Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@30simca No vidis, a dalsi vec - moje mimco odmitalo varene prikrmy. Jen zasadne ze sklenicky. Nektere deti to tak pry maji. Rikala pediatra
@Capricorn61 si moc hodna
Ja to i ty znami rikala ze kazdy je jiny ze moje poje castejs jeji ne a ona ze je to dovny proste v ze je uz jakoze velk
@Capricorn61 a co mSlis stim potim vody stav a tak rozpije se? Ted to jen kouse savicku
@30simca píše:
@Atisia davam ted vlazny mliko jak spu vedra
To vis ze sem zkousela prikrm i uvarenej vse stejne ale spis jak o masozeleninivy ty ji jaktazk dibre mi jde oto ze proste odmita ovoce dudlik ovocny mam taly ale silikonivy to parkat ozuzla a zahodi
Ten tu taky litá vzduchem
. Nabízet. ni vím, že kamarádky dcera pila jenom um v létě nic jinýho. Ani ošidit se nedala. Žádný dítě nemusí splňovat tabulky. Se nenech rozhodit.
Další má 8m a mlíko pije jednou
.ty taky jíš určitě jinak jak ostatní ![]()
@Atisia me prave dneska nahlodala ta znama tim co mi psala
Jinak dekuju si moc hodna
A myslis ze si navykne na piti vody? Zatim mi ty savicky z vodou jen kouse
Vidíš aspoň má nácvik na kousání.
Jassej třeba bude kousat driv jak dítě známé. Nemůžeš děti srovnávat. Znám spoustu dětí co jsou od narození pořád nemocný. Já tohle třeba vůbec neznám. Spolužák třeba jedl bídně až do druhýho stupně… Neboj pokud prospívá tak nic nehrozí a nenech se vykolejil to eko bio matky umí úžasně.
@Capricorn61 tohle je dneska jak jedla parkrat sem nabidla po pulhodce jjestli se doji a dojedla jinak ma ty pravidelny casy a dneska mela spagety a ridla sem ro vic vodou aby mela tekutinu taly s toho sem cetla nekde v radach v diskuzich
Ja si to pisu od ty doby co je na um abych mela prehled co sni protoze sme stim bojovali od zacatku co sem prisla o mliko
@Atisia mama dobre nabira dr chvalila
Ja prave nesrovnavala dokud se to nezacinalo navalovat od tech kamaradek a znamejch a v ruznych skupinach co sem vis
Taklen jedla dneska kdz vypila min nabidla sem po chvili a dojedla se jinak ma kdyz basti normalne ty svy casy
@Atisia ja prave kdyz mala mela tri mesice lezeli sme pres tyden v nemocnici mela rotaviry a od ty doby se bojim aby nebyla dehydrstovana
Ted jak sou ty vedra min cura ale ma dobrou barvu moci a psala sem swm snad vcera a holky rikali ze kdyby mela malo moc je tmava a ze i hodnw vypoti u horka coz mi rekla i dr dneska
@30simca píše:
@Atisia mama dobre nabira dr chvalila
Ja prave nesrovnavala dokud se to nezacinalo navalovat od tech kamaradek a znamejch a v ruznych skupinach co sem vis
Taklen jedla dneska kdz vypila min nabidla sem po chvili a dojedla se jinak ma kdyz basti normalne ty svy casy
No a nekoukás s na to moc často? Po druhý hodině už dávno nic nedávám. Kolem 5 měsíce se ještě budila kolem půlnoci a jednou jsem prostě zkusila tu vodu. Světe div se ono ji to stačilo. Teď vím, když se mi v noci vzbudí tak je rozespalá a voda ji stačí.
Teď momentálně přišla na to, že se dá rozepnout matrace
![]()
@Atisia pockej na co nekoukam casto?
Ona chce jeste v noci meoa dvakrat jednou uz se zrusilo vis
To mi nevadi davat v noci aspon trochu dozene ten den
Ona pak kdz chce davku zrusit uz nebere ja takoen davala o pulnoci a pak ve ctyri a ve ctyri uz nechtela tak sem ji to udelala na 2:30 aby mela tu davku co chce v pulnoci prave protoze kdz nedam tak se vrti knuka tohle mi nevadi a stejne to brzo asi zrusi sama protoze uz pije min tak to bylo i predtim ![]()
@Atisia no me uz asi tei mesice pase a ted zacla mi past v postylce pravidelne v sedm rano a jeste jak je rozchrapana nema silu a knuci😂 koli je maly?
@30simca píše:
@Atisia no me uz asi tei mesice pase a ted zacla mi past v postylce pravidelne v sedm rano a jeste jak je rozchrapana nema silu a knuci😂 koli je maly?
6m. Zjistila, že když se napne, tak vidí z okna. Stejně jako když rozvaze a sundá mantinel. Občas ji to tak unaví, že usně přes hnízdečko v prapodivné poloze. Pokud se poštěstí a hodí pod sebe plyšáka a deku dosáhne na podložku na prebalovaku
![]()
@Atisia ty jo ta je dobre vynalezava teda😄takze taky prosimcovy mimco😊