Co se vám na sobě líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3998
19.4.15 22:29

Vlasy, oči, obličej, prsa, klíční kosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.4.15 22:31
@Aries6 píše:
Nenaděláš, člověk má jiné kvality. Já nevím, co by se třeba muselo stát, abych šla na nějakou plastiku…
Chlap taky není ideální, ale miluju ho :D Pro mě ideální je :D Že?

no, mě by se taky na plastiku čehokoliv nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
19.4.15 22:32
@tasa píše:
no, mě by se taky na plastiku čehokoliv nechtělo.

Viď, to si radši něco pěknýho koupím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.4.15 22:33

@Aries6 Já na plastiku ne, leda že by mi někdo daroval na ni. Zas mi to přijde škoda peněz :mrgreen:
Přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.4.15 22:36
@lamicina píše:

klicni kosti? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.4.15 22:38

Mně sena sobě líbí vlasy, zuby, zadek a stehna :lol:
Jinak jak někdo psal, tak v opačném případě bych napsala dlouhatánský seznam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.4.15 22:38
@kaja00 píše:
@Aries6 Já na plastiku ne, leda že by mi někdo daroval na ni. Zas mi to přijde škoda peněz :mrgreen:
Přesně :mrgreen:

peníze ať vezme čert, ale nikdy nevíš jak to dopadne včetně pooperačních komplikací. já mám třeba hodně velký prsa a hodně bych si rozmýšlela zmenšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
19.4.15 22:40

S velkou pravděpodobností se mi prsa zase vrátí do původní velikosti jako u prvního dítka, ale na plastiku bych taky nešla - raději malá vlastní, než dva plasťáky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.4.15 22:40

Víte, co je divný? všimly jste si, že u nás je skoro zakázáno se sama sobě líbit? když někdo napíše, že se sobě líbí, že se považuje za kočku, tak se na něj ostatní sesypou skoro jako sršáni. proč vlastně? anebo mám pocit, že to není jen u krásy, dtto u inteligence apod. co myslíte? A proč to tak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
19.4.15 22:49

A taky vám rodiče nikdy neřekli, že jste hezká? Já myslím, že je to tím, že jsem to poprvé slyšela až od kluků kolem dvacítky a to už bylo na budování sebevědomí trošku pozdě. Zase extrém je říkat tříleté holčičce, že je modelka apod., ale holkám před a v pubertě by se zvedat sebevědomí mělo povinně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.4.15 22:53
@lamicina píše:

KLÍČNÍ kosti? Fakt? Nemyslela jsi spíš LÍCNÍ kosti? :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
19.4.15 22:54

Mám docela pěkný nožky. Pěkná lýtka a štíhlé kotníky a na svých skoro 180 mám číslo bot jak Popelka :mrgreen:, souměrná postava (trošku širší) přesýpací hodiny a libí se mi i barva mých očí - mění se mi podle toho, co si vezmu na sebe.

Ten zbytek radši nekomentuju. :twisted:

@tasa
Krása je ještě tolerovaná, jen v případě blondýn je už předem dané, že jsi považována za blbku.
Horší je to s inteligencí, to vydýchá málokdo. Bohužel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.4.15 22:58

Tak já si vcelku nestěžuju na nic, jsem spokojená globálně a manžel taky. Ale s jednou částí těla bojuju celej život - břicho. Mám dispozice k ukládání tuku v této oblasti a je to věčnej boj :cert:. Asi i proto jsem tak ráda těhotná, protože to je stav, kdy je oblé bříško plus :) :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
19.4.15 23:07

Já mám moc pěkný těhotenský břicho :mrgreen: no a co bude potom raději nemluvit :jazyk:. A vlasy mám tak pěkný i řasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
19.4.15 23:17

Líbí se mi můj zadek a stehna, po porodu je mám výstavní :oops:
V dĕtství jsem byla v téhle oblasti zamindrákovaný tlustoprd, tak si to teď užívám :D

Nelíbí se mi moje vlasy, nejsou kvalitní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová