Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše: Mezi dámskými stojany pořád chodil chlap … Ale pořád chodil a nic si nevybral ani pro sebe ani pro ženu třeba … Měla jsem pocit ze mě sleduje … Jakoby se za mnou otáčel … A zase se na mě díval a otáčel se na mě.
Zaměstnanec ostrahy obchodu. Dával pozor aby sis neoblekla nějaké zboží pod bundu a neodešla bez placení. Jeho zájem pramenil z toho, že jsi se mu zdála být podezřelá, nebo Tě sledoval jako hezkou ženskou, nebo v tom bylo obojí.
Příspěvek upraven 29.09.22 v 10:38
@Tala20 píše:
Zaměstnanec ostrahy obchodu. Dával pozor aby sis neoblekla nějaké zboží pod bundu a neodešla bez placení. Jeho zájem pramenil z toho, že jsi se mu zdála být podezřelá, nebo Tě sledoval jako hezkou ženskou, nebo v tom bylo obojí.Příspěvek upraven 29.09.22 v 10:38
Taky si myslim a jeste se sel mrknout, jestli neni neco v kocarku a aby to nebylo uplne trapne, prohodil jednu vetu o diteti…
@Anonymní píše: Šla jsem do obchodu s oblečením a syn zrovna usnul v kočárku. Golfáč. Tak jsem se dívala a zkoušela sem si bundu, svetr, kardigan apd. Nebyla jsem v kabince. Mezi dámskými stojany pořád chodil chlap. Docela vysoký, štíhlé postavy, černý vlasy, oblečení tak průměrné a obyčejné. Ale pořád chodil a nic si nevybral ani pro sebeani pro ženu třeba. Byl sám. Měla jsem pocit ze mě sleduje. Jakoby se za mnou otáčel. Jo byl to ten pocit, že jel po mě pohledem.
Pak šel ke mě. A říká mi no já se dívám na malýho jak pěkně spinká, o se dobře nakupuje, když ty děti spinkají. Říkám mu :jo, fajn. A šel pryč. A zase se na mě díval a otáčel se na mě. To už jsme šli z obchodu ven. Pořád byl po celou dobu Jakoby něco hledal.
Tak mám několik variant
1.byl to kapsář, ale kdo by chtěl okrádat matku s kočárkem, ty moc peněz nemají většinou
2.chtel jen zdvořilou konverzaci, ale proč by tak chodil dokola?
3.libila sem se mu a šel na to přes dítě
4.vyhlidl si matku s kočárkem a chtěl ji ukrást dítě i s kočárkem, byl to pedofil
5. Krade děti
6chtel mě napadnout fyzicky
7byl psychicky nemocný a chodil rád dokola
8. Má rád dámské věci a rád je obléká
9.vybiral něco pro svou ženu, ale neuměl toTak tipujte. Já sama nevím, kdo to byl. Můj tip je 3,že jsem se mu líbila a tak mě sledoval. Neumí se třeba seznamovat. Další tip mám i že je zaměřený na dětivíc než je zdrávo.
ochranka obchodu a koukal, jestli si něco necháš na sobě nebo to strčíš do kočáru ![]()
Klasika, byl to pán z ostrahy a ty ses chovala podezřele, tak si tě hlídal. Tolik možností, jen zapomnělas na mimozemšťany
a to základní tě nenapadne?
Jojo taky sem pro ochranku, i když to nezvedne sebevědomí tolik jako verze, že po tobě jel ![]()
4 a 5 je totez ne? Kdyby te chtel napadnout nebo byl kapsar, tak by sel za tebou. Kdyby chtel ukrast dite tak ho porve nekde u cesty a narve do auta a ujede. Spis to byla fakt ochranka. Drive staly za zadkem prodavacky a ani to neskryvaly. Dnes se to dela takhle.
Taky myslím, že to byla ochranka… nebo mimozemšťan, který chtěl navázat kontakt…Chudák, takhle ho odbýt. A pak se nám mají ukázat ![]()
@Melodie91 píše:
Nebo to byl hlidac v civilu, v obchodech celkem bezna vec
Ano, první věc, co mě napadla a ona takový scénáře ![]()
@a12 píše:
Ano, první věc, co mě napadla a ona takový scénáře
Chudák chlap, on jenom dělá svoji práci a nakonec je z něj zloděj dětí, pedofil a úchylák ![]()
@Anonymní píše: Šla jsem do obchodu s oblečením a syn zrovna usnul v kočárku. Golfáč. Tak jsem se dívala a zkoušela sem si bundu, svetr, kardigan apd. Nebyla jsem v kabince. Mezi dámskými stojany pořád chodil chlap. Docela vysoký, štíhlé postavy, černý vlasy, oblečení tak průměrné a obyčejné. Ale pořád chodil a nic si nevybral ani pro sebeani pro ženu třeba. Byl sám. Měla jsem pocit ze mě sleduje. Jakoby se za mnou otáčel. Jo byl to ten pocit, že jel po mě pohledem.
Pak šel ke mě. A říká mi no já se dívám na malýho jak pěkně spinká, o se dobře nakupuje, když ty děti spinkají. Říkám mu :jo, fajn. A šel pryč. A zase se na mě díval a otáčel se na mě. To už jsme šli z obchodu ven. Pořád byl po celou dobu Jakoby něco hledal.
Tak mám několik variant
1.byl to kapsář, ale kdo by chtěl okrádat matku s kočárkem, ty moc peněz nemají většinou
4.vyhlidl si matku s kočárkem a chtěl ji ukrást dítě i s kočárkem, byl to pedofil
5. Krade děti
9.vybiral něco pro svou ženu, ale neuměl toTak tipujte. Já sama nevím, kdo to byl.Můj tip je 3,že jsem se mu líbila a tak mě sledoval.Neumí se třeba seznamovat. Další tip mám i že je zaměřený na dětivíc než je zdrávo.
No, asi ti zkazím radost, ale jen tě hlídal, nic víc v tom není. Tolik možností jsi vypsala, a nenapadlo tě že je to jen hlídač v civilu? ![]()
@Melodie91 aha no nevím, jo měl civil, ale v kiku jsem hlídače ani neviděla
Šla jsem do obchodu s oblečením a syn zrovna usnul v kočárku. Golfáč. Tak jsem se dívala a zkoušela sem si bundu, svetr, kardigan apd. Nebyla jsem v kabince. Mezi dámskými stojany pořád chodil chlap. Docela vysoký, štíhlé postavy, černý vlasy, oblečení tak průměrné a obyčejné. Ale pořád chodil a nic si nevybral ani pro sebe
ani pro ženu třeba. Byl sám. Měla jsem pocit ze mě sleduje. Jakoby se za mnou otáčel. Jo byl to ten pocit, že jel po mě pohledem.
Tak mám několik variant
5. Krade děti
9.vybiral něco pro svou ženu, ale neuměl to
Tak tipujte. Já sama nevím, kdo to byl. Můj tip je 3,že jsem se mu líbila a tak mě sledoval. Neumí se třeba seznamovat. Další tip mám i že je zaměřený na děti
víc než je zdrávo.