Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Každému se asi hned vybaví typický účes ala cruella a já se do toho úplně zamilovala!
Manžel mi moc nepomůže v rozhodnutí protože odpověď typu „tobě sluší všechno“ nebo " dělej si s vlasama co chceš" mi moc nepomůže
naposledy jsem byla u kadeřnice v únoru ( ja vím jsem ostuda a z melírů už mám „baleáž“(? chápeš ne?) ) Šla bych třeba i do tohoto účesu jenom místo blond třeba vínovou nebo tak něco… Nebo tenhle účes patří do kategorie „to se nedivím že nemůžeš otěhotnět s takovým účesem“ vážně lidi jsou divný nedivila bych se kdyby to nekdo řekl ![]()
Me se ten účes třeba strašně líbí, jak střihem, tak hlavně barvou
akorát to je náročnější na údržbu, odrost u toho bude vypadat blbě a třeba na moje vlasy by nešla ani ta ofina, tu bych musela 10× denně zehlit ![]()
No a mne se treba zase nelíbí vůbec, prijde mi, ze to hrozne přidává na věku. Ale je to úplně fuk, protože jde čistě o to, jestli se líbí tobě. Však to zkus, prebarvit se to dá vždycky
@Kriss Tina jako není to tak hrozné já jsem mívala ofinku rovnou tak 15let zpátky pak asi 12 let patkovou ofinku a na to že mam vlnité vlasy tak nikdy nebyl problém
i když nevím jak to bude teď když už druhým rokem jedu CGM
Jsi moc hezká, myslím, že ten účes tomu nepomůže, ale jsou to jenom vlasy…
@bjetuschka tak to velké dík
teď mi ještě stoupne ego a co potom ![]()
@Šílená Bafunka píše:
@bjetuschka tak to velké díkteď mi ještě stoupne ego a co potom
Přijde mi to moc, proti bílé barvě nic nemám, ale toto je na mě moc výrazné. To spíš bych zvolila černou a bílou podbarvila(takto se mi líbí černá a modré podbarvení).Proti délce nic nemám, mám podobnou, dokonce taky mírně vlnitou.Ale každý je nějaký.
Myslím, že ti to bude slušet.
Máš symetrický obličej, tak si to můžeš dovolit, stará nejsi.
Kdyby to nedopadlo, tak holt tu světlejší půlku kadeřnice dobarví k té tmavší.
@Šílená Bafunka píše:
@bjetuschka 7.10 jdu na to ke kadeřnici
Drzim palce
doufam, ze se pochlubis!
Neblbni! Tohle nosí max nějaké ulítnuté středoškolačky, co chtejí vyčnívat z davu. Dvě holky to u nás na střední nosily a k tomu měly ještě připíchnutý liščí ocas na zadku
![]()