Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@RencaVlkova píše:
Třeba v porodnici v Brně nedali nic. Jen jednu plenku malýmu po porodu a oblíkli ho, to bylo v pátek večer a od soboty nebylo prádlo, takže jsem musela oblíknout do svýho. Stejně tak noční košile nechtěli dávat, protože nebyly a v tom šíleným hicu to byl teda zážitek, takže příště raděj všechno své. Jinak doporučuju vzít si sebou vodu a ať ti návštěvy každej den nosí. A ještě se mi osvědčily kuchyňské utěrky do sprchy na utírání, protože si nešpiníš ručníky od krve
A kde přesně jsi rodila? Já se chystám k Miloušům, tak abych věděla. Zatím jsem tam nebyla, tak ještě nevím co mě tam řeknou.
@džanka1 píše:
A kde přesně jsi rodila? Já se chystám k Miloušům, tak abych věděla. Zatím jsem tam nebyla, tak ještě nevím co mě tam řeknou.
V Bohunicích, tam se fakt nedává nic. Ale u Miloušů nevím, to ti neporadím. Ani nevím o nikom známým, kdo tam rodil.
@RencaVlkova píše:
V Bohunicích, tam se fakt nedává nic. Ale u Miloušů nevím, to ti neporadím. Ani nevím o nikom známým, kdo tam rodil.
Já jsem v Bohunicích dostala všechno, každý den novou košili (někdy dvě, tekla mně jizva), a syn byl celou dobu (14 dní) v jejich oblečení, každý den v novém, někdy víckrát ![]()
@Becky00 píše:
Já jsem v Bohunicích dostala všechno, každý den novou košili (někdy dvě, tekla mně jizva), a syn byl celou dobu (14 dní) v jejich oblečení, každý den v novém, někdy víckrát
No vidíš a mě v sobotu ráno, když jsem chtěl čisté věci řekli, že už není čisté prádlo, že prostě nemají, tak než nechat malýho v poblitým a sebe ve zpoceným jsem vytáhla svoje
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.