Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sieta.m píše:Panuška píše:Holky nechte si to, já to mám taky a náhodou to prej mají inteligentní lidiEemii píše:jeee to má můj manžel a vypadá to fakt divně, jsem se mu prvně smála, bohužel to vypadá že to podědila i dcera. Budu doufat že jí ten palec ještě doroste
Ja jsem moc rada,ze mam z prstu na nohou nejvetsi palec,strasne nemam rada,kdyz ma nekdo vetsi ukazovacek
![]()
Mam kamarada a ten si podle toho vybira zensky
a vadi mu jeste teda takovej ten kloubek u palce.To pry muze byt zenska sebehezci,ale jak ma kloubek,tak si u nej ani neskrtne ![]()
Jo a můj muž má palec kratší než ukazovák, ale jen na jedné noze ( dědí se to u ních v rodině) a pořád sleduje, zda to budou mít děti.Asi tomu přisuzuje nějaký magický význam..( krátké prsty, dlouhý rozum???
)
Eemii píše:
Ja jsem moc rada,ze mam z prstu na nohou nejvetsi palec,strasne nemam rada,kdyz ma nekdo vetsi ukazovacek
No vidíš,mě ten dlouhej palec od mala vadí. ![]()
Eemii píše:sieta.m píše:Panuška píše:Holky nechte si to, já to mám taky a náhodou to prej mají inteligentní lidiEemii píše:jeee to má můj manžel a vypadá to fakt divně, jsem se mu prvně smála, bohužel to vypadá že to podědila i dcera. Budu doufat že jí ten palec ještě doroste
Mam kamarada a ten si podle toho vybira zensky![]()
![]()
![]()
a vadi mu jeste teda takovej ten kloubek u palce.To pry muze byt zenska sebehezci,ale jak ma kloubek,tak si u nej ani neskrtne
Jo pred MS mam pocit, ze jsem jak baba u popelnic ![]()
kdyz jsem tehotna mam cistou plet ![]()
a jeden kluk mi kdysi rekl, ze mam pekny kotniky ![]()
Skvělý téma ![]()
Mně se na mě líbí prsa, měla jsem vždycky hezkej tvar a teď ve třetím trimestru jsou i docela velký, jenže těma se budu těšit posledních pár měsíců
No co se dá dělat, dítě je dítě
Pak nohy, mám rovný a celkem dlouhý, a palec taky nejdelší
ještě se vrátit i ke štíhlým…A zadek (ovšem verze před půl rokem:-)). Ke zbytku mám větší či menší výhrady ![]()
Mě se na mě nelíbí nic
velkej zadek,tlustý nohy,vlasy jemný,neupravitelný,vrásky kolem očí a pusy.Jsem nervák.
sieta.m píše:Panuška píše:Holky nechte si to, já to mám taky a náhodou to prej mají inteligentní lidiEemii píše:jeee to má můj manžel a vypadá to fakt divně, jsem se mu prvně smála, bohužel to vypadá že to podědila i dcera. Budu doufat že jí ten palec ještě doroste
![]()
Tak já mám delší ukazováček než palec a manželovi se to moc líbí ![]()
Příspěvek upraven 26.10.10 v 13:55
jizvíková píše:
Jo pred MS mam pocit, ze jsem jak baba u popelnic
kdyz jsem tehotna mam cistou plet
a jeden kluk mi kdysi rekl, ze mam pekny kotniky
Mě víc kluků kdysi řeklo, že mám něco pěkného
. Jen to bylo kdysi
.
Mně se na sobě nejvíc líbí fakt, že jsem doposud úspěšně maskoval své IQ tykve. Ale kolegové v práci mě předevčírem odhalili… ![]()
Tak mi to nedalo, zkontrolovala jsem ty prsty u nohou a mám je teda stejně dlouhé, myslím ten palec a ukazovák ![]()
bamba píše:Eemii píše:No vidíš,mě ten dlouhej palec od mala vadí.
Bambo,jiste mas jine prednosti.
..Ja mam jen ten palec ![]()
Ja taky nemam rada kureci prsty u nohou- pardon ![]()
Manzel ho ale kupodivu ma- teda jen cca o 1mm, ale ma.. a koukam, ze deti tuhle vybavu zdedili po nem-
taky se mi nelibi haluxy- to jsou ty boule u palcu na nohou
Co mam na sobe rada? Usi, oci, usta, zuby, prsa, ruce, nohy,
pak svoje intim. partie, ale zadek je ohromny a bricho po trech detech taky
jo a potrebovala bych dopichat nekolik milionu vlasovych korinku ![]()
Jura007 píše:
Mně se na sobě nejvíc líbí fakt, že jsem doposud úspěšně maskoval své IQ tykve. Ale kolegové v práci mě předevčírem odhalili…
Mě tu nedávno oodhalila livika ![]()
Ja jsem pred MS, takze se mnou neni moc co resit.
Jsem se sebou spokojena, ale jednotlive bych ted spis vyjmenovala veci, ktery me na me vadi a to delat nebudu, protoze bych si polozila otazku, co je na me teda hezky ![]()
Libi se mi na me, ze jsem sikovna, prakticka a dokonala
A mam smysl pro humor ![]()