Covid 19 očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2916
16.5.21 18:25
@Elin29 píše:
Nechápu tuhle protiočkovací hysterii..jsem naočkovaná od ledna a žiju, divné že.. :roll:.. nežádoucí účinky, byly asi jako chřipka, nic k nepřežití..a všechny jsme dostaly dva tři dny volna, preventivně.. já bych vám to dala všem povinně.. vakcíny se bojíte ale covidu se nebojíte.. já ho prodělala s ošklivým průběhem na podzim a už nikdy to nechci zažít..proto jsem, hned jak byla možnost, šla na očkování..

Paní, mě je 23 let, covid jsem prodělala a mohu vám říct, že jsem těžký odpůrce tohoto slavného očkování, hned řeknu proč. Očkovaná jsem na všechno co mám být o tom žádná, ale do pár let bych chtěla děti, je to pro mě v živote priorita, nikdo neví zda s tou neplodnosti je fakt, nebo ne. Každopádně, nemíním do sebe dobrovolně píchnout nějakou sraku která je dělaná na rychlo horkou jehlou. To, že jste v lednu očkovaná a žijete, gratuluji, ale je to 4 měsíce a verte nebo ne, to je hono čas posuzovat, zda to má či nemá následky, pokud budete chtít dítě a otěhotnite v pohode, prosím buďte tak laskavá a napište mi. Pokud již odrozeno máte, s nějakou povinnosti běžte domu. Děkuji mockrát, pěkný zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
16.5.21 18:29
@DanielaD píše:
znám 2 lidi co prodělali koronu, pak plně naočkovaní, nyní mají mutaci a bojují v nemocnici, tak si jdi s tvou povinností do háje

Přesně tak, oni si myslí, že se nechají naockovat a už to nechyti ovce praštěný, je to jen aby to zmírnilo průběh, což mi přijde horší, když o tom člověk nebude až tak vědět. A chytnout to můžou stejně jako neockovani, mutace mají kde? Nikde, takže jak říkáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
16.5.21 20:56
@DanielaD píše:
znám 2 lidi co prodělali koronu, pak plně naočkovaní, nyní mají mutaci a bojují v nemocnici, tak si jdi s tvou povinností do háje

a nejsou náhodou 3?to už zní lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.5.21 20:57
@mojmira píše:
a nejsou náhodou 3?to už zní lépe

neni to malo, antone pavlovici? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
16.5.21 21:31
@matkabagristy píše:
neni to malo, antone pavlovici? :lol:

myslíš? tak nutno ještě přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.5.21 22:29
@onajeblond píše:
Paní, mě je 23 let, covid jsem prodělala a mohu vám říct, že jsem těžký odpůrce tohoto slavného očkování, hned řeknu proč. Očkovaná jsem na všechno co mám být o tom žádná, ale do pár let bych chtěla děti, je to pro mě v živote priorita, nikdo neví zda s tou neplodnosti je fakt, nebo ne. Každopádně, nemíním do sebe dobrovolně píchnout nějakou sraku která je dělaná na rychlo horkou jehlou. To, že jste v lednu očkovaná a žijete, gratuluji, ale je to 4 měsíce a verte nebo ne, to je hono čas posuzovat, zda to má či nemá následky, pokud budete chtít dítě a otěhotnite v pohode, prosím buďte tak laskavá a napište mi. Pokud již odrozeno máte, s nějakou povinnosti běžte domu. Děkuji mockrát, pěkný zbytek dne.

Můžu se zeptat odkud je ta informace, že by vakcína měla způsobovat neplodnost? V diskuzích jsem na to narazila několikrát, ale v serióznějších zdrojích ohledně vakcín ani jednou. Není to žádné šťourání, jen mě to fakt zajímá. Nedokážu si představit ten princip jakým by k tomu mohlo dojít. Jinak RNA vakcíny není nic co by bylo šité horkou jehlou, pracuje se na tom desítky let, jen tu ještě během té doby nebyla situace, kdy by se daly použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101753
16.5.21 22:33

@pomme Ja nekde cetla, ze to muze zpusobovat covid, tak jestli to nekdo neprekroutil na vakcinu. Ale co je na tom pravdy, tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.5.21 22:48

@j.a.n.i1 já teda četla, že se bojí toho, že se protilátky váží na nějaký protein, který je lehce podobný proteinu (v podstatě velmi mizerně) důležitém pro vytváření placenty. Zároveň tam ale psali, ze po prodělaném covidu je to riziko mnohem větší, protože žena má pak v těle těch protilátek vázajících se na ten protein mnohem víc. :nevim: ale přesně nevím. Jinak všude čtu, že neplodnost po rna vakcínách je jen rozšířená desinformace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
17.5.21 08:19
@pomme píše:
Můžu se zeptat odkud je ta informace, že by vakcína měla způsobovat neplodnost? V diskuzích jsem na to narazila několikrát, ale v serióznějších zdrojích ohledně vakcín ani jednou. Není to žádné šťourání, jen mě to fakt zajímá. Nedokážu si představit ten princip jakým by k tomu mohlo dojít. Jinak RNA vakcíny není nic co by bylo šité horkou jehlou, pracuje se na tom desítky let, jen tu ještě během té doby nebyla situace, kdy by se daly použít.

Já přesně nevím kde se ta informace vzala, to přiznám hned, ale byla nějaká studie a rozbor, kde to bylo zkoumáno že to mění DNA a že je to pro pro vyhubení lidstva aby se tolik nerozmnožovalo. Netvrdím, že to tak je to určitě a každý po tom bude neplodný, ale co se týká mě, já to riskovat rozhodně nechci, proto mě tak rozhořčilo to, že paní napsala, že by to mělo být pro všechny povinné. Ve chvíli kdy budu mít už děti na světě klidně půjdu, dřív dobrovolně určitě ne, rozumíte mi žejo? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
17.5.21 15:37

@onajeblond ale byla nějaká studie a rozbor, kde to bylo zkoumáno že to mění DNA a že je to pro pro vyhubení lidstva aby se tolik nerozmnožovalo.
jo, to jsem taky četla!!

Jen teda to nebyla studie, ale dystopická sci-fi :P :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
17.5.21 16:49

@onajeblond
To by mě zajímalo, kdo by si takovou věc, jako je zabránění rozmnožování celosvětové populace objednal :lol: To si fakt nedokážu představit. Jinak já nejsem žádný odborník, ale státnice z genetiky mám a tyhle teorie mi přijdou lehce úsměvné. A když si vezmeš, že plodnost lidstva klesá z mnohem prozaičtějších důvodů, tak nějaké riziko po očkování je jak kapka v moři. Jinak chápu, ze lidi mají strach z neznámého. Já když to tak mám, tak se snažím si o tom zjistit co nejvíce, abych si udělala vlastní názor, pokud možno tak, aby se neopíral o JPP agentury atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
17.5.21 22:53
@pomme píše:
@onajeblond
To by mě zajímalo, kdo by si takovou věc, jako je zabránění rozmnožování celosvětové populace objednal :lol: To si fakt nedokážu představit. Jinak já nejsem žádný odborník, ale státnice z genetiky mám a tyhle teorie mi přijdou lehce úsměvné. A když si vezmeš, že plodnost lidstva klesá z mnohem prozaičtějších důvodů, tak nějaké riziko po očkování je jak kapka v moři. Jinak chápu, ze lidi mají strach z neznámého. Já když to tak mám, tak se snažím si o tom zjistit co nejvíce, abych si udělala vlastní názor, pokud možno tak, aby se neopíral o JPP agentury atd.

Rozhodně, nejsem odborník, ale pokoušet to nebudu, o to mi šlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.5.21 00:10

@onajeblond v pořádku, zatím u nás naštěstí ještě vládnou prvky demokracie, takže je na každém jak se rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.5.21 00:19
@onajeblond píše:
Přesně tak, oni si myslí, že se nechají naockovat a už to nechyti ovce praštěný, je to jen aby to zmírnilo průběh, což mi přijde horší, když o tom člověk nebude až tak vědět. A chytnout to můžou stejně jako neockovani, mutace mají kde? Nikde, takže jak říkáte.

Jaké ovce praštěné? Diskutujte slušně. Zvláštní, že odpůrci očkování velmi často používají vulgární výrazy a nadávky. Věcných a podložených argumentů se nedostává, tak aspoň ty nadávky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
18.5.21 10:15
@onajeblond píše:

jde o lékaře, tak tady neplácej, když o věci nic nevíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+