Co s učitelem, který nám dává tresty v tělesné výchově

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17555
26.10.22 18:47
@stinga píše:
také jsme od 2. stupně měli vždy 2 hodiny spojené za sebou

Syn už na prvním. Hlavně plavání. To by byla 1h málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21557
26.10.22 18:47

Vidím, že tělocvik je stále o tom se dětem „mstít“ a ne je naučit se hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
26.10.22 19:06

Já tedy nevím, ale šikanovat se v tělocviku určitě dá. Zažila jsem takovou učitelku na prvním stupni. Část třídy hrála vybíjenou, ti u ní neoblíbení běhali celou hodinu kolečka, kdo se zastavil, tak navíc klikoval. Když se běhalo, ty méně oblíbené poslala dozadu a kdo doběhl poslední, tak měl opět problém a trest. Díky ní jsem jela do sádrovny, protože mě při stojce chytila za nohy, zvedla do vzduchu a pustila a já dopadla blbě na ruku. Díky ní mám dodnes v ruce kámen, protože se po pádu při běhu pozadu na betonu nenamáhala ani mi to vyčistit. Když jsem končila pátou třídu, tak jí už ředitel po spoustě stížností od různých rodičů vyrazil. Protože tělocvik nebylo jediné co učila blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
26.10.22 21:09

U nás se tenkrát skákání do schodů vyřešilo když už spolužačka nemohla a skočila blbě rozsekla si bradu. Nikdy jsme už do schodů neskakali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
26.10.22 21:13
@Melodie91 píše:
Me to tak vtipne neprijde..,samozrejme v telocviku cvicit, kdyz nekdo dela bordel, deset drepu, kliku..ok, ale jestli je to pravda, tak za prve mi prijde jako pravek ten skupinovy trest a za druhe..50 drepu? To uz nema nic spolecneho s telocvikem, to mi prijde, jako ucel ublizit a asi bych to resila doma…bohuzel, min pulka rodicu se k tomu postavi stejne, jako nekteri tady :nevim:…muzu rict, ze poblit se z vycerpani neni nic moc…je to skola, ne policejni akademie..na tv se podle me maji deti naucit ruzne dovednosti, take treba ziskat kladny vztah ke sportu..tento ucitel to v zacich asi moc neprobudi…

50 dřepů je moc? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christin92
26.10.22 21:15

Prosím o pomoc s kvalifikační prostřednictvím vyplnění dotazníku! Týká se mateřství a trhu práce.

Dotazník je určen všem maminkám a zabere maximálně 5 minut!

Moc děkuji!

https://forms.office.com/…nsePage.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
37322
26.10.22 21:17
@Russet píše:
Tělocvik snad trvá 45 minut, ne?

Ano, ale běžně jsou někde 2 hodiny TV za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
26.10.22 21:21
@Aries6 píše:
Hele, trénuju atletiku. Ani ty trénovaný dečka by nezvládly 1,5 hodiny běhat schody, natož běžná školní třída. Někde něco není pravda. Čímž nechci tvrdit, že se neděje možná něco špatně. Ale chce to pravdivé informace z obou stran.

hlavne by si toho vsimli vsichni ve skole, neproslo by to. Uvodni prispevek psal nekdo, kdo videl chlapci a chlapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77554
26.10.22 21:24

@Christin92 sice jsem ti to vyplnila, ale proč to dáváš do diskuse o tělocviku na střední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
26.10.22 21:26
@stinga píše:
sice jsem ti to vyplnila, ale proč to dáváš do diskuse o tělocviku na střední?

nasmolila to minimálně do 4 diskuzí se školním tématem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christin92
26.10.22 21:27

@stinga
Pardon, ale shanim respondenty kde se da. U tohoto tematu predpokladam, ze diskutuji matky s detmi ve skolnim veku s tedy nejspis v pracovnim procesu, tak proto 🙈.

• Citovat
  • Upravit
Christin92
26.10.22 21:28

@neumisa
Ano, a nasmolim i do dalsich, kdyz shanim respondenty se zkusenostmi s navratem na trh prace po RD

• Citovat
  • Upravit
66845
26.10.22 21:34
@Christin92 píše:
Prosím o pomoc s kvalifikační prostřednictvím vyplnění dotazníku! Týká se mateřství a trhu práce.

Dotazník je určen všem maminkám a zabere maximálně 5 minut!

Moc děkuji!

https://forms.office.com/…nsePage.aspx?…

jsem si to otevrela, ze vyplnim. Nemas jasno mezi pojmy rodicovska dovolena a rodicovsky prispevek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Christin92
26.10.22 21:38

@matkabagristy
Nevím, jaké je tady kritérium pro vykání, jestli tomu pomůže, že mám taky dítě, tak prosím.
Na rodičovské dovolené jste, pokud pobíráte rodičovský příspěvěk, pokud máte jinou definici, obohaťte prosím mé znalosti.

• Citovat
  • Upravit
66845
26.10.22 21:39
@Christin92 píše:
@matkabagristy
Nevím, jaké je tady kritérium pro vykání, jestli tomu pomůže, že mám taky dítě, tak prosím.
Na rodičovské dovolené jste, pokud pobíráte rodičovský příspěvěk, pokud máte jinou definici, obohaťte prosím mé znalosti.

no, to neni pravda, precti si zakonik prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin