Co se synem sestřenice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
29.7.14 16:09

… a pokud se situace s ubližováním synovcem opakují, zeptala bych se dcery, zda si s ním chce i nadále hrát. Pokud ne, určitě bych chtěla pauzu v návštěvách, pokud jsou teda intenzivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.7.14 16:33

Děkuju všem za názory :)
Já jsem mluvila se sestřenicí, ale ta vždycky jen kroutí hlavou a synovec se mi směje do očí. Synovec se dost bojí mého staršího syna, protože dcera je na něj hodně fixovaná a když je nablízku nic moc si nedovolí, jenomže syn je často pryč. Už jsem z dcerou mluvila i bráchové a řekli jsme jí že nám může říct všechno. Já se pokus dát na vaše rady. Z žádným jiným mým dítětem jsme tohle nikdy neřešili, protože synové ani nejstarší dcera si nikdy nenechali nic líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.7.14 19:26

Ideálně může vystoupit starší bratr jako ochranitel, nebudeš si muset s tím prevítem špinit ruce ty :mrgreen: Ale je mi holčiny líto, nejdřív děcák, pak tohle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.7.14 20:17
@zuzouš píše:
Ideálně může vystoupit starší bratr jako ochranitel, nebudeš si muset s tím prevítem špinit ruce ty :mrgreen: Ale je mi holčiny líto, nejdřív děcák, pak tohle :(

Je to pravda. Zatím to vůbec neměla lehký. :( Myslíte že by pomohlo kdyby vystoupili starší bráchové? Taky už jsem o tom přemýšlela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
29.7.14 20:44

@M.Sejlirka, myslím, že ano. Ale bacha, je to tenký led, ať se to neobrátí proti nim( ale dohlídnout by na ni mohli ;) ). Vždy pokud něco podobného řeším, tak šeptám přes zavřené zuby - vždy to stačilo :oops: :mrgreen: Ale já se tedy klidně ozvu a pokud je možnost řeším to s rodiči. Až potom přijde na řadu „fracek“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.7.14 21:10

No právě toho tenkého ledu se trochu bojím, ale nejspíš to zkusím. Nic jiného už mě nenapadá. Děkuju za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
29.7.14 21:15

Desetiletý fracek už je dost velký a inteligentní, takže držíc ho za bradu vysvětlila bych mu z voka do voka, že to bylo poslední vypláznutí jazyka mým směrem, protože přes sdrátovanou čelist se vyplazování dělá dost těžce. Následně bych promluvila se sestřenkou - a rozhodně bych nebyla sluníčková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.7.14 17:47
@M.Sejlirka píše:
Děkuju všem za názory :)
Já jsem mluvila se sestřenicí, ale ta vždycky jen kroutí hlavou a synovec se mi směje do očí.Synovec se dost bojí mého staršího syna, protože dcera je na něj hodně fixovaná a když je nablízku nic moc si nedovolí, jenomže syn je často pryč. Už jsem z dcerou mluvila i bráchové a řekli jsme jí že nám může říct všechno. Já se pokus dát na vaše rady. Z žádným jiným mým dítětem jsme tohle nikdy neřešili, protože synové ani nejstarší dcera si nikdy nenechali nic líbit.

Jestli ho někdo rychle nezastaví, tak s ním budou problémy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML