Co si mám přát od ježíška?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
2.11.16 11:56
@Kelsey píše:
@radkka
Ale zvládnete to, jak se zajedete, tak i ten zkrácený uvazek si muzes dat.
Lepší, když jsou dvě, parťáci, jak jen jedno.
Jen myslí pozitivne. Jsem dělala se slečnou, která čekala dvě, mluvila o tom, že dvě nechce, že to nedá, je to moc a ony postupně odešly obě.
Tak ať si něco nestastne neprivolas :kytka:. Mi se strašně líbí ty moderni kočárky pro dva. Bych chtěla dvojčata. Naší mladsi vypadají, jak dvojčata velikostně, ale jsou od sebe 17,5 měs.

To né, já se na ně těším a jsem ráda, jen se bojím, jak to zvládneme, rozhodně bych ale nikdy neřekla, že bych byla radši, kdyby bylo jen jedno, to v žádném případě :kytka:
Máš nějaký tip na konkrétní kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.11.16 12:01

@radkka
Akorat sporťák pro dvojcata jsem si vyzkoušela, Britax má segra, oni mají děti holčička má teď 3 měs. a kluk 1,5r. Normálně má hartan pro malou, ale když se potřebuje rychle někam přesunout, že malý než by dotapkal, tak ma ještě ten Britax, pěkná kara a lehky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.16 12:03
@Kelsey píše:
@radkka
Akorat sporťák pro dvojcata jsem si vyzkoušela, Britax má segra, oni mají děti holčička má teď 3 měs. a kluk 1,5r. Normálně má hartan pro malou, ale když se potřebuje rychle někam přesunout, že malý než by dotapkal, tak ma ještě ten Britax, pěkná kara a lehky.

Dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
2.11.16 12:09

@radkka :mrgreen: :mrgreen: já všem dětem ež jsme šli domů vysvětlila že v noi se spí takže žádný vstávání a dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10262
2.11.16 12:13

Co si má přát ženská od ježíška? Zásadně kabelku birkinku. A když ji ježíšek nepřinese? Pak tě manžel či přítel nemiluje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
2.11.16 12:18
@Anonymní píše:
Ahoj všem, omlouvám se za anonym, ale připadám si hloupě…
Začali jsme řešit vánoční dárky a já už v podstatě pro všechny dárek mám. Mám i dárky pro přítele a určitě budou mít úspěch. No a teď ten dotaz - nevím, co si přát pro sebe od něj. Mně prostě nic nechybí, pokud něco chci, tak si to koupím sama, šperků mám hodně a moc na ně nejsem, takže mi zrovna tohle radost neudělá. Na sport všechno mám, do domácnosti taky… Čili zajímá mě, co si od ježíška přejete vy? Potřebovala bych nějakou inspiraci, dárek/dárky zhruba do 5000. Protože pokud si neřeknu o něco konkrétního, tak opět dostanu něco, co mi moc velkou radost neudělá.
Díky ;)

taky nevim, co si přát. A to prosím od nikoho.
S manželem si vyměňujeme knížky, co stejně většinou chceme oba :-) A pak něco malého pro radost.
No vlastně taky povídal, že jsme si dali zimní pneu :mrgreen:

Co třeba zdravé, spací dítě a klidný porod. To by se mi taky líbilo :jazyk:

Jinak víkend, masáž, lázně, klidně i poukaz ke kadeřníkovi…
Pro ty, co „vše mají, nic nepotřebují“ dáváme třeba louku http://www.mistoproprirodu.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
2.11.16 12:28
@Anonymní píše:
Ahoj všem, omlouvám se za anonym, ale připadám si hloupě…
Začali jsme řešit vánoční dárky a já už v podstatě pro všechny dárek mám. Mám i dárky pro přítele a určitě budou mít úspěch. No a teď ten dotaz - nevím, co si přát pro sebe od něj. Mně prostě nic nechybí, pokud něco chci, tak si to koupím sama, šperků mám hodně a moc na ně nejsem, takže mi zrovna tohle radost neudělá. Na sport všechno mám, do domácnosti taky… Čili zajímá mě, co si od ježíška přejete vy? Potřebovala bych nějakou inspiraci, dárek/dárky zhruba do 5000. Protože pokud si neřeknu o něco konkrétního, tak opět dostanu něco, co mi moc velkou radost neudělá.
Díky ;)

No, těžko říct. Asi záleží, co tě baví a za co ráda utrácíš.
Já osobně si takhle drahý dárek nenechávám nadělit jen od manžela, to bych taky mohla splakat nad výdělkem, ale vybírám si ho sama.
Letos to bude nový mobil, ten teda dostanu už dřív, neb je potřeba a pak si ještě nadělím pěkné kvalitní boty, které nutně nepotřebuju, ale chci. Normálně si je půjdu koupit sama. Na ježíška už jsem stará :mrgreen:
A pak klasika, nějaké drobnosti - pár kousků oblečení, knížka.
Se starším dítětem si necháme nadělit druhý díl ilustrovaného Harryho Pottera
Zážitky jsou fajn, ale nějak si je nenecháváme nadělit jako dárek. Prostě když se nám chce, pobyt koupíme a jedeme. Není v tom nic pravidelného, někdy za 1/4 roku jedeme 2×, někdy vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.16 13:01

Děkuju za inspiraci :-) dát mu nějaké tipy a uvidím, co vybere.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný