Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Inspirovala me diskuse co se nam libi na muzich, takze devcata, zvedneme si sebevedomi
co se vam na sobe libi, co mate na sobe rady?
Ja treba ruce, mam stihle dlouhe prsty, pak oci, ty mam dost vyrazne, byval to stihly pas a ploche bricho, ale vzhledem k metriku, to je pase.
No tak až na to příjdu , tak dám vědět.. ..né vážně..Z fyzična už toho moc nezůstalo - možná obličej jako takový..( ale fakt jen možná), vlasy..
Ale smysl pro humor mě neopustil a ten zabírá vždy.
A nebudu skromná - dokážu se na chlapa podívat tak, že on VÍ..( v tomhle jsem necudná..) ![]()
Ja jsem moc rada,ze mam z prstu na nohou nejvetsi palec
,strasne nemam rada,kdyz ma nekdo vetsi ukazovacek ![]()
No, moc už toho nezbylo ![]()
Ba ne, jsem ráda, že i přes dvě těhotenství nemám strie. Pak se mi líbí moje vlasy a ani zadek není k zahození.
Jizvíková, bezva diskuze!
Teda Liz co se o tobě člověk nedoví
![]()
já za sebe oči, vlasy a prsa
ale někdy zejména před MS bojuju se vším a jsem taaaaaaaaak ošklivá
![]()
Eemii píše:
Ja jsem moc rada,ze mam z prstu na nohou nejvetsi palec,strasne nemam rada,kdyz ma nekdo vetsi ukazovacek
jeee to má můj manžel a vypadá to fakt divně, jsem se mu prvně smála, bohužel to vypadá že to podědila i dcera. Budu doufat že jí ten palec ještě doroste
![]()
hezkýýýýý…
hezký téma…
tak co… no většinou bych se nepřidala, ale dneska se výjimečně přidám. dneska se mi povedl účes. Fakt. Tak dneska účes… ![]()
ovšem zejtra se mě už radši neptejte… jo teda, co jsem zhubla deset kilo, tak se mi líbí oblast žeber, že jsou trochu znát, ne moc, ale je znát, že tam už není mišelin a trochu, když nejsem zrovna přežraná, se mi rýsuje hezký pas. Zadek stále větší, ale vzhledem k tomu pasu předpokládám, že se to chlapům může líbit, tak zadek neřeším. Menší ho mít nebudu a ořezávat si ho nedám…
No co ještě… fakt je to hezký téma, a předpokládám, že každá na sobě najde něco, co se jí za určitých okolností může líbit. Mám třeba hnusný oči, ale když si je nalíčím, jsou uhrančivý, nenalíčený jsou vyblitý.
Nohy už nebudou extra, celulitida a křečáky nezměnímm, nacpu-li do vhodných kalhot, pak mám i nohy jedna báseň.
Tak hezké hledání hezké ženy a matky!
NiKi
P.S: Kddyž jsem našla i já - hybrida - tak najdete i vy…
![]()
určitě tetování nad zadečkem a myslím,že i v obličeji ještě něco hezkého zůstalo alespoň doufám,že se chlapi dívají rádi a ne „ježiši ta vypadá“
Smysl pro humor mě neopouští a to mě těší ![]()
budu sebe kritická a napíšu-asi nic. ![]()
Dřív to byly vlasy,oči,které mám veliké s dlouhými řasy,jinak nevím,asi nic…nejlíp jsem vypadala, když jsem se vdávala,ale to je 3 roky nazpátek.
![]()
jizvíková píše:
Inspirovala me diskuse co se nam libi na muzich, takze devcata, zvedneme si sebevedomico se vam na sobe libi, co mate na sobe rady?Ja treba ruce, mam stihle dlouhe prsty, pak oci, ty mam dost vyrazne, byval to stihly pas a ploche bricho, ale vzhledem k metriku, to je pase.
Jé, to je hezké téma.
Já jsem zakomplexovaná odmala se vším..ale když to vezmu kolem a kolem, tak jsem vždy měla pěkné husté a dlouhé vlasy, teď kojím, takže je to spíše seno…pak jsem vždy byla štíhlá, teď mám ještě 5 kilo navrch, ale nemám to po celém těle, nýbrž pouze v pase je nechutný pětikilový špekosaurus
…takže já se vlastně do téhle debaty ani nehodím
![]()
Panuška píše:Eemii píše:jeee to má můj manžel a vypadá to fakt divně, jsem se mu prvně smála, bohužel to vypadá že to podědila i dcera. Budu doufat že jí ten palec ještě doroste
Ja jsem moc rada,ze mam z prstu na nohou nejvetsi palec,strasne nemam rada,kdyz ma nekdo vetsi ukazovacek
![]()
Holky nechte si to, já to mám taky a náhodou to prej mají inteligentní lidi ![]()
Eemii píše:
Souhlasím
. My máme doma všichni větší palec a jsem ráda, že i můj chlap
![]()
Jinak na mně se mi toho moc nelíbí, ale vím, že chlapům se líbí moje prsa
. Já jsem asi nejspokojenější s očima. I vlasy by šly, kdybych našla čas nechat se ostříhat a vymyslela, jak … ach jo…
Za pozitivní považuju, že není nic, co by se mi vyloženě nelíbilo, i když ten kus těla, co mám mezi koleny a pasem (stehna a zadek, aby si to někdo nevysvětlil špatně
) bych klidně zhubla… Ale zase ne tolik, aby mi to stálo za nějaké odříkání
.
Jo tak Nikina to odhalila správně..Já teda nenamalovaná jsem víc jak hnusná..Ale zase klad je takový, že se dokážu namalovat tak, až jsem hezká - což je dobré vědět.. ![]()
A ač mám po druhém dítěti nadváhu, připadám si přitažlivá celkem pořád stejně..( ale ostatní si to asi nemyslí
)
Tak rok od roku si říkám, že už to není moc pěknej pohled, ale určitě se mi líbí, že mě neopouští humor
. Jinak by ušly vlasy a řasy
.