Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rakia Tak tam bych nezůstala ani náhodou, pěkně bych se vyspala, ráno zabalila věci, nechala klíče na stole a odpoledne by mě tam už nikdo neviděl. Tenhle chlap a jeho celá familie, ti za to nestojí ani náhodou. On se nezmění. Budeš to mít přesně takhle celý život, možná ještě horší, a takový jací jsou by ti miminko nejspíš „vzali“ tchýni by si tam měla navezenou furt a neustále by ti řikala, jaká si špatná matka a jak to máš dělat a NIKDY se jí nezavděčíš! Holky, sbal se a jdi, tohle budoucnost nemá nebo chceš takhle žít až do smrti? Já ti radím co nejdřív odejdi.
Je to strasne tezke, posledni dobou clovek fakt nevi co je a neni pravda, a vzdycky se u jakekoliv situace do toho vlozi holky, co neveri, delaji se ze vseho legraci, urazeji…pak clovek nevi zda je lepsi vubec reagovat, a holky co maji problem opravdovy, zda je dobre ho sem vubec psat ![]()
kazdopadne zakladatelko, drzim palecky at uz se dari, a s expritelem uz se vubec neschazej
Tak teda nevím jak to tady chodí ale docela mě to zarazilo a hodně jsem se zklamala…vše co jsem psala je pravda ale o tom vás přesvědčovat určitě nebudu protože to nemá cenu a přeji jim, aby se nikdy nedostaly do mé situace.Jsem ráda, že jsem problém vyřešila a to je pro mě podstatné! Sbohem a už jsem raději psát nic nebudu protože nemá smysl vkládat příspěvky když je tu pak člověk akorát pro smích a těm co mě poradily, braly mě vážně a nebyla jsem jim pro smích moc děkuji.
Rakia: Gratuluji ti ke spravnemu kroku, neni jednoduche to udelat a ke vsemu v tom jeste vytrvat. Mas pravdu, ze strany ex-pritelovi rodiny je to opravdu jenom divadlo. Drz se a at mas dalsiho pritele preste podle tvych predstav
.
@Rakia já jsem diskuzi vůbec nepročítala, tak vůbec nevím co se děje, přečetla jsem si co si psala na začátku a na to reagovala, vůbec by mě nenapadlo nějak o tom pochybovat, že by to nebyla pravda nebo něco ![]()
a jak to nakonec je teďka? Ještě si u něho nebo si se odstěhovala?
Prosim pis dal, Aot a jeji blabol sem odhalila po cca.20 strance(a verici do me sili a sili), ale tomuhle proste verim.
Fakt OBR poplacani po zadech - tohle bych nedala ani hodinu. Chapu, ze tohle klise si slysela uz tisickrat, ale ja si ho taky neodpustim:„Najdes lepsiho“ (uz jen proto, ze horsi uz to bejt nemohlo).
Hlavne se nenech zlamat a nevracej se - tam se skutecne nikdy nic nezmeni.
Nikdo te tu preci neobvinuje. Jen nekdo napsal ze je styl psani a podobnost příběhu Aot ktera tu vodila lidi za nos. Proto se nediv ze se nekdo muze ohradit. Pokud jsi odesla tak jedine dobre. ![]()
@Rakia píše:
Tak teda nevím jak to tady chodí ale docela mě to zarazilo a hodně jsem se zklamala…vše co jsem psala je pravda ale o tom vás přesvědčovat určitě nebudu protože to nemá cenu a přeji jim, aby se nikdy nedostaly do mé situace.Jsem ráda, že jsem problém vyřešila a to je pro mě podstatné! Sbohem a už jsem raději psát nic nebudu protože nemá smysl vkládat příspěvky když je tu pak člověk akorát pro smích a těm co mě poradily, braly mě vážně a nebyla jsem jim pro smích moc děkuji.
Já jsem ráda, že jsi pryč od těch lidí a od toho mamánka. Na názory primitivů se vykašli, tito lidé by takový krok v životě neudělali, tak závidějí. Jen s tím sousedem, opatrně, aby jsi nezatloukala klín klínem.
Hodně štěstí.
![]()
@Nela516 píše: Více
Jako dělá ti dobře se zaregistrovat a reagovat na 12 let!!! starou diskusi ![]()
Tak když už je toto téma oživeno, mě by zajímalo, jestli to dopadlo se sousedem a zda je nějaké info o tom, zda ex našel tu pravou, která se nechá od jeho rodiny ponižovat. Zakladatelka tenkrát psala, že dá vědět ![]()