Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jahru píše:
A přesně takhle se, milé děti, buduje láska k tělocviku a sportu obecně
Vsak na telocvikare se delaji psychotesty. Clovek musi byt magor, aby ho vzali. A kdyz vyjde jako extramagor, ma narok si vzit jako druhy predmet zemepis. 😂
@Kfětoslava píše:
Nebo dvě h za sebou
Neměla jsem nikdy 2 hodiny spojené.
@Melodie91 píše:
Me to tak vtipne neprijde..,samozrejme v telocviku cvicit, kdyz nekdo dela bordel, deset drepu, kliku..ok, ale jestli je to pravda, tak za prve mi prijde jako pravek ten skupinovy trest a za druhe..50 drepu? To uz nema nic spolecneho s telocvikem, to mi prijde, jako ucel ublizit a asi bych to resila doma…bohuzel, min pulka rodicu se k tomu postavi stejne, jako nekteri tady…muzu rict, ze poblit se z vycerpani neni nic moc…je to skola, ne policejni akademie..na tv se podle me maji deti naucit ruzne dovednosti, take treba ziskat kladny vztah ke sportu..tento ucitel to v zacich asi moc neprobudi…
My jsme dělaly dřepy nebo třeba sedy-lehy minutu na počet. To jich bylo určitě přes 50. Pokud to beru jako pravdu, což nevěřím, tak by mi víc vadilo to slunicko. Ale dnešní dečka jsou hrozně zhnily. Už před těmi 20 lety to začalo. Těch omluvenek, když se měla běžet 1500.
@Aries6 píše:
Hele, trénuju atletiku. Ani ty trénovaný dečka by nezvládly 1,5 hodiny běhat schody, natož běžná školní třída. Někde něco není pravda. Čímž nechci tvrdit, že se neděje možná něco špatně. Ale chce to pravdivé informace z obou stran.
Pokud vychazime z toho, ze to pravda je, pak je to sikana jak vysita a rozhodne to neni k smichu ani ke zlehcovani. A radši riskuju, že skočím na lep trollovi, než že se vysměju děcku
@Russet píše:
Ok, moje dcera má.
Vzhledem k tomu, až zakladatelka se obratně vyhýbá potvrzení/vyvrácení dvojhodinovky tělocviku a protože vím, že po hodině a půl běhu do schodů by běžná třída studentů pomřela vyčerpáním, tak si myslím, že to celé bude trošičku jinak… a těch 50 dřepů zas není tolik ![]()
@Russet píše:
Tak jsem po 25 letech zjistila, že mě šikanovala tělocvikářka. Když mě o tělocviku nutila běhat a dokonce mi dala i za můj výkon 3. Běh jsem nesnášela a byla vždy mezi posledními.
Proc to zlehcujes? Behala jsi 1,5 h? ![]()
@inkakřivák píše:
To je borec kantor! Nechal vás běhat po schodech devadesát minut, ačkoliv jedná školní hodina má minut jen 45. Kdo umí, ten umí. Ještě by vás měl trestat učitel matematiky.
Dvouhodinovka?
@Russet píše:
no vidíš a já hned několik let ![]()
@Kfětoslava píše:
Pokud vychazime z toho, ze to pravda je, pak je to sikana jak vysita a rozhodne to neni k smichu ani ke zlehcovani. A radši riskuju, že skočím na lep trollovi, než že se vysměju děcku
Tak typuji, že běhat schody by 1,5 hodiny dali tak maximálně ultramaratonisti či ti „blázni“, co běhají opakovaně na Lysou horu, takže je to více, než nadnesené. Běžný školák by to po celou dobu nedal ani chůzí.
@Kfětoslava píše:
A co vyřeší s odstupem času na eMiminu? Kdyby běhaly 1,5 hodiny po schodech, tak polovina skončí s totálním vyčerpáním. Možná i odvozem záchranky. Keca a přehání. Až bude mluvit pravdu, dá se něco možná řešit. Ale ne tady, ale ve škole.
@Kfětoslava píše:
Proc to zlehcujes? Behala jsi 1,5 h?
Píšu něco o tom, že je 1,5 hodiny málo?
@Aries6 píše:
A co vyřeší s odstupem času na eMiminu? Kdyby běhaly 1,5 hodiny po schodech, tak polovina skončí s totálním vyčerpáním. Možná i odvozem záchranky. Keca a přehání. Až bude mluvit pravdu, dá se něco možná řešit. Ale ne tady, ale ve škole.
A není to děcko, ale spíš dospívající a beztak kuřák.
@Havlova píše:
Dvouhodinovka?
i kdyby, tak je to přesně 90 minut - kdy si teda stihli ten trest vysloužit? ne ne, tohle bude jinak…
@stinga píše:
také jsme od 2. stupně měli vždy 2 hodiny spojené za sebou
Syn byl loni druhák a taky míval dvě hodiny tělocvik po sobě. Vždy v pátek první a druhou hodinu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.