Co si mám přát od ježíška?

Anonymní
2.11.16 10:24

Co si mám přát od ježíška?

Ahoj všem, omlouvám se za anonym, ale připadám si hloupě…
Začali jsme řešit vánoční dárky a já už v podstatě pro všechny dárek mám. Mám i dárky pro přítele a určitě budou mít úspěch. No a teď ten dotaz - nevím, co si přát pro sebe od něj. Mně prostě nic nechybí, pokud něco chci, tak si to koupím sama, šperků mám hodně a moc na ně nejsem, takže mi zrovna tohle radost neudělá. Na sport všechno mám, do domácnosti taky… Čili zajímá mě, co si od ježíška přejete vy? Potřebovala bych nějakou inspiraci, dárek/dárky zhruba do 5000. Protože pokud si neřeknu o něco konkrétního, tak opět dostanu něco, co mi moc velkou radost neudělá.
Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32158
2.11.16 10:30

No já to mám taky tak, takže radši něco vymyslím :), zatím vím, že chci jako vždycky knížky a parfém, spodní prádlo, něco mě určitě cvrnkne do nosu, až budu vybírat ježíška rodině, možná předplatný časopisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
2.11.16 10:31

Pokud všechno máš a nic nechceš - tak ať ti koupí kozu. :mrgreen:
 http://www.skutecnydarek.cz/

Jinak ti asi nikdo neporadí, co ty by si chtěla :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

A co nějakou dovolenou, pobyt, zážitek? My si je s manželem dáváme pravidelně k svátku, máme je pěkně rozložené - jednou jedeme v zimě a podruhé na jaře, podle mě je nejlepší dárek někam vypadnout a užít si společné chvíle.

Já nikdy nevím co dostanu, loni to byl stojan na kreslení :srdce: šperk, knihy, předplatné, šaty, nad kterými jsem slintala pravidelně u výlohy. Manžel dárky vymýšlí sám, já mu neradím a strašně mě pak těší, když vidím, že ví, co mám ráda, z čeho budu mít radost.
Letos si přeju mít dodělanou rekonstrukci bytu do Vánoc, nic víc nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286

Pokud máš všechno, tak co třeba nějaký wellness pobyt nebo voucher na eurovíkend? Prostě zážitkový dárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725

Těžko říct když tě neznám :mrgreen: letos to mám ale podobně, nějak prostě nic nepotřebuju no :mrgreen: Co třeba nějaký parfém, hodinky, boty, bundu, knihu, poukaz na masáže, kadeřníka atd? Nebo víkendový pobyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
2.11.16 10:35

Pokud bych si mohla vybírat v téhle cenové relaci a „měla všechno“, tak bych šla po zážitcích, jedno, zda degustační menu v nějaké fajnovější restauraci, skok padákem nebo (můj oblíbený) lístek na koncert či festival.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
2.11.16 10:35

Kabelku? Ta se přeci hodí vždycky :mrgreen: Nebo běžte s chlapem nakupovat, vyber si nějaké oblečení (vyzkoušíš si je a budeš vědět že ti bude sedět) a nech si je od něj zabalit? U nás to takhle obvykle řešíme, společné nákupy, pak si to zabalíme a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
2.11.16 10:48

Ja bych chtela Pandoru. A knizky, parfem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
2.11.16 10:54

Nepíšeš co tě baví :lol: :lol:, letos to nejspíš bude pandora :mrgreen: :mrgreen:. loni jsem chtěla oblečení NH s mým oblíbenym týmem, sice manžel by to nikdy nekoupil ale když jsem to chtěla :mrgreen: :mrgreen: vždy chci něco jen pro mě, ne že z toho bude mít užitek celá rodina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.16 10:57
@Markéta80 píše:
Nepíšeš co tě baví :lol: :lol:, letos to nejspíš bude pandora :mrgreen: :mrgreen:. loni jsem chtěla oblečení NH s mým oblíbenym týmem, sice manžel by to nikdy nekoupil ale když jsem to chtěla :mrgreen: :mrgreen: vždy chci něco jen pro mě, ne že z toho bude mít užitek celá rodina :lol:

Manžel se mě ptal, jestli bych nechtěla k vánocům něco praktického, doufám, že se ze mě dělal srandu :mrgreen: jestli dostanu mop, který se nám rozbil, tak tím tou tyčí dostane 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.11.16 10:58

Já chci většinou kosmetiku, která mi přijde příliš drahá a nepotřebná na to, abych si ji koupila sama, ale přesto ji chci :mrgreen: Akorát musím naprosto přesně specifikovat, co chci, a ideálně si to i objednat, manžel nepozná paletku stínů od mejkapu. Plus dostávám knihy, LPčka, a podobné věci jako překvápko, abych z toho taky něco měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.11.16 10:58

@radkka manžel projevil touhu po novém mopu, co líp ždíme - dík za tip na vánoční dárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.11.16 11:00
@Lily Evans píše:
Já chci většinou kosmetiku, která mi přijde příliš drahá a nepotřebná na to, abych si ji koupila sama, ale přesto ji chci :mrgreen: Akorát musím naprosto přesně specifikovat, co chci, a ideálně si to i objednat, manžel nepozná paletku stínů od mejkapu. Plus dostávám knihy, LPčka, a podobné věci jako překvápko, abych z toho taky něco měla.

:mrgreen: už jsem se lekla, že je schopný to sám koupit, ten můj to nezvládne ani při přesném popisu. No, já nebyla v krámě s modely letadel také ve své kůži, takže ho chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
2.11.16 11:01
@radkka píše:
Manžel se mě ptal, jestli bych nechtěla k vánocům něco praktického, doufám, že se ze mě dělal srandu :mrgreen: jestli dostanu mop, který se nám rozbil, tak tím tou tyčí dostane 8o :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když jsme přijeli z dovolené tak zaplatil friták a prý koupil jsem Ti :jazyk:, říkam tak ok takže si v něm budu smažit řízky jen pro sebe :mrgreen: tak hned že teda nám všem :mrgreen: proto vždy chci k čemukoliv většinou šperky, to vim že jsou jen moje :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný