Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tasa píše:
To bych nevydejchala, poslala bych je vsechny, včetně přítele, do háje, a odstěhovala se. Nebo chceš takhle fungovat dál?jo, teda promiň, ale chyb tam máš požehnaně.
Tak to bych nedala
navrhni že se odstěhujete jinam kde si matka a sestra nebudou na nic dělat nároky ![]()
Prchala bych
. Brrr me vyskakala husina velka jak slepecke pismo
. Uz ted jsi nestastna
.Pockej jak se k tobe budou chovat, az te budou mit,,pojistenou,, svatbou, nebo ditetem
.Ted jsi relativne svobodna a uz nemuzes pod jejich natlakem dychat ![]()
@Rakia
Promin, me to prijde jako hodne spatna telenovela. Jestli je tohle pravda, tak radim mamanka kopnout do p.dele a najit si normalniho chlapa.
@Rakia No, partnerovi bych řekla, ať si vybere, jestli chce žít s tebou nebo se sestrou a maminkou a podle toho se zařídila. Evidentně vyhrává maminka. S mamánkem bych děti nechtěla a poohlížela se jinde ![]()
Příspěvek upraven 22.08.13 v 22:17
Fuj, jak ze zlého snu. Dokud je čas, jdi od toho. Po svatbě to bude ještě horší.
My jsme měli něco podobného, ale dokonce ne tak strašného bych řekla, jako máš ty. Všechno přicházelo trochu pomaleji. Teď už se s tchán. nestýkáme. A to manžel stál většinou při mě. No přeji ti hodně síly.
Ale jestli si vážíš sama sebe, tak takhle se žít nedá, ani s takovým chlapem.
Uprimne receno, ja bych vzala nohy na ramena, dokud je cas. Pokud te rodina neprijima jako rovnopravneho partnera a neni s nimi rec a dokonce se te ani pritel nezastane, tak to zato nestoji a casem se to asi nevylepsi. ![]()
@Ve-ru píše:
Kdo uteče, vyhraje!
Takhle se žít nedá, jestli to přítel nepochopí, rozhodně s ním nezakládej rodinu, byla bys chudák. To už jsi teď.
Vzala bych nohy na rameno a utekla. Tady Tě nic dobrého nečeká. ![]()
Jo a s tím pravopisem - nemůžeš si nainstalovat do počítače nějakou kontrolu pravopisu? Já to teda neumím, ale synek třeba na svém účtě tu kontrolu má a vždycky mi to červeně podtrhne překlepy.
Vykašli se na svatbu a dítě - protože tohle je naprosto děs!!! Nejdřív si zkus promluvit s přítelem o budoucnosti, o tom, jak k vám chodí jeho rodina, jak vám dirigují život a že takhle ne. Být tebou, tak se i postavím jim - nebudu okopávat, nebudu zahradničit, vyměním zámky, nedostanete se sem. Lepší konflikt teď než až budou děti. Nechci abyste tu byli bez nás, nechci abyste mi cokoliv uklízeli, přerovnávali… pokud to přítel nepochopí, sbal se a odstěhuj se. Nehledě na to, že kdyby se mu v budoucnosti něco stalo, ty měla děti… tak ti sestra bude přikazovat co smíš a nesmíš v baráku.
Jo a s tím pravopisem – nemůžeš si nainstalovat do počítače nějakou kontrolu pravopisu?… tak to jsi ji fakt povzbudila ![]()