Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@monika32 píše: Četla to v Blesku![]()
ahaaaaa, tak to potom jo
Blesk vi vsechno ![]()
Jako co si o sobě mislíte není to náhodou jejich věc?
Docela by mě zajímalo kdo tu stránku uzaložil bych se k němu šel podívat jak on nebo ona vychovává svoje dítě
chudák Suri vy jí tady pomlouváte tak hezká holka ![]()
@Nickolas píše:
Jako co si o sobě mislíte není to náhodou jejich věc?
Docela by mě zajímalo kdo tu stránku uzaložil bych se k němu šel podívat jak on nebo ona vychovává svoje dítěchudák Suri vy jí tady pomlouváte tak hezká holka
co my si myslime sis snad precetl, ne? Ale co ty si myslis s tim mekkym i
![]()
Myslim, ze vychova Suri je jeste v pohode. Rodice jsou slavni a bohati, tak je jasny, ze si muzou dovolit dite rozmazlovat a doprat mu vse, na co si ukaze prstem. Treba mi prijdou prehnane botky na podpatku a zmalovana pusina, ale je to jejich vec. Jinak jsem ted v Anglii jako aupair a malokdo by veril, jak se tady vychovavaji deti. Nesmie jim dat ani na zadek, jinak vas muzou zalovat a rodice je prosi temer na kolenou, aby dojedli snidani
jiny kraj, jiny mrav ![]()
@Taminka
![]()
Chtěla bych mít její šatník a botník.
Nic víc si o její výchově nemyslím ![]()
@KatkaX píše:
Chtěla bych mít její šatník a botník.
Tak to já taky, ale asi by mi bylo všechno malý. ![]()
@Bersaba píše:
Tak to já taky, ale asi by mi bylo všechno malý.
nemá třicetvosmičky nohy?
No nic, no
Tak asi nic, ale aspoň ten rozpočet na šatník by se šiknul. Třeba i o nulu míň bych skousla ![]()
@KatkaX píše:
nemá třicetvosmičky nohy?
No nic, noTak asi nic, ale aspoň ten rozpočet na šatník by se šiknul. Třeba i o nulu míň bych skousla
hele, treba uz maji rozpocet mensi..ted jsem cetla v bulvaru, ze setri a jezdi metrem, coz se Suri nelibi, protoze byla zvykla letat helikopterou ![]()
@Ekaterina píše:
Naštěstí mám opravdu jiné problémy k řešení. Fakt existuje někdo, koho zajímá výchova Suri Cruise?