Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky prosim pomoc
pecu kure a myslela sem, ze udelam kure na paprice a zjistila sem ze nemam smetanu, mam uz i uvareny testoviny..Je nejakej recept na kure s testovinama nebo co s tim? jesfe premejslim, ze uvarim rejzi a testoviny necham na zejtrek, ale nejakej recept na uz uvareny testoviny? nic me nenapada, krom zapecenych ale ty sme meli nedavno ![]()
Máš nějakou zeleninu? Rajčata, papriky, cuketu? Přihodit to ke kuřeti, udělat z toho nějaký miš maš ![]()
@Lentu
Nějaký těstovinový salát s kuřetem? ![]()
Jinak mě včera zbyly těstoviny a dojeli jsme je večer s tvarohem ![]()
Ja dělám ze zbytků kuřete, ale jde i z celého : oboru maso, nakrájím na kousky a vrátím to sosu z pečení, prohřeju to tak, že se to maso jakoby ještě rozpadne a pak do toho dám těstoviny, zamíchat a případně dochutím. Máme to rádi s okurkovým salátem.
Já bych obrala upečené maso a dala do nějaké buď dušené zeleniny, a nebo naopak přidusila jen to maso třeba s rajčatama (houbama… co kuchyně dá) a sýrem a zamíchala do česrtvé zeleniny a vše pak podávala právě s těstovinama alá studenoteplý salát.
A co nějaký těstovinový salát? U nás moc nemusíme kuřecí prsíčka, že jsou suché, tak to, co mi zbyde z upečeného kuřete + ta prsíčka nakrájím na kousky, přidám k uvařeným těstovinám, šoupnu do toho syrovou papriku, sterilovaný hrášek, okurku (někdy hadovku, někdy steril) a nebo jinou zelču co mám doma, dám tam trochu tatarky a okořením grilovacím kořením a je hotovo
Buď to stláskáme samotné, nebo k tomu přidělám maso jen tak na pánvi ![]()
Jo, jo těstoviny s tvarohem, s anglickou slaninou a jarní cibulkou
@Lentu
dělávali nám to v menze - http://www.ajina-kucharka.cz/…abiccino.htm
Kuře na paprice jde i bez smetany, párkrát jsem ho tak dělala, ta smetana tam není nezbytně nutná. nebo jde dát na zjemnění mlíka trocha.
@Lentu my delame bezne peceny kure se stavickou a k tomu kolinka
ja to neznala ale pritel stim prisel a je to dobry, mame to tak radi
takze ja bych k tomu pecenymu kureti klidne ty testoviny dala
u nas je to uz bezne jidlo totiz ![]()
@ebirka píše:
@Lentu
dělávali nám to v menze - http://www.ajina-kucharka.cz/…abiccino.htm
tyjo u nás v menze to dělali taky, ale říkali tomu maminčino kuře, ale bylo to to samý ![]()
@ivulinaM píše:A co nějaký těstovinový salát? U nás moc nemusíme kuřecí prsíčka, že jsou suché, tak to, co mi zbyde z upečeného kuřete + ta prsíčka nakrájím na kousky, přidám k uvařeným těstovinám, šoupnu do toho syrovou papriku, sterilovaný hrášek, okurku (někdy hadovku, někdy steril) a nebo jinou zelču co mám doma, dám tam trochu tatarky a okořením grilovacím kořením a je hotovo
Buď to stláskáme samotné, nebo k tomu přidělám maso jen tak na pánvi
Ty jo, syrová zelenina, tatarka a grilovací koření…to by mě zabilo
![]()
@Anael píše:
Ty jo, syrová zelenina, tatarka a grilovací koření…to by mě zabilo![]()
Mnam nahodou by to mohlo byt dost dobry…
asi to nekdy zkusim ![]()