzdu, je nadmerny luxus.

• Citovat
  • Upravit
30408

@MonaM1 Když jste si brali tu hypotéku, mysleli jste na to, jestli ji budete schopni splácet - zvlášť pokud jste si pořídili dítě a ty jsi šla na mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
@neila píše:
tak sis rejpla, to se musí, že… ;)@MonaM1 a proč změnil manžel práci?? Nemůže se tam vrátit?

se svým bývalým zaměstnavatelem se nepohodli :-( manželovi už dvakrát volal, jestli se nechce vrátit..nechce, prej by to pro něho byla potupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
19.6.14 15:24

@MonaM1 tak tady je větší problém než peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
19.6.14 15:26
@MonaM1 píše:
se svým bývalým zaměstnavatelem se nepohodli :-( manželovi už dvakrát volal, jestli se nechce vrátit..nechce, prej by to pro něho byla potupa

No jo, hrdý chlap to je paráda! Já si myslím že není třeba hned přemýšlet nad odchodem od manžela. Snad v dobrém i ve zlém…?! Je třeba si s ním vážně promluvit. Pokud na něho hned při otevření piva vyštěkneš, je jasné že se naštve. Je to chlap! :zed: Zkus to s ním probrat v nějaké lepší chvilce. Možná si ani neuvědomuje kolik všechno stojí, pokud třeba nechodí nakupovat. Můj manžel jde jednou za uherský rok do obchodu a pak dvě hodiny vykládá o tom, že kilo hroznů stojí 89,–! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.6.14 15:28

Machr co vydělá desítku měsíčně, má barák na hypotéku a nehodlá se vzdát lahváčů po večeři. No nazdar, tady je každá rada drahá. Je to pablb, dojede na to, a vy asi s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.6.14 15:42
@MonaM1 píše:
se svým bývalým zaměstnavatelem se nepohodli :-( manželovi už dvakrát volal, jestli se nechce vrátit..nechce, prej by to pro něho byla potupa

no jo, tyhle pyšné hrdiny mám nejraději :cert: že je rodina v existenční krizi, to mu nevadí… Hlavně, že má pivo a hrdost :poblion:
Budeš muset asi vystrčit lokty, protože při vší představivosti si nedovedu představit jak z toho ven. Nejdřív bych asi zavolala do banky o odklad splátky abych získala trochu času, protože neplatit = průser jako mraky. A pokud by s manželem nebyla řeč po dobrém, pohrozila bych rozvodem a začala se podle toho taky chovat. Doufala bych, že ho to nakopne a probere, ale pokud by ne, tak bych ten rozvod reálně zvážila, protože co s takových chlapem, to opravdu nevím :zed:
Za jiných okolností bych ti radila brigádu, nebo něco podobného, ale pokud chlap neudělá ani prd, přitom má možnost - tak je to proti logice :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.6.14 15:49
Proč odešel z té práce?
@MonaM1 píše:
Včem je chudák? V tom, že se nehodlá vzdát piva? Já za sebe nic nedám, ani tu kosmetiku-ani krém nějaký..používám obyč. levné mýdlo na sprchování i když se mi po tom skoro loupe kůže, ale prostě na víc nemám :-( Ani vlasy si nebarvím nic..a on je chudák? :cert: On se mnou o ničem nechce mluvit! mimochodem v předešlé práci bral 19tis čistého a zvládali jsme to tak, že jsem mu dávala i na pivko do hospody :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.6.14 15:52

@terinka4444 prý se nepohodl se šéfem :roll: (který ho pak volal zpátky, ale pan je hrdej a odmítnul, že by to byla potupa :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.6.14 16:00

Tak víš co, i když tady čtu i příspěvky typu chudák chlap, naprosto chápu tvoje rozhořčení. Pán má hrdost, vydělá desítku, tisícovku si propije a manželka s dětma ať nežerou? Upřímně chápu tvé pocity, udělat mi tohle manžel, pravděpodobně by dost utrpělo moje vnímání jeho jako partnera. Co s tím, to ti neumím poradit, já nemám ráda ultimáta a omezování, ale toho tvého bych chytla pod krkem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.6.14 16:14

STOP VAŘENÍ, TCHÝNĚ?

Nevím, jestli už to tady někdo nepsal, ale asi bych zkusila opravdu mu nevařit, v rámci „šetření“. Nebo se zkusit poradit s tchány, pokud máte dobrý vztah, přece jen maminka mívá trochu pevnější ruku a pokud je příčetná, pomůže. Ale stejně mi v tomto případě přijde jakákoli rada drahá, tak obrovského sobce a nádivu jsem snad ještě nepotkala (nebo jsem o tom při nejmenším nevěděla). Je smutné, co se z těch našich mužských někdy vyklube… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
19.6.14 18:01

Chudák proto, ze by jste si podle mého meli sednout spolu a v klidu si promluvit o vážnosti situace a ne to resit na emiminu, tady Ti s tim asi bohuzel nikdo nepomůže.. :(

Pokud po něm hned po otevření piva, vysteknes, tak asi nic nevyřešíme, Zkuz v nejake přijatelnější chvilce..
Chlapy jsou složitý osobnosti a at chceme, nebo ne, musime se je snažit pochopit, a nebo si neztezovat a vykašlat se na ne..

Urcite mu to samotnému neni příjemné, ze nezvládá živit rodinu, a je to pro nej dost ponižující..

To je muj názor, a treba me ukamenujte. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.6.14 18:09

Brát si hypotéku a nemít nic bokem našetřeno právě pro nenadálé výpadky je prostě nerozum. Růžové finanční brejličky spadnou při prvním problému a je malér. Mimochodem, přečti si tohle:
 http://bydleni.idnes.cz/…/stavba.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.6.14 07:30
@tralala123 píše:
Chudák proto, ze by jste si podle mého meli sednout spolu a v klidu si promluvit o vážnosti situace a ne to resit na emiminu, tady Ti s tim asi bohuzel nikdo nepomůže.. :(

Pokud po něm hned po otevření piva, vysteknes, tak asi nic nevyřešíme, Zkuz v nejake přijatelnější chvilce..
Chlapy jsou složitý osobnosti a at chceme, nebo ne, musime se je snažit pochopit, a nebo si neztezovat a vykašlat se na ne..

Urcite mu to samotnému neni příjemné, ze nezvládá živit rodinu, a je to pro nej dost ponižující..

To je muj názor, a treba me ukamenujte. :pankac:

To není na kamenování..Jsou to moudrá písmenka…
Mám totožný názor..

Tato situace nebude mít řešení, dokud si k tomu nesednete oba spolu a neuvědomíte si, že jste na jedné lodi…Tvůj muž by tohle měl pochopit asi víc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
20.6.14 07:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat