Čo to mám na čele?

Anonymní
14.1.24 10:21

Čo to mám na čele?

Včera sa mi nad obočím ukázalo niečo také. Neboli to, nesvrbí včera som tam mala aj vyrážky ale tie zmili. Ide mi o to, že zajtra idem na pretetovanie obočia( korekcia ) a neviem či s tým môžem ísť alebo nie. Do kozmetického salónu sa nedovolam, keďže je víkend. Neviem či to bude vadiť alebo nie. Keďže to nie ja v obočí ale iba nad ním. Čo si na to mám dať?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80153
14.1.24 12:40

Puči ti rohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.24 13:04

@inkakřivák tak ty si pekná chudera. 🤦🏻‍♀️. Ak nevieš poradiť, nekomentuj. Prípadne ak nevieš poradiť tak aspoň slušne sa ozvi

• Citovat
  • Upravit
14.1.24 13:58

Odpověděl/a Vám na otázku.,,Pučí ti rohy" znamená, že se Vám začíná dělat podkožní bolák, je to typ akné. Pokud se Vám tam neudělá bílá hlavička, a když to nebudete mačkat, cca do týdne to zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
14.1.24 13:59

No, já bych se z obočí na 100% omluvila. Podle mě tě ani nenatetují a pokud ano, nejsou to profesionálové. Vždyť to může být infekční, může se to do toho obočí rozlézt, zbytečně bys hazardovala. :nevim:

A pak hned bych se objednala na kožní. S kůží v obličeji bych si tedy fakt nezahrávala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
14.1.24 14:02
@Anonymní píše:
Včera sa mi nad obočím ukázalo niečo také. Neboli to, nesvrbí včera som tam mala aj vyrážky ale tie zmili. Ide mi o to, že zajtra idem na pretetovanie obočia( korekcia ) a neviem či s tým môžem ísť alebo nie. Do kozmetického salónu sa nedovolam, keďže je víkend. Neviem či to bude vadiť alebo nie. Keďže to nie ja v obočí ale iba nad ním. Čo si na to mám dať?

Na obočí jít nemůžeš na 100%. Kvalitní salon tohle nedělá.
Jinak co to je ti tu těžko někdo řekne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
14.1.24 14:07

Pokud není ten salon přes půl republiky, tak tam zítra jednoduše zajdi a domluv se, případně se nech přeobjednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
14.1.24 14:10
@Anonymní píše:
Včera sa mi nad obočím ukázalo niečo také. Neboli to, nesvrbí včera som tam mala aj vyrážky ale tie zmili. Ide mi o to, že zajtra idem na pretetovanie obočia( korekcia ) a neviem či s tým môžem ísť alebo nie. Do kozmetického salónu sa nedovolam, keďže je víkend. Neviem či to bude vadiť alebo nie. Keďže to nie ja v obočí ale iba nad ním. Čo si na to mám dať?

akné neboli beďar, absces - na tetování rozhodně nechodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.24 14:15

@Anna766 mám to asi 20 km. Skúsim ráno zavolať a opýtať sa. Prípadne tam zájdem a nech sa na to pozrie. @stinga nič také to nie je. Žiadne akné

• Citovat
  • Upravit
76926
14.1.24 14:17
@Anonymní píše:
@Anna766 mám to asi 20 km. Skúsim ráno zavolať a opýtať sa. Prípadne tam zájdem a nech sa na to pozrie. @stinga nič také to nie je. Žiadne akné

aha, takže pokud to není akné, je to horší - nemůže to být alergická reakce na to první tetování? když teď máš jít na přetetování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
14.1.24 14:18
@Anonymní píše:
@Anna766 mám to asi 20 km. Skúsim ráno zavolať a opýtať sa. Prípadne tam zájdem a nech sa na to pozrie. @stinga nič také to nie je. Žiadne akné

Exém? Šla bych na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.24 14:20

Ďakujem za rady ;). Skúsim ráno zavolať, poviem jej, že jej pošlem foto ako to vyzerá a nech ona posúdi čo a ako. Začalo sa mi to diať potom ako som sa osprchovala a použila nový šampón. Teraz to vyzerá takto.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.24 14:21

@Sylvania 333 áno tak mi to pripadá. Ako exem, podráždená pokožka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.24 14:28

@stinga myslíš, že by sa alergia ukázala až teraz a len nad jedným obočím?.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek