Co si myslíte o stravování mého miminka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2075
28.6.22 13:43

Jejda kliid! Syn měl opačný problém - co ochutnal maso, začal úplně odmítat um. Prostě flaška fuj, dospělo to do fáze, že jsem mu co 3 hodiny dávala to mléko stříkačkou od Nurofenu :roll: Taky vystřidané všemožné savičky, stálo to jmění a efekt žádný, jen je okusoval. Ke všemu byl nedonošený, takže se řešilo (ne)přibírání a já jsem byla na prášky, že prostě MUSÍ jíst a pit, protože prostě syn od té a dcera od té to mají tak a tak. Houby, ty dokonalé matky rády přibarvují.
Zkoušela jsi učící hrnek? Ten mě, blbku, napadl, až měl přes rok, a stříkačka na Nurofen byla rázem zbytečná, vypil z něj naex 210 ml jak nic :palec: A UM už jsem taky přestala tak hrotit, protože jídla sní teď v 18m víc, než já. Opačně bych byla taky v klidu, to UM v sobě má vše potřebné, hlavně je to takový prcek prosímtě, má hromadu času se rozjíst ;)
A prosímtě fakt se neřiď tím, jak “správně” to mají ostatní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.6.22 13:52

@Svistice Vi se vubec, kolik dite zakladatelly vazi?

Moje dite nikdy michelim nebylo a vlastne jsem rada :lol: me se nelibi tlusta mimina a teda ty deti na hristi kolikrat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.6.22 14:00
@JezinkaBezinka píše:
@Svistice Vi se vubec, kolik dite zakladatelly vazi?Moje dite nikdy michelim nebylo a vlastne jsem rada :lol: me se nelibi tlusta mimina a teda ty deti na hristi kolikrat… :zed:

Jo k barokním andělickum měly moje děti zaplaťpánbůh taky daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
28.6.22 16:05

@Capricorn61 dneks mi vubec nechce mliko prikrm snedla sotva pulku bolonskych spaget pak se dopila 70ml mlika dalsi mliko mela ve tri vypila 80ml tak sem pockala hodinu a nabidla aby se dojedla a nechtela ja uz sem stoho tak zoufala dneska jestli za 24h da 700 pochybuju
Vse je proste spatne ja si vubec to materstvi neuzivam od t doby co je na um je to cely v na nic z mlikem porad ji prosim aby neco vubec snedla pak se to srovnalo a je to ted opet naprd volam mame pro radi ta rekne dej presnidavku vtipna kdz vi ze mi to neji tak rekne dej ji vodu opet dalis vtio kdz nechce pit
Sem uz tak vyrizena ze uz tu normaone brecim
Kdyz prebaluju ma curnuto ale nic extra teploty nema je uplne v pohode
Kazdej je vtipnej ldz rekne dej napit vodu ovoce jak to mam dat kdz to nechce
Ted v pet ma mit mliko vzdy vyzaduje v pet a v sedm no a me je jasny ze zadny v pet nebude pac si neveme

• Citovat
  • Upravit
1137
28.6.22 16:12

@30simca Ty to proste silene resis! Cim vic to resis, tim vic to dite bude delat opak! Je ji pul roku, tak pockej az mliko chtit bude, ne? Cim vic budes okolo toho delat sceny, tim min to to dite bude zajimat.

Tyjo, takhle jsem hystercila s dvoukilovym nedonosencem, kdy kdyby nepribiral a nepil, jdeme do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
28.6.22 16:16

@JezinkaBezinka je ze ja s malou uz problemy co se tyce jidla a hubnuti mela byly sme i tyden s rotaviry v nemocnici odmitala uplne jist
A ldyz mliko nebude pit tak prece bude nehydratovana ldz nic jinyhi nechce prece

• Citovat
  • Upravit
1137
28.6.22 16:19

@30simca No ale ted asi rotaviry nema a ja uz se te predtim ptala, zdali nejaky viditelny problem ma? Je nevrla, uplakana? Nerikala jsi, ze do vseho kouse? Tak ji asi roste zub, to decka i dva tydny min jedi a pijou, tak zkontroluj pusu.

Ale porad plati, cim vic hystericka budes, tim vic se to mimino sekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
28.6.22 16:25

@JezinkaBezinka v puse nic nevidim nebo spis poznam prd ale dasne ma hladky
No vzteka se ale to bude tim ze chce porad byt u me el ne nak cast myslim si ze u ze ne citi ze sem nervozni
Ja si myslim ze se ji asi v ty puse neco deje ale nic neni videt jako natekli nebo tak
Jo kouse vse dopije mliko a hrize savicku davam porad kousatka jede prstiky
Jinak je proste porad stejna jen pije min a min cura ale to mi rekla i dr ze je vedro tak min cura
Ted sem nabizela merunku z ovesnyma vlockama ani me nepusti aby ochutnala lzicku nevi co ji davam a pusu proste neotevre
U obeda mi otvira normalne pusu a pak ldyz chci dat neco odpoledne tak proste pusu zavre a nepusti aniz by neci ochutnala ja se proste desim ty dehydratace
Koupila sem ted meloun zitra ji ho dam do ovocnyho dudliku to chvili vydrzi cucat
Ja se snazim byt klidna jenze oak vidim jak nepije a je mi stoho zle vidim tam ze budem zas na kapackach a je mi stohi spatne
Tyhle casy co ma mliki sou dany podle ni ona jinak neknoura vydrzela by jak dlouho bez rvani o mliko
Ja sem uz o jedno dite prisla a proste kdyz vidim ze mala nechce pot tak mam proste ten strach v sobe a jeste jak sme byly tyden na kapsckach vis proto silim

• Citovat
  • Upravit
30simca
28.6.22 16:26

@JezinkaBezinka ja o delam pred pitim voloviny rechta se vse dobry chytne chce pit a najednou ji vystrkuje

• Citovat
  • Upravit
30simca
28.6.22 16:30

@JezinkaBezinka driv kdyz byl problem stacilo pul hodky pockat a dopila se ted jak je stars tak proste ne
Ja se desim ty dehydratace kdz proste nechce vodu nic okolo

• Citovat
  • Upravit
1137
28.6.22 17:50

@30simca Ale pulrocni dite zadnou vodu nepotrebuje…Navic ono to neni tak, ze nepije VUBEC, ale trochu min nez driv, no tak ma takove obdobi.

Na kapackach ale byla kvuli rotavirum, tak ty ted asi nema, ne?

A ano, citi moc dobre, ze jsi v nervu. A i citi z ceho, mimina to tak maji.

Je mi lito, ze jsi o jedno dite prisla.Ale ted ti nejvic pomuze se dat do klidu, prestat do ni cpat horem dolem to co jist nechce (ovoce) - nebo proc ji porad to ovoce nutis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
28.6.22 17:57

@JezinkaBezinka ju nema pretim mela ty kapacky ze nejedla prave jak byla nemocna vubec museli zavidnovat

Nenutim nabizim nechce tak na to prdim
No protoze mi kazdej cpe jak to jist musi ze je divny ze ji jen pul sklenicky masozel ze mam nabizet aby si zvykla tak nabizim

No me dr rekla ze mam davat vodu kdyz spu ty horka a min pije prave
Mas pravdu pije ale min no
Ja ae prave porad bojim ty dejydratace vis

• Citovat
  • Upravit
30simca
28.6.22 17:58

@JezinkaBezinka ona nechce ani jogurt nabidla sem od nestle jak delaj pro mimca. A nechce vzdy nabizim ve tri a ona vubec neotevre pusinku ze ani neochutna
Jediny ldy otvira ldyz ma obed kolem te 12h
Prijde mi ze proste je zvykla na tu 12h a to ji a v jiny cas nechce nic z prikrmu

• Citovat
  • Upravit
1137
28.6.22 18:10

@30simca Tak uz ji prosim te nech trochu byt :D No tak ted nechce, x holek ti tu napsalo, ze jejich deti taky nejedly a byly na mliku, naopak je to V PORADKU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30simca
28.6.22 18:32

@JezinkaBezinka no me spis trapi to jak pije ted malo toho um

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat