Co s manželstvím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59496
23.8.20 12:39
@Anonymní píše:
Podobný případ byl můj exmanžel. Už od začátku vztahu si nechával účtenky, abychom po případném rozchodu věděli, kdo co platil a kdo si co nechá. Když jsem před dětmi pracovala, tak to ještě šlo. Po svatbě a když jsem byla na rodičáku, tak hrůza, velký žgrt to byl. Po celou dobu manželství si odkládal peníze, ze kterých si pak koupil auto. Šetřil dále i po nákupu auta.. Já jsem ze svého rodičáku platila nájem (bydleli jsme v domě u jeho matky). Když jsme šli nakoupit a chtěla jsem si koupit třeba triko za 200Kč, zaplatil ho, ale peníze jsem mu pak musela vrátit..
Nechtěl jezdit na dovolené, jsou to prý vyhozené peníze, radši si šetřil. Bylo toho daleko víc, ani se nechci rozepisovat.
Vše dopadlo rozvodem a já odešla s dvěma malými dětmi, igelitkou a holým zadkem.
Zůstalo mu všechno- vybavení celého patra v domě, auto, peníze na jeho účtu..z rekonstrukce provedené za dobu manželství jsem neviděla ani halíř.
Vyhrožoval mi, že pokud budu chtít řešit majetek, bude požadovat děti do péče nebo střídavku. Tak jsem radši couvla, aby vše proběhlo hladce a netrpěly děti..
Zakladatelko, asi líp nebude a dle mé zkušenosti- začít si šetřit a myslet na zadní vrátka. Hodně síly :kytka:

8o proč si platila ten nájem? To je pak jasné že si mohl šetřit jak chtěl. Měla si jasně říct at mámě platí za bydlení on že ty máš jen RD ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59496
23.8.20 12:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

tak oživuji diskuzi. Takže manželova máma hypo opravdu dostane, ještě mi bylo nabídnuto, že ten byt by „koupila pro nás“ tzn. já bych jí platila nájem místo nájemníků a pořád by to bylo napsáno na ní a pak by ten byt po splacení byl její. :zed: To tedy vůbec pro mě nepřichází v úvahu.

Už je ve mně dost velká míra rezignace, fakt nevím. Tak moc bych chtěla mít vlastní bydlení a jistotu a zázemí a nemůžu s tím hnout, jakýkoliv můj názor je manželovi jedno..:(

Zakl.
:mrgreen: :mrgreen: to jsou vtipálci, byt na ně a ty můžeš platit nájem :mrgreen: to tě musí mít za totální blbku :jazyk: Rozhodně víš žes ním jako partnerem nepočítat. Jinak je vztah jaký? Doma mimino tak ho omezuješ a žádné peníze do rozpočtu nedáváš ;) Má manžel alespoň slušný příjem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
23.8.20 13:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

tak oživuji diskuzi. Takže manželova máma hypo opravdu dostane, ještě mi bylo nabídnuto, že ten byt by „koupila pro nás“ tzn. já bych jí platila nájem místo nájemníků a pořád by to bylo napsáno na ní a pak by ten byt po splacení byl její. :zed: To tedy vůbec pro mě nepřichází v úvahu.

Už je ve mně dost velká míra rezignace, fakt nevím. Tak moc bych chtěla mít vlastní bydlení a jistotu a zázemí a nemůžu s tím hnout, jakýkoliv můj názor je manželovi jedno..:(

Zakl.

přestala bych s rezignací, poradila bych se s právníkem, jak to provést, zaplať ho ze společných peněz a nebuď blbá, nebo odejdeš s igelitkou a bez peněz.
On si bude ze svých peněz budovat majetek, zatímco ty budeš na rodičáku bez vlastních příjmů piplat jeho dítě. On si může vydělávat právě proto, že ty se mu o to dítě staráš.

takovej sobec si nemá vůbec pořizovat rodinu a děti, bohužel jsi si ho vzala a máš s ním dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22221
23.8.20 13:23

Uz se tesim, jak ho ta jeho maminka, co je na penize, jednou pekne vypece a byt mu neda :lol: kdo s cim zachazi…
At si jde na rodicovskou sam, chytrak. A ty si budes serit do „sveho“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
23.8.20 13:39
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Zakl.

tohle je už i na mě dost, matka dostane hypotéku a ty jí budeš platit nájem? no to mě posej tedy, radím ti nerezignuj a začni jednat, jinak to bude horší a horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 14:02

@mojmira jj, nikdy bych do toho nesla, ale my budem v jinem najmu. :zed:

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.20 16:52

@Markéta80 Ahoj, no jinak teda vztah..jako na houpačce, někdy super, někdy úplně na h..má mě dost omotanou, když je to hrozný, pak se to zas strašně zlepší, takže si říkám proč vlastně odcházet, ale tohle mě dost dodělalo.

