Co se šneky? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
18.10.13 11:57

@asha No to si umím představit :? Jak často se množej, tyhle měli někdy v červenci zhruba po 14 dnech, pak ten jeden ještě na začátku září a teď by mohli mít zase chvíli pauzu ne?

• Citovat
  • Upravit
rozmary
18.10.13 12:00

@MarieOVMUC Holka jich možná 200 rozdala, čtyři malý jsme si nechali a ostatní…no už jsou v pánu. Někdo mi říkal, že to drtí a dává jako krmení pro rybyčky, ale to já nee :poblion:

• Citovat
  • Upravit
29730
18.10.13 12:25
@rozmary píše:
@asha No to si umím představit :? Jak často se množej, tyhle měli někdy v červenci zhruba po 14 dnech, pak ten jeden ještě na začátku září a teď by mohli mít zase chvíli pauzu ne?

Kazdou chvili…je dobry je moc nekrmit, kdyz je krmis denne, snasi vic, ale pak se vynesou a muzou chcipnout vysilenim. Takze ja krmila tak 2× tydne. Ted mam dospelaka jen jednoho, uz se to nedalo :roll:

Jinak vajicka muzes nechat jen uschnout, nebo do mrazaku, nebo do horky vody, pak se to da nadrtit a zas jim ty skorapky vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
18.10.13 12:37

Jejda, tak to já jim teda podstrojuju, každý den okurčičku a salátek, ráno maj sežráno. Ale asi to fakt vysiluje, ten jeden co naposledy kladl byl pak tři dny chabrus, taky jsem čekala že chcípne.

• Citovat
  • Upravit
12681
4.2.14 10:50

Tak mám rok jednoho šneka a dneska z nich mám mrak šnečků. Takže ano, sám se oplodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.2.14 10:56

@goldenka No vida :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30628
4.2.14 11:14

Naši šneci taky žerou denně, tak jim to zkusím krouhnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.2.14 11:15
@goldenka píše:
Tak mám rok jednoho šneka a dneska z nich mám mrak šnečků. Takže ano, sám se oplodní.

To vazne potesi, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
4.2.14 11:40

@asha schválnějsem si pořídila jednoho aby neměl mladý a teď totok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.2.14 12:08

@goldenka Tak mu bylo chudáčkovi smutno no, pomohl si sám :D

• Citovat
  • Upravit
29730
4.2.14 12:08
@rozmary píše:
@goldenka Tak mu bylo chudáčkovi smutno no, pomohl si sám :D
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.2.14 12:09

No ja cekam na jaro… Ted mam dva dospely (jeden se zahrabal a zavickoval, to mi jeste zadny neudelal, ale taky uz neni nejmladsi). A dva dorostence, jednomu bude rok na jare :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.2.14 12:16

Já mám dva dospělé a nechala jsem si čtyři malé, jsou teď šestiměsíční a už taky pěkný hovádka, doufám že v květnu přijede sestřenka a odveze si je jak slibovala, nestíhám kupovat salát a okurky ;)

• Citovat
  • Upravit
rozmary
4.2.14 12:17

@asha Jak byl sterej ten co se zadekloval? Sestřence se zavíčkoval taky necelej rok, ale to bych přisuzovala zimě, byla týden pryč a v bytě 12 stupňů.

• Citovat
  • Upravit
29730
4.2.14 12:19
@rozmary píše:
@asha Jak byl sterej ten co se zadekloval? Sestřence se zavíčkoval taky necelej rok, ale to bych přisuzovala zimě, byla týden pryč a v bytě 12 stupňů.

3 roky. Takze je asi v pulce. Mladsi to neudelali. Oni byli tyden v horsich podminkach, tak kdyz pak sli zas do terarka, tenhle se nazral a zalezl. Uz jsem myslela, ze je po nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný