Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@mojmira píše:
a nejsou náhodou 3?to už zní lépe
ty musíš být za hvězdu i když jsi totálně trapná
@Laurren to diskutují ještě hodně slušně
@DanielaD tak se naockovat běžte a mi dejte pokoj, já říkám proč já nepůjdu a už vůbec ne, že by to mělo být povinné pro všechny. Tímto dámy končím s Vámi diskuzi, zdraví zdar ![]()
@onajeblond To, že ty jít nechceš, je samozřejmě tvé právo, ale není sebemenší důvod, proč bys měla mít právo urážet ty, co mají jiný názor.
Mě úplně fascinuje, rozumněj celkem rozčiluje, jak se všichni co jsou proti opatřením, očkování atd. ohání slovem ovce a přitom si neuvědomují, že jimi jsou taky. Jen prostě patří do jiného stáda. Ono bezhlavě papouškovat co píšou v blesku je prostě snazší než si přečíst co o tom píší ve vědeckých publikacích.
@onajeblond píše:
@Laurren to diskutují ještě hodně slušně@DanielaD tak se naockovat běžte a mi dejte pokoj, já říkám proč já nepůjdu a už vůbec ne, že by to mělo být povinné pro všechny. Tímto dámy končím s Vámi diskuzi, zdraví zdar
já ti nic nenutím, tak tady neslintej
pořád jenom někdo rýpe, jste takové i v reálu? Co potkávám venku je i tady
Dobrý den, mám dotaz.
Mohu jít na očkování na covid i v době kdy jsem na nemocenské?
Děkuji za odpověď.
Krásné dobré ráno, dneska mi bylo zděleno že dcera má covid
Jsem 20+3tt těhotná a zitra po 7 týdnech čeká ultrazvuk a ještě k tomu velký
co mám teď dělat?
![]()
@Michaela.S27 píše:
Krásné dobré ráno, dneska mi bylo zděleno že dcera má covidJsem 20+3tt těhotná a zitra po 7 týdnech čeká ultrazvuk a ještě k tomu velký
![]()
![]()
co mám teď dělat?
![]()
![]()
jsi ockovana?
@Michaela.S27 píše:
Krásné dobré ráno, dneska mi bylo zděleno že dcera má covidJsem 20+3tt těhotná a zitra po 7 týdnech čeká ultrazvuk a ještě k tomu velký
![]()
![]()
co mám teď dělat?
![]()
![]()
Určitě tam hned ráno zavolej, že máš covid pozitivní dceru, člena domácnosti a poraď se o dalším postupu.
Pokud nejsi očkovaná, máš karanténu, pokud jsi, karanténu nemáš ale teď už nově musíš po 5 až 7 dnech na test.
Podle mě Ti ten UTZ odloží po tom testu, protože rozpětí, kdy ten UTZ jde udělat, je až do konce 22. druhého týdne. A není to urgentní vyšetření.
Známá byla covid pozitivní ve 3.trimestru, bylo to začátkem roku, dítě se narodilo zdravé, má už víc než půl roku a zdravé je.
Držím pěsti, ať vše dobře dopadne ![]()
Jeste bych dodala dodrzovani hygienickych opatreni doma. Prenos nemoci v rodine je vysoce pravdepodobny.