Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@holka123 Má.Dělají nám zateplení střechy a nějak jim do toho zateklo
.
@maminka189 zkuste ten nátěr. Vymalovali jsme tím a máme po problému. taky jsme skoušeli ledasco ale tohle jediný zabralo. A nevrací se to
@holka123 píše:
Tak my doma taky bojujeme s plísní, není se za co stydět myslím, že to trápí mnoho lidí, my bydlíme v cihlovém domě v přízemí v rohovém bytě, takže všechny stěny co jsou ven, trpí na plísně, používáme savo a koupili jsme před nedávnem odvlhčovač, je pravda že můj přítel je alergik, a pokud se někde objeví plísen, poznám to protože se mu hůř dýchá, takže hned zapátrám, a savuju, ale je pravda že od tý doby co máme ten el. odvlhčovač se plísen objevila jen jednou, jestli se z toho vdechování plísně může člověk dopracovat až k astmatu to nevím, ale každopádně pokud jsi alergik, je to horší, já jsem zdravá bez alergii a problém s dýcháním, jsem nikdy neměla, bydlíme tu 5 let.
právě že alergik jsem a bojím aby to nevedlo až k tomu astma…a popravdě, možná to bude znít trochu zvláštně, ale astma je dědičné i ty alergie a nechci aby moje budoucí děti tím trpěly, tak jako já. Zakladatelka
Doporučuji koupit elektrický odvlhčovač, ten jediný zabere.
@maminka189 v tom případě je to dočasné a až práci dodělají tak by se to mělo vyřešit, pokud už je práce hotová a stále tam teče pak bych to reklamovala
@Anonymní píše:
právě že alergik jsem a bojím aby to nevedlo až k tomu astma…a popravdě, možná to bude znít trochu zvláštně, ale astma je dědičné i ty alergie a nechci aby moje budoucí děti tím trpěly, tak jako já. Zakladatelka
v tom případě bych se poradila s lékařem, ale každopadně jako alergikovi vám to určuje zhoršuje zdravotní stav, vidím to u přítele, doporučuji koupit ten el, odvlhčovač a pokud bydlíte třeba v domečku tak podříznout základ
Ahoj holky co se tyce sava tak ten znici jen povrchovou plisen proto se to pak znovu vraci ja mam zkusenost se SANAL od remalu je to takova tekutina kterou naredite a natrete na plisen (nevybeli tu plisen) ta by se mela spravne stahnou nejlip skrabkou a pak vymalovat ja uz mam dva roky klid ale je pravda ze pouzivame el. odvhlcovat ten na ty tablety je naprd kdyz je doma opravdu velka vlhkost
@Anonymní píše:Přeji pěkné sobotní odpoledne
,
jdu pro radu, už jsem z toho zoufalá. V bytě se nám objevila plíseň, je na stropech v pokojích a hlavně v koupelně. A teď k mojí otázce: nevíte o něčem co by na ní fungovalo? Máme nějaký odvlhčovač vlhkosti, snažíme se větrat…a druhá otázka a ta hlavní: nemůže to dýchání mít vliv na zdraví? Ano je mi jasné že je to špatné…ale jak moc? Bojím se abych z toho neměla třeba astma? Nebo něco podobného. Děkuji za názory a rady
Omlouvám se za anonym, ale docela se stydím že žiji v takovém „plísništi“
Ja vystrikala savem proti plisni a dva dny vetrala a je to ok.
@sarunka003 píše:
@maminka189 zkuste ten nátěr. Vymalovali jsme tím a máme po problému. taky jsme skoušeli ledasco ale tohle jediný zabralo. A nevrací se to
prosím jaký nátěr? To mi uniklo..
Taky nás trápí plíseň:( Jsem zoufalá, nikdy tu plíseň nebyla a to tu žiji X let. Plánujeme zateplovat barák, ale to je horizont více let.
Nejvíc mě štve, že máme plíseň v ložnici, kde s námi spí 1,5roční syn:( Mám strach hlavně kvůli němu.
Holky nenašlo by se vás tu víc, co máte doma ten el. pohlcovač vlhkosti? Recenze prosím:)
@kačka121
hodila bys mi prosím odkaz, jakej odvlhčovač máte? ![]()
@Lejaa Pomáhá na to protiplísnový nátěr třeba primalex mykostop
@Lejaa mi mame od rohnson R- 9020 stal nas 6000 ale uz ho asi neprodavaji nemuzu ho najit ten typ co mame doma my na nej narazili nahodou oni to zrovna zacali prodavat ma nadrz na 7l vody a denne jsme to vylevali dvakrat a hlavne pokryva plochu na 100m2 takze parada
@kačka121 Nám majitel má taky něco přinést, ale mám obavu že to bude něco za pár korun
tak jsem zvědavá jaký to bude mít účinek. My máme plíseň v kuchyni v pravém a levém rohu v obýváku a já nad postelí
.Zajímalo by mě zda mohu chtít po majiteli snížení nájmu ![]()