Vždyť každý chlap chce přece zajistit rodinu a postarat se o ni, ne? :nevim:

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
23.8.20 20:50

Tyvoe!!! Ja asi budu muset prestat to emimino cist. Nedokazu uverit kolik tu ctu prispevku o tom, jak se chlap zacne povysovat nad zenskou kdyz ona je na matersky a stara se o dite zatim co on OOO VELIKY PAAN SVETA vydelava „tezky“ prachy. Navrhla bych mu nekolik moznosti:1) ok, milacku pokud ti vadi ze vydelavas ty a ja ne, muzes byt na rodicaku ty a ja pujdu do prace 2) zaplatis chuvu a ja budu moct vydelavat take. 3) rozvod, a vypocitani alimentu, protoze nehodlam zit s chlapem kterej se cejti bejt na koni za to jak zivi rodinu, zatimco me jako matku pecujici o dite nijak neuzna. Je mi to vazne lito ze to tu ctu, zadna zenska si toto na materske nezaslouzi (pokud napr v minulosti neprohrala uspory v sazkach, nebo neutratila uspory za drogy apod) myslim si ze chyba nastane v momete kdy se toto chovani muze v zacatku prehlidne. Parkrat na zacatku kdyZ jsem nastoupila na MD pritel rekl vety typu „nojo ja tu celej den pracuju aby nekdo mohl byt doma“…i ze srandy. Okamzite jsem mu rekla, ze toto nehodlam poslouchat ANI ZE SRANDY. Ono kdyz clovek si sotva dojde se vycurat kdyz miminko place a ma tezky den, kdyz se najednou prestanne vidat s prateli ktere driv vidal casto, nemuze delat tolik vec i, ktere driv mohl, zivot se zmeni o 100procent, treba se zhorsi postava takze zena se neciti tak hezka a je citlivejsi na hodnoceni okoli, nevyspi se mesice a mesice v noci v kuse, ve dne nikdy nevi kolik ma na co casu, dyz zacne neco delat kdyz miminko usne a ona nikdy nevi kdy se zase probudi, vse je pro ni nove, kdyz je prvorodicka, a jeste ji muz predhazuje ze ONA SI NIC NEVYDELA, a k tomu jeste ten chlap ani poradne nepomuze, TO JE VAZNE NEKDY NA PROVAZ. a muz si mze odejit do prace, na pivo, bez ditete, odfrknout si a na vsechno kaslat. Ale zena ma dite u prsu, sotva si sni obed, a pokud neni psychicky vysinuta, tak dite neodlozi a proste nemuze si vybrat jestli se onej ted bude starat nebo ne. Zena po porodu si zaslouzi OBROVSKOU uctu za to, ze privedla na svet dite, ze ho koji, stara se, dala zivot potomkovi toho OOO VELIKEHO PAAAANA, a sklizi misto ucty ponizeni a zradu. Hnus. Takovy chlapi by meli napojit na nejakej pristroj simulujici bolest aby videli jake je to porodit dite. A pak by jim nekdo mel nalejt prsa tak ze by meli pocit ze jim prasknou. A pak by je mel nekdo rok a pul v kuse budit v intervalu tri hodin. A trikrat denne na ne vylejt detsky blitky. 👍 😀 hm? Tak co? Porad by o sve zene si mysleli jak ona se doma vali a nic nevydela? Porad by pro ne byla NIC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.20 09:55

@Snehulkabledulka Moc děkuju za podporu, úplně sdílím Tvůj názor. :hug: To jsem si ještě dovolila říct, že za porod některý ženský dostanou od chlapa dárek a on na to „to si musím promyslet“. Jestli se to nezlepší, tak už kvůli tomu bydlení na to fakt kašlu, už mám dost toho nerespektu.

Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí