Co si přát k narozeninám? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
24.9.11 10:06

Dříve jsem taky od bývalého hodně dostávala věci k počítači, které jsem si přála…chtěla jsem ho trochu zmodernizovat. Jinak ten foťák taky není vůbec špatný nápad, jak tady padlo, ten by se mi pravda taky hodil :-) A ještě mě napadl třeba nějaký „zkrášlovací“ víkend v lázních. Jsou pobyty přímo pro ženský, kosmetika, masáže, koupele a tak. Jenomže nevím, jestli bych tam chtěla ten víkend strávit sama… to je zas blbý :think: Jinak těch šperků není fakt nikdy dost, já je mám ráda, spíše si je kupuju sama, takže mě by to potěšilo, po nějaké době se mi okoukají, tak to dost střídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.9.11 10:07
hofka píše:
Já bych chtěla mlejnek na mák:-)))

Nebo na maso :-) Miluju tatarák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
24.9.11 10:07

já ocenuji dářky jako masáž, atd.

v srpnu jsem k narozeninám dostala od manžela 5denní wellness pobyt s kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.9.11 10:08
smaria píše:
hofka píše:
Já bych chtěla mlejnek na mák:-)))
Nebo na maso :-) Miluju tatarák :-)

Ten mě tak nebere, mletý si koupím. A tatarák nejím. Ale čerstvě mletej mák je mňam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.9.11 10:12

Foťák je super, protože pořád fotím malou :-) Masáž není vůbec špatný nápad :-) Wellnes pobyt by se mi líbil, ale sama bych něchtěla jet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
24.9.11 10:17

ja dostala k tricetinam manzela :mrgreen: svatbu jsme meli na nase spolecne narozeniny :lol: :mrgreen: myslim, ze na takovy darek do smrti nezapomenu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
24.9.11 10:17

smario, já bych sama také nejela. já ho dostala i pro kamarádku,ale třeba babičce k narozeninám jsme ho kupovali jako překvapení,zeptali se její kamarádky,jestli by jela,ta že ano,tak nebyl problém.
jistě nějakou takovou kamarádku najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
24.9.11 10:18

smaria, masáž nejlépe thajskou. chodím už jen na ni a je to super,super,super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.9.11 10:20
slunicko100 píše:
smario, já bych sama také nejela. já ho dostala i pro kamarádku,ale třeba babičce k narozeninám jsme ho kupovali jako překvapení,zeptali se její kamarádky,jestli by jela,ta že ano,tak nebyl problém.
jistě nějakou takovou kamarádku najdeš.

To je dobrý nápad :-) Děkuju. Kdo by nechtěl relax a večer zábavu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.9.11 10:21
slunicko100 píše:
smaria, masáž nejlépe thajskou. chodím už jen na ni a je to super,super,super. :palec:

Byla jsemna ní 2× a měla pěkně drsnou thajku :-D chvílema jsem myslela, že to nepřežiju, ale potom…aaaaaaaaaaaa :-) skvělý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.9.11 10:29

Já jsem spíš praktik a mám velkou radost z věcí do domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
24.9.11 10:39

smaria, přesně tak. je to prostě skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
24.9.11 10:42

Ikiky,tak jsem praktická a měla jsem vždycky radost z praktických věcí do domácnosti,které jsem si přála.
Nebylo vyjímkou,že k narozeninám jsem si přála nůžky na trávu, vrtačku, mixér, odštavnovač, atd.
ale nějak jsem za těch 11 let vyspěla a hlavně už není co víc praktického si přát a já si také uvědomila,že bych se měla nechat také hýčkat,že toho za celý ten rok mám až až a odpočinek od starostí, práce, dítěte a manžela mi jedině udělá radost a prospěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.9.11 11:02

jo tak to ja taky nikdy nevim, zato kdyz narozeniny nemam, tak si me to napada furt. takze si pisu prubezne seznam. Do 300 tam mam sodovkovou lahev, atlas ptaku, harmoniku s pultony, pekac, moka kavovar :-) Doufam, ze k porodu se drahy laskave koukne na seznam (je na lednicce) a nekoupi mi zase nejaky sexy oblecek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
24.9.11 11:10

Ahoj, jojo toho řešíme každý rok. Co si přát k narozkám, už nějak dochází inspirace?! :roll:
Oblečení mám kupu, stejně si ho musím vybrat a vyzkoušet sama. Parfémy taky dost, ani nestačím používat. Šperky taky nestačím ani unosit. Knížky a DVD taky mraky. Domácí spotřebiče a jiné (robot, ponorný mixér, odžmolkovač, toustovač, topinkovač,kráječ, friťák, fén, kulmu, foťák,šicí stroj,.....) jsem již byla obdarována. Teď jsme si předčasně k Vánocům s manželem koupili sodastream a kávovar. :palec: K narozkám dostávám většinou peníze, za které si koupím, co chci, jen mě musí něci napadnout, většinou něco vidím ve výloze, na internetu,u kamarádek,… a pak to koupím.
Příští rok budu mít taky kulaté narozky(ještě s mou dobrou kamarádkou), pojede na relax nebo welness víkend, se těším!!!!!!!!!!!! :dance:
Tak to zkus něco podobného, nějaké poukázky do kadeřnictví, nehtového nebo kosmetického studia, masáže, permanentku do solné jeskyně, solárka, posilovny :lol: , nebo nákupní poukázky (HM, CA, Tesco,…), jinak mě už nic nenapadá :nevim: , snad se aspoň trochu pomohla????!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný