Co vzít do porodnice sobě a miminku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
21.8.13 14:49
@RencaVlkova píše:
Třeba v porodnici v Brně nedali nic. Jen jednu plenku malýmu po porodu a oblíkli ho, to bylo v pátek večer a od soboty nebylo prádlo, takže jsem musela oblíknout do svýho. Stejně tak noční košile nechtěli dávat, protože nebyly a v tom šíleným hicu to byl teda zážitek, takže příště raděj všechno své. Jinak doporučuju vzít si sebou vodu a ať ti návštěvy každej den nosí. A ještě se mi osvědčily kuchyňské utěrky do sprchy na utírání, protože si nešpiníš ručníky od krve

A kde přesně jsi rodila? Já se chystám k Miloušům, tak abych věděla. Zatím jsem tam nebyla, tak ještě nevím co mě tam řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
21.8.13 20:04
@džanka1 píše:
A kde přesně jsi rodila? Já se chystám k Miloušům, tak abych věděla. Zatím jsem tam nebyla, tak ještě nevím co mě tam řeknou.

V Bohunicích, tam se fakt nedává nic. Ale u Miloušů nevím, to ti neporadím. Ani nevím o nikom známým, kdo tam rodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7215
22.8.13 15:56
@RencaVlkova píše:
V Bohunicích, tam se fakt nedává nic. Ale u Miloušů nevím, to ti neporadím. Ani nevím o nikom známým, kdo tam rodil.

Já jsem v Bohunicích dostala všechno, každý den novou košili (někdy dvě, tekla mně jizva), a syn byl celou dobu (14 dní) v jejich oblečení, každý den v novém, někdy víckrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
22.8.13 16:05
@Becky00 píše:
Já jsem v Bohunicích dostala všechno, každý den novou košili (někdy dvě, tekla mně jizva), a syn byl celou dobu (14 dní) v jejich oblečení, každý den v novém, někdy víckrát :nevim:

No vidíš a mě v sobotu ráno, když jsem chtěl čisté věci řekli, že už není čisté prádlo, že prostě nemají, tak než nechat malýho v poblitým a sebe ve zpoceným jsem vytáhla svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková