Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MarieOVMUC Holka jich možná 200 rozdala, čtyři malý jsme si nechali a ostatní…no už jsou v pánu. Někdo mi říkal, že to drtí a dává jako krmení pro rybyčky, ale to já nee ![]()
@rozmary píše:
@asha No to si umím představitJak často se množej, tyhle měli někdy v červenci zhruba po 14 dnech, pak ten jeden ještě na začátku září a teď by mohli mít zase chvíli pauzu ne?
Kazdou chvili…je dobry je moc nekrmit, kdyz je krmis denne, snasi vic, ale pak se vynesou a muzou chcipnout vysilenim. Takze ja krmila tak 2× tydne. Ted mam dospelaka jen jednoho, uz se to nedalo ![]()
Jinak vajicka muzes nechat jen uschnout, nebo do mrazaku, nebo do horky vody, pak se to da nadrtit a zas jim ty skorapky vratit.
Jejda, tak to já jim teda podstrojuju, každý den okurčičku a salátek, ráno maj sežráno. Ale asi to fakt vysiluje, ten jeden co naposledy kladl byl pak tři dny chabrus, taky jsem čekala že chcípne.
Tak mám rok jednoho šneka a dneska z nich mám mrak šnečků. Takže ano, sám se oplodní.
@goldenka píše:
Tak mám rok jednoho šneka a dneska z nich mám mrak šnečků. Takže ano, sám se oplodní.
To vazne potesi, co? ![]()
@asha schválnějsem si pořídila jednoho aby neměl mladý a teď totok. ![]()
No ja cekam na jaro… Ted mam dva dospely (jeden se zahrabal a zavickoval, to mi jeste zadny neudelal, ale taky uz neni nejmladsi). A dva dorostence, jednomu bude rok na jare ![]()
Já mám dva dospělé a nechala jsem si čtyři malé, jsou teď šestiměsíční a už taky pěkný hovádka, doufám že v květnu přijede sestřenka a odveze si je jak slibovala, nestíhám kupovat salát a okurky ![]()
@asha Jak byl sterej ten co se zadekloval? Sestřence se zavíčkoval taky necelej rok, ale to bych přisuzovala zimě, byla týden pryč a v bytě 12 stupňů.
@rozmary píše:
@asha Jak byl sterej ten co se zadekloval? Sestřence se zavíčkoval taky necelej rok, ale to bych přisuzovala zimě, byla týden pryč a v bytě 12 stupňů.
3 roky. Takze je asi v pulce. Mladsi to neudelali. Oni byli tyden v horsich podminkach, tak kdyz pak sli zas do terarka, tenhle se nazral a zalezl. Uz jsem myslela, ze je po nem.
@asha No to si umím představit
Jak často se množej, tyhle měli někdy v červenci zhruba po 14 dnech, pak ten jeden ještě na začátku září a teď by mohli mít zase chvíli pauzu ne?