Co to může být? Vyrážka tvar kruhu na mých zádech!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.15 10:40

No moc se z toho ukázkového fleku neraduj, právě proto, že ho máš na zádech v okolí páteře, nevěstí to nic dobrého. Borelioza pak napadá nervový systém a od páteře je nejsnazší cesta. A aby si tu někdo nemyslel, že tě straším nepodloženýma informacema. Tak já mám za sebou podobný flek na noze před 13 lety, dostala jsem antibiotika, bohužel náběry se dělali příliš brzy a vyšly negativní, pak už to postoupilo dál a nikdo nezjistil, že léky nezabraly. Strávila jsem rok v pracovní neschopnosti a nebylo mi vůbec dobře, začala jsem kulhat na levou nohu a skoro se nemohla dostat z postele, podstoupila jsem i gynekologickou operaci, protože mě pořád bolelo břicho na levé straně a tak hledali příčinu (nádor) nic nenašli a pak až při změně lékaře jsem měla potvrzené trvalé následky po borelioze. :,( Napadla mi imunitn systém, projevilo se to asi 5 let po tom. Nyní už 7 let dostávám injekce, každé tři týdny si na ní jdu. Protože nevyrábím do krve sama dva ze 4 imunoglobulinů. Opravdu není o co stát. A obvoďáci to dost podceňují, správně by tě měl směrovat do infekční poradny.

• Citovat
  • Upravit
47
8.5.15 11:05

Držím palce :srdce: a rychle k doktorovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek