Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kelsey píše:
Tak dávej bacha, ať ten m. plurál nepoužijí jednou tvé hormony. Dotazník nevyplním, protože se chováš, jak se chováš.
Tak nějak.
@Kelsey
Nemějte strach, mé hormony jsou v pořádku. Mám skoro roční dceru, i přes to mám všechny zuby, chodím a spím, stejně jako ona! ☺️️ ne každý má potřebu s dítětem zblbnout, někdo se i dokonce vzdělává!
Věnujte čas raději sobě, než neproduktivním diskuzím!
Krásný den!
Ženský, zrušte si tady ty profilky a žijte svůj život, je to strašný 😂
Loučím se a díky za vyplnění, špatná reklama taky reklama!
@Christin92 píše: Ženský, zrušte si tady ty profilky a žijte svůj život, je to strašný 😂Loučím se a díky za vyplnění, špatná reklama taky reklama!
Jojo, hodně spatnou sis tu udelala.
@Christin92 píše: Ženský, zrušte si tady ty profilky a žijte svůj život, je to strašný 😂Loučím se a díky za vyplnění, špatná reklama taky reklama!
Teda paní, ja ti chtela ten dotaznik vyplnit, ale tvoje komentare tady jsou dost arogantni a agresivni
, ty tady o neco prosis nas, ostatni uzivatelky, ale pak se tady hadas? A mame si tady zrusit profily? To by ti uz nemel kdo dotazniky vyplnovat, no ne?! Ty potrebujes neco od nas, tak by se hodilo slusne vystupivani…mela jsi zalozit novou diskuzi s dotaznikem, tak, jak to dela spousta jinych, kteri potrebuji pomoct…vyhla byses neprijemnym komentarum a neplevelila bys ostatni diskuze, ktere jsou na nejake konkretni tema..
@Melodie91 píše:
Teda paní, ja ti chtela ten dotaznik vyplnit, ale tvoje komentare tady jsou dost arogantni a agresivni, ty tady o neco prosis nas, ostatni uzivatelky, ale pak se tady hadas? A mame si tady zrusit profily? To by ti uz nemel kdo dotazniky vyplnovat, no ne?! Ty potrebujes neco od nas, tak by se hodilo slusne vystupivani…mela jsi zalozit novou diskuzi s dotaznikem, tak, jak to dela spousta jinych, kteri potrebuji pomoct…vyhla byses neprijemnym komentarum a neplevelila bys ostatni diskuze, ktere jsou na nejake konkretni tema..
pani/slecna se cuka, protoze jsme ji upozornili na to, ze ma v tom dotazniku chyby. Pokud to ma do skoly, mela by rozeznavat rozdil mezi rodicovskou dovolenou a rodicovskym prispevkem. Misto, aby se dovzdelala a dotaznik patricne upravila, jede povysene nad zdejsimi slepicemi rozhorcena z toho, ze jsme si pred ni nesedly na zadek. Pritom je lepsi se to dozvedet ted nez pred tim, kdo ji praci bude hodnotit.
@Christin92 píše:
@Kelsey
Nemějte strach, mé hormony jsou v pořádku. Mám skoro roční dceru, i přes to mám všechny zuby, chodím a spím, stejně jako ona! ☺️️ ne každý má potřebu s dítětem zblbnout, někdo se i dokonce vzdělává!
Krásný den!
Tak se tím řiď i ty ![]()
@Christin92 píše:
@Kelsey
Krásný den!
ja se zasekla na epipi, nemam ani devatou tridu ![]()
@matkabagristy píše:
pani/slecna se cuka, protoze jsme ji upozornili na to, ze ma v tom dotazniku chyby. Pokud to ma do skoly, mela by rozeznavat rozdil mezi rodicovskou dovolenou a rodicovskym prispevkem. Misto, aby se dovzdelala a dotaznik patricne upravila, jede povysene nad zdejsimi slepicemi rozhorcena z toho, ze jsme si pred ni nesedly na zadek. Pritom je lepsi se to dozvedet ted nez pred tim, kdo ji praci bude hodnotit.
To byla chyba ji upozornit. Jestli ona studuje a dokonce vystuduje nějakou VŠ, tak to opravdu nemá už žádnou váhu.
@matkabagristy píše:
ja se zasekla na epipi, nemam ani devatou tridu
Tak se trochu snaž, třeba ji zvládneš napopáté dálkově.
@Havlova píše:
Tak se trochu snaž, třeba ji zvládneš napopáté dálkově.
uz jsem psala jinde, ze nad tim uvazuju. Letosni osmaci jsou fajn a vim, co pije jejich tridni ![]()
@matkabagristy píše:
uz jsem psala jinde, ze nad tim uvazuju. Letosni osmaci jsou fajn a vim, co pije jejich tridni
A úkoly ti mohou napsat děti. ![]()
@inkakřivák píše:
Jo, za sebou. Jistě.
Ja mivala telocvik 90 min, dcera je v 9 tride a taky mivali
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.