Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Fuj:-D…cekala jsem nejaky recept:-D.hele a nekousou? ja vubec nevim co bych s nimi delala, ale zas rybky uz me doma nudi, musi se to akvarko cistit:-D? mela bych strach z toho mnozeni.
@wildcherry píše:
Fuj:-D…cekala jsem nejaky recept:-D.hele a nekousou? ja vubec nevim co bych s nimi delala, ale zas rybky uz me doma nudi, musi se to akvarko cistit:-D? mela bych strach z toho mnozeni.
@Jenver píše:Zatim mě nekousli, ale jablko je ohlodaný.
No prave:-D, asi zustanu u rybicek ve velke kulate vaze, staaci jim obcas jidlo a tabletka kysliku:-D, tak velkej snek me desi, hlavne kdyby utekl:-D…hrozne jsem si prala mini prasatko, ale stoji cca 150.000kc, takze to neklapne taky:-D
@wildcherry píše:
No prave:-D, asi zustanu u rybicek ve velke kulate vaze, staaci jim obcas jidlo a tabletka kysliku:-D, tak velkej snek me desi, hlavne kdyby utekl:-D…hrozne jsem si prala mini prasatko, ale stoji cca 150.000kc, takze to neklapne taky:-D
Mini prasátko v bytě 2+kk
to zní rozhodně líp než 100 šneků někde zalezlých.
![]()
@Jenver píše:
Mini prasátko v bytě 2+kk![]()
![]()
to zní rozhodně líp než 100 šneků někde zalezlých.
![]()
jj jen ta cena
…
@Kallkapa Ona ho zabezpečené měla, měla tam nataženou látku, ale on vždycky někaj prolezl… mříž nás nenapadla, vidíš ![]()
@wildcherry HA SOUSED prodava mini prasata za dva litry
a fakt ty mini
akorat teda jejich cokl mi poskakal celou zahradku, takze ji mam uplne k.o.zakl.,posli mi par tech vajec, ja mu je tam na tu jeho zahradu nenapadne dam, at mu to tam pozerou
![]()
Ty ale to budou ty miny prasata cinsky, ja myslim fakt to pravy mini.mu tam ty sneky dej:-D
@blorchi píše:
@wildcherry HA SOUSED prodava mini prasata za dva litrya fakt ty mini
akorat teda jejich cokl mi poskakal celou zahradku, takze ji mam uplne k.o.zakl.,posli mi par tech vajec, ja mu je tam na tu jeho zahradu nenapadne dam, at mu to tam pozerou
![]()
jasně, kolik jich chceš ![]()
Já měla šnečka..
Jmenoval se Richard ![]()
![]()
Jsou absolutně nenároční..Měla jsem ho v akváriu, zezhora sklo a centimetrovou mezeru(rádi zdrhají).
Stačí si ve zverimexu koupit palmovou, nebo kokosovou drť, hodně vlhčit akvárko, takovou tu kost bílou co jedí papoušci tak tu potřebují k dobrému růstu ulity, milují okurky, listy pampelišek. Rádi se nechávají pod proudem vody sprchovat..Ale když myslím v roce života nakladou vajíčka(cca 100 vajíček
),tak je to mazec, buď se musí vyndat a zlikvidovat, nebo mít sto šneků..
Ale kdyby mi Richard neodešel do šnečího nebe
,tak ho mám ještě dneska..
@Jenver No on dělal hovíka takový jako nitky, tak ty jsem vyndavala kdykoliv tam byly, ale celou drť jednou za čtvrt roku ![]()
Holky a kouse teda nebo ne:-D, ptam se kvuli svoji male petiletce, ktera by ho furt otravovala. strachem z ni nam snad vyskakaly i neonky z vody:-D
@wildcherry píše:
Ty ale to budou ty miny prasata cinsky, ja myslim fakt to pravy mini.mu tam ty sneky dej:-D
Neee fakt jsou to ty mini
Hej sak pockej ja cekam az odjede na dovolenou. Prijede a bude mit doma mega urodu sneku ![]()
@wildcherry Ne,nekouše…
Jen když už je opravdu velky, tak spíš silněji cumlá
![]()
Oni většinu dne jsou zalezlí a večer vyrážejí, tedy aspoň Richard to tak dělal…