Co se šneky? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
26.7.12 10:17

Fuj:-D…cekala jsem nejaky recept:-D.hele a nekousou? ja vubec nevim co bych s nimi delala, ale zas rybky uz me doma nudi, musi se to akvarko cistit:-D? mela bych strach z toho mnozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
26.7.12 10:19
@wildcherry píše:
Fuj:-D…cekala jsem nejaky recept:-D.hele a nekousou? ja vubec nevim co bych s nimi delala, ale zas rybky uz me doma nudi, musi se to akvarko cistit:-D? mela bych strach z toho mnozeni.
:mrgreen: Zatim mě nekousli, ale jablko je ohlodaný. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.7.12 10:27
@Jenver píše: :mrgreen: Zatim mě nekousli, ale jablko je ohlodaný. :lol:

No prave:-D, asi zustanu u rybicek ve velke kulate vaze, staaci jim obcas jidlo a tabletka kysliku:-D, tak velkej snek me desi, hlavne kdyby utekl:-D…hrozne jsem si prala mini prasatko, ale stoji cca 150.000kc, takze to neklapne taky:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
26.7.12 10:29
@wildcherry píše:
No prave:-D, asi zustanu u rybicek ve velke kulate vaze, staaci jim obcas jidlo a tabletka kysliku:-D, tak velkej snek me desi, hlavne kdyby utekl:-D…hrozne jsem si prala mini prasatko, ale stoji cca 150.000kc, takze to neklapne taky:-D

Mini prasátko v bytě 2+kk :think: :think: :lol: to zní rozhodně líp než 100 šneků někde zalezlých. :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.7.12 10:32
@Jenver píše:
Mini prasátko v bytě 2+kk :think: :think: :lol: to zní rozhodně líp než 100 šneků někde zalezlých. :poblion: :mrgreen:

jj jen ta cena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
26.7.12 10:33

@Kallkapa Ona ho zabezpečené měla, měla tam nataženou látku, ale on vždycky někaj prolezl… mříž nás nenapadla, vidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.7.12 17:53

@wildcherry HA SOUSED prodava mini prasata za dva litry :jazyk: a fakt ty mini :lol: akorat teda jejich cokl mi poskakal celou zahradku, takze ji mam uplne k.o.zakl.,posli mi par tech vajec, ja mu je tam na tu jeho zahradu nenapadne dam, at mu to tam pozerou :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24379
26.7.12 17:57

Ty ale to budou ty miny prasata cinsky, ja myslim fakt to pravy mini.mu tam ty sneky dej:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
26.7.12 18:00
@blorchi píše:
@wildcherry HA SOUSED prodava mini prasata za dva litry :jazyk: a fakt ty mini :lol: akorat teda jejich cokl mi poskakal celou zahradku, takze ji mam uplne k.o.zakl.,posli mi par tech vajec, ja mu je tam na tu jeho zahradu nenapadne dam, at mu to tam pozerou :cert: :lol:

jasně, kolik jich chceš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
26.7.12 18:04

Já měla šnečka.. :lol: Jmenoval se Richard :jazyk:
:jazyk:
Jsou absolutně nenároční..Měla jsem ho v akváriu, zezhora sklo a centimetrovou mezeru(rádi zdrhají).
Stačí si ve zverimexu koupit palmovou, nebo kokosovou drť, hodně vlhčit akvárko, takovou tu kost bílou co jedí papoušci tak tu potřebují k dobrému růstu ulity, milují okurky, listy pampelišek. Rádi se nechávají pod proudem vody sprchovat..Ale když myslím v roce života nakladou vajíčka(cca 100 vajíček 8o ),tak je to mazec, buď se musí vyndat a zlikvidovat, nebo mít sto šneků.. :pankac: Ale kdyby mi Richard neodešel do šnečího nebe :mrgreen:,tak ho mám ještě dneska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
26.7.12 18:08

@katule07 a jak často jsi měnila tu drť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
26.7.12 18:11

@Jenver No on dělal hovíka takový jako nitky, tak ty jsem vyndavala kdykoliv tam byly, ale celou drť jednou za čtvrt roku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.7.12 18:15

Holky a kouse teda nebo ne:-D, ptam se kvuli svoji male petiletce, ktera by ho furt otravovala. strachem z ni nam snad vyskakaly i neonky z vody:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
26.7.12 18:44
@wildcherry píše:
Ty ale to budou ty miny prasata cinsky, ja myslim fakt to pravy mini.mu tam ty sneky dej:-D

Neee fakt jsou to ty mini :pankac: Hej sak pockej ja cekam az odjede na dovolenou. Prijede a bude mit doma mega urodu sneku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
126
26.7.12 19:10

@wildcherry Ne,nekouše… :P Jen když už je opravdu velky, tak spíš silněji cumlá :jazyk: :jazyk:
Oni většinu dne jsou zalezlí a večer vyrážejí, tedy aspoň Richard to tak dělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný