Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Když jsou děti tak se může vzít pití, my jsme etěli nedávno a měla jsem dvě flašky pro dvě děti a nikdo nic nenamítal, i nějaké jídlo. Případně se může stát, že po vás budou chtít aby jsme se z flašky napila, jako že to není otrávené a pohoda.
Angličáky jsme ještě nevezli, ale když mě prošla mechanická tužka či propiska, tak angličák je jistě bezpečnější. Nemá ostré konce. Alespoň mechanická tužka má ten konec dost špičatý. Jinak hračky taháme vždy. Jen plyšáka musel syn odevzdat na kontrolu rentgenem.
@dinulka píše:
Zdravím,
mám podobný dotaz, snad se tu najde někdo, kdo bude vědět…
Syn dnes odlétá na dovču s babičkou a má připravených asi 5 angličáků, že si vezme sebou do batůžku. Přítel myslí, že to být nesmí a zabaví mu je, což by byla škoda…nevíte někdo, zda jsou povolené malé hračky?
Děkuji
To mu nezabaví
. Autíčka mu projdou.
@dinulka Anglicaky se urcite muzou, vzdy je vozime. Mivam s sebou i pastelky a nikdy zadny problem.
Jakékoliv hračky na palubu letadla smí, mimo naposobenin zbraní, či jejich součástí. Takže plastové pistolky, dřevěné kuše ani molitanové meče například. Ani hračky podobného rázu. Jo a ani plastové nářadí ![]()