Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Pracuji ve Škodovácké jídelně Aramark v Mladé Boleslavi. Vydávám obědy, často jsem i na myčce, jedeme 3 směnný provoz
Obrat se na odbory…
Nenechám se očkovat a to je mi 35. Ale u nás zaměstnavatel taky tlačí na to, abychom šli, mám pocit, že pokud nepůjdu, budu se do smrti muset testovat a sedět tam v respirátoru. ![]()
No uvidíme, trochu doufám, že to vyšumí, zatím odolávám. Nemají právo té nutit, ale věřím, že ti výrazně zneprijemni život. Bohužel.
Jsem ve školství, už mám ukončené očkování. Mám kolem sebe hodně lidí co očkování podstoupili a po Astře nežádoucí reakce měli (teplota, únava, jedna i otekla). My po Pfizeru vesměs jen bolest ruky a lehká únava. Ti co prodělali Covid na to byli o dost hůř.
@Cenarius píše:
@Pears206 absolutně nechápu tvou reakci na můj příspěvek a v čem nemám pravdu, když jsem v něm pokládal otázku.
Reagovala jsem na část věty, že o vakcínách nevíme absolutně nic, což není úplná pravda
Jestli jsem si to blbě vyložila, tak se omlouvám.
Očkování není povinné, ale věřím, že je cesta jak může jeho povinnost zanést zaměstnavatel do svých směrnic. Nemáš, nebudeš u nás dále pracovat.
zdravotníci se taky plošně očkují na hepatitidu a nikdo se neptá jestli chtějí…
@Pears206 píše:
Reagovala jsem na část věty, že o vakcínách nevíme absolutně nic, což není úplná pravdaJestli jsem si to blbě vyložila, tak se omlouvám.
az na to, ze cenarius psal zakladatelce: kdyz o vakcinachnevis nic
@Anonymní píše:
Krásný dobrý den všem.
Je mi 20 včera nám v práci oznámili že se všichni půjdeme očkovat na covid 19 bez výjimek že to prý stejně bude povinné. Já jsem se dočetla že díky tomu někdo zemřel. Četla jsem i že po tom očkování člověku může být nějak zle. Byli jste už některá na tomto očkování? Udělá se zle každému nebo je to člověk od člověka? Jak moc hrozné jsou ty nežádoucí účinky nebo reakce? Mám z toho strach aby to se mnou neseklo třeba v práci já vím zním jako idiot ale mám z toho opravdu hrůzu jak na to budu reagovat a jestli to vůbec přežiju.
Takže buď budeš očkovaná a nebo se budeš muset furt testovat a platit si to… A stejně k tomu očkování jednou dojdeš, když děláš v jídelně.
Nežádoucí účinky znamenají to, že budeš max pár dní nepoužitelná. Nic víc.
Na očkování ( v souvislosti s ním) umřelo minimum lidí a to ještě astrou, která v ČR skoro není. Úmrtí je v jednotkách lidí… Kolik lidí umřelo na covid jen v ČR?
I u miminek se stane, že dítě po očkování zemře ( není to tak časté jak tvrdí odpůrci očkování ale stává se) a stejně děti ockujeme… A taky mají nežádoucí účinky.
@epsice a co nežádoucí účinky do budoucna? to přeci nikdo neví…
@Anonymní píše:
Pracuji ve Škodovácké jídelně Aramark v Mladé Boleslavi. Vydávám obědy, často jsem i na myčce, jedeme 3 směnný provoz
Když nechceš, odmítni, očkování proti C19 není povinné.
Ve 20 bych v krajním případě radši změnila práci, než bych se nechala očkovat.
Tak zaměstnavatel se chce vyhnout nákaze na pracovišti.
Hele Covid samotný ti v těle muže nadelat hroznou paseku. Očkování není žádná radost, ale co vidim kolem sebe, jak dopadli někteří nakažení..
zkus to očkování nevidět tak černě. Jo, muže ti být par dni blbě, ale znám lidi, kterým je po Covidu blbě půl roku
Já jsem spíše pro očkováni. To ale nic nemění na tom, že je dobrovolné. Násilím tě tam nikdo nedotahne, jen ti zaměstnavatel muže dělat problémy ![]()
@Aspera píše:
Jsem ve školství, už mám ukončené očkování. Mám kolem sebe hodně lidí co očkování podstoupili a po Astře nežádoucí reakce měli (teplota, únava, jedna i otekla). My po Pfizeru vesměs jen bolest ruky a lehká únava. Ti co prodělali Covid na to byli o dost hůř.
Mí rodiče po Astře skoro nic, dvě kolegyně po Pfizeru velké reakce, několikadenní teploty, jedna skončila na neschopence. Takže je to prostě člověk od člověka, na vakcíně vůbec nezáleží.
@Pears206 píše:
Reagovala jsem na část věty, že o vakcínách nevíme absolutně nic, což není úplná pravdaJestli jsem si to blbě vyložila, tak se omlouvám.
Psal jsem, že ona o nich nic neví, ne že obecně se o nich nic neví. Takže jsi četla úplně něco jinýho nez jsem psal. Ale taky se mi stává, že rychleji odepisují než čtu. ![]()
@Monchichik píše:
@epsice a co nežádoucí účinky do budoucna? to přeci nikdo neví…
Myslíš, že veškerý očkování začínalo jak asi? Že očkovali pár lidí a pak 30 let čekali co to s nima udělá? Aby mezitím ta nemoc zabila mraky lidí? Nebo jak si myslíš, že by to teda mělo být? Docela by mě zajímal tvůj názor, jak to udělat v praxi. Vsechno očkování je k tomu, aby se zmírnily průběhy nemoci a jejich šíření, za cenu zlomku nepříjemných vedlejších účinků. A nevím proč najednou očkování na COVid má být výjimka a má být na 100% perfektní a na 100% bez vedlejších účinků.
@Cenarius Myslím, že by mělo být na každém, jestli to chce podstoupit nebo ne…nemá být na 100% účinné a bez vedlejších účinků…to je snad všem jasné, že to nejde…ale tohle je prostě moc rychle…každý stát se k tomu staví jinak a očkuje nějakou jinou kategorii a někdo to rovnou zakáže…někdo to píchá i dětem…a jak si pak máš sám udělat nějaký názor?
Je to jako každý jiný očkování, xy lidem nic není a xy lidí na to má nějakou reakci ![]()