Co vše zařídit před porodem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8937
3.2.14 17:12

Ja byla u prvniho tehu o ocniho (msm po operaci oci a nekdy se stane, ze se to dobre nezahoji a musi se na CS), uzubare 2× za rok, coz chodim i normalne. K obvodakovi me nikdo nehnal. To EKG nekteri dr. vyzaduji kvuli pripadne narkoze.
Materskou ti vyridi zamestnavatel, jen doneses papir od dr, rodicak se vyrizuje kdyz konci materska, urady jsou nutne jen pokud nejste sezdani.
K detske vetsinou stavi jen zavolat, zda vas vezme a v porodnici nahlasit jeji jmeno a potom do myslim tri dnu od propusteni jit k te dr. Porodnice musu mit vyplnene jmeno dr. kteremu predava dite do pece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
3.2.14 17:25
@j.a.n.i1 píše:
Pouštím jedním uchem tam a druhým ven… tedy doktora jsem měla, ale neměla jsem ani obvoďáda ani EKG ani test na cukrovku, ani papír o otcovství, ani vyplněný papír na jméno a vlastně ani svůj RL a šlo to bez všeho :-)

ja z toho mela akorat ten test na cukrovku, jinak nic a ani po me nikdo nic z toho nechtel :nevim:
toho pediatra teda jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101918
3.2.14 17:32

@Ali-Ali Tak po mě děsně chtěli ty papíry, dochází tam matrikářka do porodnice… ale když je nemám, tak nemám, že :-) naopak nijak zvlášť nechtěli toho doktora, jen se vyplnilo, kam mají poslat výsledky screeningu, ale napsat tam svého obvoďáka, tak mu to pošlou a nikdo nic neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.2.14 18:10
@barca77 píše:
Já jsme k obvoďákovi nešla, moje dr. to nevyžadovala, tak jsem byla jen u zubaře. Jinak pro dobrý pocit - nezapomeň si zajít ke kadeřnici, to já jsem nestihla a dostala se až po šestinedělí, vypadala jsem hrozně :)))
  • Ada

asi toho kadeřníka vynechám. Já nechodím ke kadeřnici. Barvím se sama a konečky zastřihuji. Mám dlouhé vlasy, tak nepotřebuji sestřih :-) ale dík ;)

Příspěvek upraven 03.02.14 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
3.2.14 18:10

Mě gynekolog poslal k zubaři i k obvodnímu, kde mi dělal EKG. Oba mi to museli potvrdit do těhu průkazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.2.14 18:25

Sper děkuji. tak…už vím vše…termín porodu mám tedy až 31.7.2014,ale už mám vše zjištěno. Mám už i zajištěný pokoj. Zajistila jsem si svůj, sólo, abych se nemusela dělit…papíry na mateřskou mám taky už doma. Tak jsem už připravena, tedy co se týče zákonů a vyhlášek…jediné co mi dělá starost, tak je mé Rh a Rh partnera, ale zatím testy v Brně na veveří jsou uplně učebnicové a i testy o gynekologa. Tak snad to bude všechno dobré. Nemůžu si dovolit být doma, zatím musím chodit ještě do práce a a ni nechci čučet doma a kopat se do zadku…ještě jednou díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
3.2.14 22:04

Můj gynekolog mě poslal k zubaři a k internistovi kvůli EKG. Musím to mít vyplněné v těhotenské průkazce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
4.2.14 06:26

@-Ada teda to jsi rychlá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.2.14 08:22

@hanourek
Tak pediatra si můžeš zařídit i přes telefon. Na pojišťovnu jsme museli zajít a trvalý pobyt a popelnice nám přišly sami. Jinak já sem v době kdy jsem otěhotněla byla zrovna na pracáku, takže sem na mateřskou neměla nárok a když jsem měla rodný list, tak mě s tím poslali na sociálku a tam se si vyřidila rodičovský příspěvek. Jo a ten rodný list na matrice vyzvedával manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
9.2.14 04:46

Ja teda musela mit razitka od zubare a obvodaka v tehu prukazce. Co se tyce pediatra, pri prvnim jsem vybirala v porodnici po porodu a stacilo telefonem domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí