Co si zabalit na kemp s dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
19.6.20 07:36

Uz tady leccos padlo. Za me dulezite veci: kvalitni samonafukovaci karimatky, jinak ma clovek hotova zada. Stan s oddelenymi loznicemi a dostatecne vysoky, je opruz nemoct se poradne prevlict. Pripojku na elektriku plus powercube na dobiti mobilu a hodinek, urcite lednicku, snuru na pradlo plus koliky. Spacaky a dalsi kempingove vybaveni uz zalezi na vasich potrebach, programu a dalsich aktivitach. A taky na lokalite kam budete jezdit. Ten veletrh je dobry napad pro zorientování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3569
19.6.20 07:46

Máme veškeré vybavení pořízené v Decathlonu a Lidlu. Skvělé věci, co vydrží a jsou praktické. Ze začátku jsme koupili základ - matrace (určitě pohodlnější než karimatka), spacáky, stan, stůl, židle, sadu nádobí a skříňku. No a postupně jsme dokoupili vařič, ledničku, skládací skříň (lepší než se pořád hrabat v batohu). Balení je u nás sranda a to už nemusíme tahat kočárek :lol:. Manžel mi nanosí všechno k autu a já hraju tetris :mrgreen:. Doporučuji stan z Decathlonu s předsíňkou, kde se dá posedět, zatemněný (je to opravdu rozdíl) a podlážkou (když prší nechodíte po stanu v bahně). Místo si berte s připojením na elektřinu - děti určitě ocení a mějte dlouhou prodlužovačku. Jezdí s námi můj brácha 13 let a ten má nejradši nafukovací kajak a k tomu silný magnet na provazu (myslím, že se tomu říká magnet fishing). Hledá poklady :D
Klidně se ptej, nás kempování chytilo a když je volno hned jedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.20 12:36

Na jaký kemp jezdíte? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat