Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rozmary píše:
@avm3 Asi mu bylo teplo, tak se šel vyvětratFakt nevím co se stalo, ale tvůj příběh mě pobavil
Já nevím, jak oni fungují… až půjdou děti spát, tak pohledám na googlu. Jestli jen tak opustí ulitu… to asi ne, ne?
no uvidíme.
@avm3 to ne, to nejde, ze by se sel jako projit a pak se vratil dom
..
Jinak ja taky chovam achatiny, jednoho jsem venovala svagrove. Jednou mi vola, ze ji utek snek, rikam vole, jak ti mohl utyct snek
?No uz je to tok a jeste ho nenasla. Utekl ji v doma ![]()
@Eemii
Fakt jo? Achatiny máme doma 2, si nedovedu představit, že by mi zdrhnul
![]()
@Jemys ja taky ne
..no stalo se to na podzim, teoreticky by mohl byt nekde zavickovanej a chrapat.Uz ma novyho ![]()
Holky, oživují diskuzi. Chceme si s detma pořídit sneky, chtěla jsem se zeptat stačilo by plastové akvarko(nádoba) jak velké musí byt? A dají se sehnat běžné ve zwerimexu? A cena?
Plastovy box staci, musi byt teda s vikem. Alespon 50 cm delka na dva sneky, kdyz maji malo mista, nevyrostou, jak maji.Ve zverimexu jsou, ale nedoporucuju, casto maji odvapnene ulity. Projed Bazos, najdes spoustu lidi, co poslou snecky za pakatel.
@trybitka holky na bazosu je tam spousta, ale všechno daleko. Jedna páni teda psala, ze je pošle postou, ale to snad nejde ne? Ten box je super, tak děkuji za radu ze to pujde. A výška boxu?
@marra2 no idealne cca 40 cm..ale pokud budes kupovat ty terra boxy, tak takovej vhodnej rozmerove nenajdes. A ty ostatní boxy co jsou třeba na hracky jsou zas nepruhledny..nejlepší je akvárium, do kterého muzes dat třeba i kytku a udelat to desingove pekny.
Ty sneky bezne posilaj třeba kurýrem, je to v pohode, i když ted v lednu nevim, vetsinou toto jde az se ustaly teploty.Ale radim ze zveraku nebrat, fakt jsou spatny.
@avm3 Asi mu bylo teplo, tak se šel vyvětrat
Fakt nevím co se stalo, ale tvůj příběh mě pobavil