Co znamená můj sen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
26.10.15 07:35
@Anonymní píše:
Zdravím maminky, potřebuju se s vámi poradit ohledně mých snů. Omlouvám se za anonym, ale manžel sem chodí a nerada bych, aby věděl, že se mi dokola zdá o jiným chlapovi než o něm. Jde o to. Já na sny moc nedám, ale tohle už mi připadá zvláštní. Asi před půl rokem se mi začlo zdát o mém spolužákovi ze základky. Nijak sem to neřešila, zdá se mi stále o lidech, co znám, znala jsem nebo i cizích. Ale zdá se mi o něm celkem často. Vždy je ten sen směrován k tomu, že k sobě patříme a jsme do sebe zamilovaní (přestože jsem i v tom snu vdaná za manžela). Připomínám, že jsem na toho spolužáka v podstatě zapomněla a vzpomněla si až s opakováním těch snů. Je pravda, že jsem do něj byla v 8.třídě zamilovaná, ale takových bylo a i víc prožívaných, že opravdu nechápu, že zrovna on! Nevím, kde mu je konec a doteď mi to bylo fuk. Teď jsem z toho už tak rozhozená, že už jsem ho hledala na fb. A ještě jedna poznámka. Vždycky se mi zdá, já nad tím chvíli přemýšlím, usoudím, že to je nesmysl, pak je několik dní klid a když to nejméně čekám a mam v hlavě úplně jiné problémy, vrátí se to. Myslíte, že to něco znamená nebo je můj mozek šprímař? Díky za každou odpověď ;)

A jsi s ním šťastná moc o snech nevím taky mám problém ale může to vykazovat že jsi s ním nešťastná a hledáš lásku někde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat