Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@midlajs Hmm, to je blbý
Ono i u doktorů platí, že důležité je, aby byl „špička“, jinak je to prostě k prdu.. Jestli máte v okolí dva vyhlášené kineziology, tak se toho neboj, je to opravdu celkem rychlá metoda, pracuje s tvým podvědomím a nepotřebuje nějakou tvoji vědomou spolupráci (oproti např. sezení u psychologa), proto je to tak rychlé..
@BohunkaP píše:
Antidepresiva na problémy s močovým měchýřem pomáhají - konkrétně proto, že „močový měchýř“ obecně symbolizuje „tlak“… vnitřní, duševní tlak. Může to být něco, co se stalo v minulosti, snaží se dostat na povrch, ale vědomí to nechce pustit. Ta neodžitá emoce může být třeba strach (ostatně, ne nadarmo se člověku chce na malou vždycky před zubařem nebo před zkouškou)… nebo jakákoli podobná emoce, prožitek… něco, co se při sebemenší příležitosti snaží utéct, ale není mu to umožněno („hyperaktivní“ močový měchýř).Inkontinence není působena „měchýřem“ jako orgánem, ale svalstvem, které je ochablé - tak dlouho něco drželo, že je unavené. Tak dlouho v sobě duše něco drží, skrývá, až to nejde… opět, chce to utéct. Přetvářka, potlačované emoce, předstírání pohody, kde není… deprese.
Proto pomáhají antidepresiva - ale to je cesta do pekel.
Osobně bych - ze dvou dotazovaných - zvolila kineziologii.
Homeopatika jsou skvělá - ale neodstraní ten blok. Vrací organismus do rovnováhy, ale ta prapůvodní příčina, to energetické zablokování, tam zůstává, protože není identifikováno a na vědomé úrovni „odžito“. Je pouze vyrovnáváno. Nicméně stále rozhodně menší zlo než antidepresiva.
tak, tak ![]()
@midlajs píše:
@BohunkaP Libi se mi jak jsi to popsala, mas s tim taky zkusenosti nebo se psychologii venujes?
Ne, s tímto problémem vlastní zkušenost nemám. Vystudovaný psycholog také nejsem - mám dva v rodině, ale sama se těmito věcmi zabývám čistě z osobního zájmu.
@BohunkaP Libi se mi jak jsi to popsala, mas s tim taky zkusenosti nebo se psychologii venujes? Byla jsem u psychiatra a jak jsem psala @Sluka tak mi psychiatr dal nalepku z „ponorku z deti“… No, co k tomu dodat