Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Nechápu tuhle protiočkovací hysterii..jsem naočkovaná od ledna a žiju, divné že..
.. nežádoucí účinky, byly asi jako chřipka, nic k nepřežití..a všechny jsme dostaly dva tři dny volna, preventivně.. já bych vám to dala všem povinně.. vakcíny se bojíte ale covidu se nebojíte.. já ho prodělala s ošklivým průběhem na podzim a už nikdy to nechci zažít..proto jsem, hned jak byla možnost, šla na očkování..
@vokishka tak vidíš, u nás po pfizeru všichni v pohodě. Ale každopádně ti co prodělali covid na tom byli ještě hůř.
@Anonymní píše:
Pracuji ve Škodovácké jídelně Aramark v Mladé Boleslavi. Vydávám obědy, často jsem i na myčce, jedeme 3 směnný provoz
tak to už nemusíš být anonymní ![]()
@Nora2 píše:
Být vámi, tak jsem ráda, že se můžu nechat očkovat. V ČR zemřelo necelých 30000 lidi na covid, to vás nedesi?
Po očkování může být reakce, jako po každém jiném - teplota, unavenosti, bolesti hlavy, bolest paže v místě vpichu.
Já měla po tetanovce 3 dny příšerně bolavou ruku, že jsem s ní nemohla hýbat a prarodiče po Pfizeru byli úplně v pořádku, až po druhé dávce 2 dny únava a teplota.
ty lidi, co zemřeli, ale fakt neměli 20 let, drtivá většina měla 80 let a víc + další nemoci, výjimky potvrzují pravidlo, ale ve 20 bych se naočkovat také nedala, a ani nedám, mám jen o něco málo víc roků
@Elin29 píše:
Nechápu tuhle protiočkovací hysterii..jsem naočkovaná od ledna a žiju, divné že.... nežádoucí účinky, byly asi jako chřipka, nic k nepřežití..a všechny jsme dostaly dva tři dny volna, preventivně.. já bych vám to dala všem povinně.. vakcíny se bojíte ale covidu se nebojíte.. já ho prodělala s ošklivým průběhem na podzim a už nikdy to nechci zažít..proto jsem, hned jak byla možnost, šla na očkování..
nebojím se ani vakcíny, ani koroňáku, bojím se zubaře ![]()
@Elin29 píše:
Nechápu tuhle protiočkovací hysterii..jsem naočkovaná od ledna a žiju, divné že.... nežádoucí účinky, byly asi jako chřipka, nic k nepřežití..a všechny jsme dostaly dva tři dny volna, preventivně.. já bych vám to dala všem povinně.. vakcíny se bojíte ale covidu se nebojíte.. já ho prodělala s ošklivým průběhem na podzim a už nikdy to nechci zažít..proto jsem, hned jak byla možnost, šla na očkování..
znám 2 lidi co prodělali koronu, pak plně naočkovaní, nyní mají mutaci a bojují v nemocnici, tak si jdi s tvou povinností do háje
A ještě jsem na netu cetla že každý kdo se dá naočkovat dostane 2 dny volna asi kvůli reakci nebo nevim. Je to pravda?
@Anonymní píše:
A ještě jsem na netu cetla že každý kdo se dá naočkovat dostane 2 dny volna asi kvůli reakci nebo nevim. Je to pravda?
No od státu určitě ne, můžou to tak mít nastavené jednotliví zaměstnavatelé.
@Anonymní píše:
na netů je nesmyslů
@Anonymní píše:
neni to plosne
@Anonymní píše:
@Pears206 to jsem udělala řekla jsem že na očkování půjdu až bude vakcina stabilní. Bylo mi řečeno že půjdeme všichni, žádné výjimky prý nebudou
Boze a ty jsi co, ovce? Nechces, tak nechod, nikdo nebere pripadne vedlejsi ucinky na svoje triko, pokud nechces, nechod. Nikdo te nemuze nutit, vyhodit taky ne, max s tebou ukoncit pomer a udaji treba jiny duvod, s tim je treba pocitat..
@Anonymní píše:
není to pravda, kde jsi na takovou blbost přišla? ![]()
a když se nechceš očkovat, tak se tě to beztak netýká
@Anonymní píše:
tobě by dali snad i 3 dny volna
@DanielaD píše:
znám 2 lidi co prodělali koronu, pak plně naočkovaní, nyní mají mutaci a bojují v nemocnici, tak si jdi s tvou povinností do háje
Asi tak, no. Koho to má dostat, toho to dostane. S očkováním nebo bez. Proto chápu obě strany. A očkování by mělo být dobrovolné. Tím myslím opravdu dobrovolné. To znamená bez nátlaku a trapných, rýsujících se, úplatků, v podobě hranolků či piva zdarma.
Ahoj, je mi 20,šla jsem jako chronicky nemocná před dvěma týdny (cukrovka), vše v pohodě, jen ruka bolela prvních 24 hodin… takže za mě ok a nebála bych se toho