Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@aiwwa píše:
Holky, kdo má dneska službu u křišťálové koule?
Jestli si mela nechtaneny sex. Tak 50:50. Jestli bez sexu, tak pms. Sorry, to jsou dotazy. Jak to mame asi vedet.
@Verun83 píše:
Jestli si mela nechtaneny sex. Tak 50:50. Jestli bez sexu, tak pms. Sorry, to jsou dotazy. Jak to mame asi vedet.
ja taky miluju ty popisy, jakou kvalitu ma vytok z pochvy a jestli ji tmavnou bradavky a neco z nich vyteka a tak.
Vzdy mi prijde, ze kdyz maji tak supr nastudovane projevy tehotenstvi, aby vedely, co tam maji napsat, tak by mely i vedet, co to znamena… nebo neznamena.
@warita píše:
ja taky miluju ty popisy, jakou kvalitu ma vytok z pochvy a jestli ji tmavnou bradavky a neco z nich vyteka a tak.Vzdy mi prijde, ze kdyz maji tak supr nastudovane projevy tehotenstvi, aby vedely, co tam maji napsat, tak by mely i vedet, co to znamena… nebo neznamena.
Hlavne takovych diskuzi, jak pres kopirak, je tu milion. A furt dokola ![]()
Proc ja se vzdycky divim u takovejch dotazu, uz jsem si taky mohla zvyknout
![]()
Příští pondělí je slet
. Jestli nechceš tak dlouho čekat, zkus těhotenský test.
@Martina84 píše:
Příští pondělí je slet. Jestli nechceš tak dlouho čekat, zkus těhotenský test.
slet slepic? ![]()
Poslední menstruaci jsem měla takovou, ze jsem 5dni jen spinila a celou dobu i 3dny před tím me pobolival podbrisek, prsa me bolí pokaždé a těhotná nejsem. Chce to si udělat test, možné příznaky těhotenství může být, ale opravdu ti tu nikdo neřekne jestli ano nebo ne.
Dámy, včera měla přijít ms, ale jen lehce spinim už druhý den.
Bradavky bolí už týden v kuse snad a v podbřišku lehce poboliva.
Může jít jen o hormony nebo..?
Děkuji za odpověď