Co se smí a nesmí při těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenloth
4.6.14 17:41

Ne, miminku to neublizi. Ale ruce ti to sezere, to zas jo.

• Citovat
  • Upravit
35545
4.6.14 17:42
@Anonymní píše:
Asi budu mít blbej dotaz.. :lol:.ale zajímalo by mě, jestli je nějak nebezpečné, když jsem těhotná, a přítel přinesl autobaterii z auta do bytu a v obýváku jí nabíjí…trochu to smrdí a ta kyselina vypadá, že brzy vyteče(ale to asi jen vypadá)…můžou ty výpary néjak ublížit miminku 8o? preci jen je to asi docela hnusná chemikálie, ne?

hm, tak to by jsi nesměla ani na frekventovanou ulici, tam ty výpary jsou mnohem horší, klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.6.14 17:45
@Elenloth píše:
Ne, miminku to neublizi. Ale ruce ti to sezere, to zas jo.
:lol: tvl já už brečím dneska :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
4.6.14 17:46
@Elenloth píše:
Ne, miminku to neublizi. Ale ruce ti to sezere, to zas jo.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.6.14 17:47

Je to nebezpečné. Už pouhý pohled budoucí matky na baterii způsobuje plodu vážné komplikace. O samotném projití kolem ní ani nepíšu, to už je úplně v háji.
Radím vyhodit baterii i s chlapem, ten už je taky kontaminovaný, jednej s ním v igelitových rukavičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 17:49
@paola white píše:
to náš malej naopak nesnáší když ležím na boku a je mu jedno na kterým. vždycky strašně kope a dá pokoj až když se obrátím. je fakt že s dvojčátkama je asi o dost větší problém se uvelebit :-)
:) ty jo, moje malá zase nesnáší když ležím na pravém boku :D musím spát na levém…jenže v pondělí mě u zubaře vysekávali 6-ku v levo dole a tímpádem nemohu ležet na levém boku, protože ten otok ve tváři a bolest je hrozná no a na zádech ležet nemohu, blbě se mě dejchá! Tak mám pěkně prekérní situaci :) Takže spím tak, že skoro sedím…hrůza! :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
4.6.14 18:05

Když to nebudeš pít tak ti rozhodně nic nehrozí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.6.14 18:07

Ne, nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.14 18:07

To né :-D 'jen jsem ve stejné místnosti.

• Citovat
  • Upravit
6623
4.6.14 18:10
@berry4 píše:
Je to nebezpečné. Už pouhý pohled budoucí matky na baterii způsobuje plodu vážné komplikace. O samotném projití kolem ní ani nepíšu, to už je úplně v háji.
Radím vyhodit baterii i s chlapem, ten už je taky kontaminovaný, jednej s ním v igelitových rukavičkách.

:mrgreen: :mrgreen: Osobně bych přidala dekontaminační oblek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
4.6.14 18:17

Neboj autobaterie ti nic neudělá pokud do ní nebudeš strkat prsty, nebo inhalovat. Já sama jsem automechanik a týden před porodem jsem bráchovi opravovala auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
4.6.14 18:21

Výpary asi nic, ale jak ji chlap nabíjel v ložnici, měla jsem spíše strach aby to nevyhodilo pojistky, nebo nezačalo hořet - nabíječka vypadá jak 100let po smrti. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27747
4.6.14 19:15
@Anonymní píše:
Asi budu mít blbej dotaz.. :lol:.ale zajímalo by mě, jestli je nějak nebezpečné, když jsem těhotná, a přítel přinesl autobaterii z auta do bytu a v obýváku jí nabíjí…trochu to smrdí a ta kyselina vypadá, že brzy vyteče(ale to asi jen vypadá)…můžou ty výpary néjak ublížit miminku 8o? preci jen je to asi docela hnusná chemikálie, ne?

když se bojíš tak si jdi sednout jinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
4.6.14 21:16

@ka2ka i to je možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.10.14 11:13

Ahojky, prosím zkušenější o radu :-) Před pár dny jsem zjistila, že čekáme první miminko (ještě to nemám potvrzené od lékaře, jsem cca 4 tt ), ale máme jet s manželem na prodloužený víkend do Karlových Varů, kde v balíčku máme: bazén, výřivky, saunu, masáže lávovýmu kameny, harmonizující koupele s přísadami a samozřejmě plánujeme ochutnávky místních pramenů - je něco z toho, co by jsem si měla jako čerstvě těhotná raději odpustit? Moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí