Cruella vlasy Ano/Ne

26.9.22 17:32

Cruella vlasy Ano/Ne

Každému se asi hned vybaví typický účes ala cruella a já se do toho úplně zamilovala! :srdce: Manžel mi moc nepomůže v rozhodnutí protože odpověď typu „tobě sluší všechno“ nebo " dělej si s vlasama co chceš" mi moc nepomůže :( :D naposledy jsem byla u kadeřnice v únoru ( ja vím jsem ostuda a z melírů už mám „baleáž“(? chápeš ne?) ) Šla bych třeba i do tohoto účesu jenom místo blond třeba vínovou nebo tak něco… Nebo tenhle účes patří do kategorie „to se nedivím že nemůžeš otěhotnět s takovým účesem“ vážně lidi jsou divný nedivila bych se kdyby to nekdo řekl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
26.9.22 17:43

Me se ten účes třeba strašně líbí, jak střihem, tak hlavně barvou :D akorát to je náročnější na údržbu, odrost u toho bude vypadat blbě a třeba na moje vlasy by nešla ani ta ofina, tu bych musela 10× denně zehlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.9.22 17:53

No a mne se treba zase nelíbí vůbec, prijde mi, ze to hrozne přidává na věku. Ale je to úplně fuk, protože jde čistě o to, jestli se líbí tobě. Však to zkus, prebarvit se to dá vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
26.9.22 17:58

Jsi hezká ženská, nepotřebuješ se hyzdit :D :D  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 17:59

@Kriss Tina jako není to tak hrozné já jsem mívala ofinku rovnou tak 15let zpátky pak asi 12 let patkovou ofinku a na to že mam vlnité vlasy tak nikdy nebyl problém :) i když nevím jak to bude teď když už druhým rokem jedu CGM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
26.9.22 18:02

Jsi moc hezká, myslím, že ten účes tomu nepomůže, ale jsou to jenom vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.22 18:03

@bjetuschka tak to velké dík :D teď mi ještě stoupne ego a co potom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
26.9.22 18:07
@Šílená Bafunka píše:
@bjetuschka tak to velké dík :D teď mi ještě stoupne ego a co potom :D
:D :D :D Ale neee, tak směle do toho, jestli se na to cítíš. Já jsem celkem free, ale když tohle na někom vidím, tak to vždy vypadá hrozně. No to bude cool když vyjdeš čerstvě nabarvená + nečesaná + vyfoukaná od kadeřnice, ale pak už to bude vypadat prostě jen blbě. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
26.9.22 18:12

Přijde mi to moc, proti bílé barvě nic nemám, ale toto je na mě moc výrazné. To spíš bych zvolila černou a bílou podbarvila(takto se mi líbí černá a modré podbarvení).Proti délce nic nemám, mám podobnou, dokonce taky mírně vlnitou.Ale každý je nějaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
26.9.22 18:17

Myslím, že ti to bude slušet. :) Máš symetrický obličej, tak si to můžeš dovolit, stará nejsi. ;) Kdyby to nedopadlo, tak holt tu světlejší půlku kadeřnice dobarví k té tmavší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
30.9.22 09:16

Jak dopadlo rozhodování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.22 09:24

@bjetuschka 7.10 jdu na to ke kadeřnici :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
30.9.22 09:54
@Šílená Bafunka píše:
@bjetuschka 7.10 jdu na to ke kadeřnici :dance:

Drzim palce :D doufam, ze se pochlubis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.22 07:16

Podle mě je to nejhnusnejsi uces na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
1.10.22 07:18

Neblbni! Tohle nosí max nějaké ulítnuté středoškolačky, co chtejí vyčnívat z davu. Dvě holky to u nás na střední nosily a k tomu měly ještě připíchnutý liščí ocas na zadku :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak