Co se vám na sobě líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10848
19.4.15 23:55

Ruce a obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
20.4.15 00:40

Tezka otazka :nevim: libi se mi na me asi oci nic jineho me nenapada :nevim: vlasy jsou ted v tehotenstvi na nic, to same nehty, o postave se ted nemuzu vyjadrovat :lol: a tak mi zbyly alespon hezke oci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
20.4.15 06:45
@pe-terka píše:
KLÍČNÍ kosti? Fakt? Nemyslela jsi spíš LÍCNÍ kosti? :mrgreen: :kytka:

ne klíční kosti, mám je hezky tvarované, dělají v dekoltu hezkou křivku, je to velmi ženské, delikátní. Mám tam ještě pod nimi takové pikantní mateřské znamínko, takže to navozuje i příslušné fantazie. Chválila mě za kostičky už babička (esteticky zaměřená), chválili i nápadníci. Mám tam i lehce erotogenní zóny :lol: :pankac:. Jo kostičky moje :srdce:. lícní kosti mám tak normálka hezký, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.4.15 07:24

Já jsem krásná celá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.4.15 07:29

Mně se líbí můj obličej, nejsem ošklivá :oops: :mrgreen:, jsem štíhlá, ale je toho plno co bych změnila ;) nejdříve prsa, po těhu je mám o dost menší, bohužel 60tisíc na zvětšení nemám :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.4.15 07:54

Co se týká fyzického vzhledu, tak asi jen oči. Jinak jsem klasický případ té „vnitřní krásy“. ;)
A mám úžasný smysl pro humor. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.4.15 08:00

@kaja00 :hug: Nezoufej, ve Tvém mládí tkví velká naděje. Příroda na Tobě ještě stále pracuje směrem ke kráse. :kytka: Až na tom budeš jako já, pak plač. :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
rokris
20.4.15 08:04
@Bersaba píše:A mám úžasný smysl pro humor. :lol:

věřím. :D

• Citovat
  • Upravit
25179
20.4.15 08:52
@lamicina píše:
ne klíční kosti, mám je hezky tvarované, dělají v dekoltu hezkou křivku, je to velmi ženské, delikátní. Mám tam ještě pod nimi takové pikantní mateřské znamínko, takže to navozuje i příslušné fantazie. Chválila mě za kostičky už babička (esteticky zaměřená), chválili i nápadníci. Mám tam i lehce erotogenní zóny :lol: :pankac:. Jo kostičky moje :srdce:. lícní kosti mám tak normálka hezký, řekla bych.

Tak to jo :mrgreen:.Škoda, že tuto přednost můžou chlapi ocenit jen v létě :lol:. I když… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.4.15 09:08

To je hezky tema :D. Me se na sobe libi vlasy, rty a bricho. To se mi po porodu vratilo do puvodniho stavu, tak za to jsem moc rada. Vzdycky jsem na nej byla pysna :mrgreen:. A zavidim tem, co se jim libi jejich prsa, to bych taky chtela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.4.15 12:25

Jo taky závidím těm, komu se líbí jejich prsa :P, mě se taky líbí, jen jsou vyfouké po dvou porodech :cert: Holt push up to jistí a manžílek je i tak chce a moc a je spokojený, holt co nadělám ;) hlavně, že jsme zdravé ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.4.15 17:54

@rokris Nezoufám, jsem s tím smířena :lol: Ale má to výhodu, že po kojení nebudu mít povislý prsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
20.4.15 19:28

Tvar licnich kosti a celisti. Celkove se mi libi tvar obliceje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.4.15 19:17
@Susen35 píše:
Mně se líbí můj obličej, nejsem ošklivá :oops: :mrgreen:, jsem štíhlá, ale je toho plno co bych změnila ;) nejdříve prsa, po těhu je mám o dost menší, bohužel 60tisíc na zvětšení nemám :oops: :P

klid, já je mám po těhotenství zase o dost větší…prostě každej chce, co nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.4.15 19:18
@sabines86 píše:
To je hezky tema :D. Me se na sobe libi vlasy, rty a bricho. To se mi po porodu vratilo do puvodniho stavu, tak za to jsem moc rada. Vzdycky jsem na nej byla pysna :mrgreen:. A zavidim tem, co se jim libi jejich prsa, to bych taky chtela ;)

taky bych chtěla, aby se mi břicho vrátilo do původního stavu. cvičilas? co? A kolik Ti je? To má taky vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová