Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Holky s těma omluvenkama a tady tím vším, musíme se soustředit na to co teď bude, ne co bylo, samozřejmě budeme opatrnější, raději mít vše potvrzené, ale přesto do toho chci jít s klidem kvůli synovi, ono ty přestřelky mezi námi a školou jsou na prd a nejvíc ubližujou jemu i když my se snažíme to řešit v klidu
Jo, hledala bych jinou školu…na tohle bych nervy neměla…
@Zvonielka píše:
Neposlala bych deti do skoly, pokud bychom meli v rodine nemocneho. A to i kdyz jsme vsichni ockovani a nikde na karantenu nehrajou. Ale jedna se pouze o tyhle dva zbytecne dny…ne normalni dny kdy se uci. Pokud se uci snazim se, aby byly deti ve skole co nejvic. Omlouvame pouze pisemne.
Náhodou, první den je nejdůležitější, to se zabíraj strategický místa.
Moje dcera, která normálně chodí do školy na poslední chvíli, se chystá ve čtvrtek být ve škole první, aby zabrala nejlepší místo. Vzadu. ![]()
@PetraJ píše:
Náhodou, první den je nejdůležitější, to se zabíraj strategický místa.Moje dcera, která normálně chodí do školy na poslední chvíli, se chystá ve čtvrtek být ve škole první, aby zabrala nejlepší místo. Vzadu.
Správně! ![]()
@PetraJ píše:
Náhodou, první den je nejdůležitější, to se zabíraj strategický místa.Moje dcera, která normálně chodí do školy na poslední chvíli, se chystá ve čtvrtek být ve škole první, aby zabrala nejlepší místo. Vzadu.
U nás to stejně učitelka nejdéle po měsíci rozesadí ![]()
@vokishka píše:
u nás se omlouvá přes Bakaláře v tu dobu, kdy dítě chybí. Po návratu to doloží omluvným listem, který se na konci roku zakládá
U nas se prave omlouva jen pres Bakalare, napisu odkdy dokdy chybi a je to…Omluvny list, ani Zakovskou knizku nemaji…Myslim, ze dokonce toleruji, ze dite se omluvi az treti den v prubehu nemoci…
Je mi divny, ze po zakladatelce chteji takovou hromadu vselijakych potvrzeni (ze se teda kryje, jak rika), protoze mit ve tride tech deti 20 - 30, musi se z toho ucitelka zblaznit…Nema na starosti jen omluvenky…
A ze ji radnou omluvu pres Bakalare neuznaji, nevim no…
@Petája píše:
U nas se prave omlouva jen pres Bakalare, napisu odkdy dokdy chybi a je to…Omluvny list, ani Zakovskou knizku nemaji…Myslim, ze dokonce toleruji, ze dite se omluvi az treti den v prubehu nemoci…
Je mi divny, ze po zakladatelce chteji takovou hromadu vselijakych potvrzeni (ze se teda kryje, jak rika), protoze mit ve tride tech deti 20 - 30, musi se z toho ucitelka zblaznit…Nema na starosti jen omluvenky…
A ze ji radnou omluvu pres Bakalare neuznaji, nevim no…
U nas je i omluvny list, protoze hromada deťatek ma pristup do Bakalaru pres sve rodice, ti jim dali heslo a nic neresi. Decka by si pak mohla vypisovat omluvenky do aleluja
@vokishka píše:
U nas je i omluvny list, protoze hromada deťatek ma pristup do Bakalaru pres sve rodice, ti jim dali heslo a nic neresi. Decka by si pak mohla vypisovat omluvenky do aleluja
Aha, tak u nas maji heslo zvlast deti a zvlast rodice a ted mi doslo proc…
Malej jde do treti, tak jeste Bakalare sam nepouziva a ja si porad rikala, proc se vsichni nemuzem hlasit pod jednim heslem…. ![]()
@Petája píše:
Aha, tak u nas maji heslo zvlast deti a zvlast rodice a ted mi doslo proc…
Malej jde do treti, tak jeste Bakalare sam nepouziva a ja si porad rikala, proc se vsichni nemuzem hlasit pod jednim heslem….
U nas maji hesla taky zvlast, ale rodice si to proste usnadnuji. Ucitelka posle treba zkracene vyucovani, ma to byt v bakalarich potvrzeno. Cast decek to nema, tak je vyjmenuje, detatka to potvrdi bud hned pod lavici z mobilu nebo pri prvni přestávce. Takze rodic kolikrat ani nevi, ze jim neco odpadlo. Ale to je jejich vec, tak si to nastavili. Ale omluvenky se musi prave napsat normalne, s podpisem.
@Petája u nás je v tom mnohem víc faktorů proč se chráníme, vypisovat to tu nechci, stejně je to k ničemu, aspoň jsem si uvědomila že se patlám v něčem co fakt nemá cenu už řešit, my si musíme dát pozor na co máme před sebou, to co máme za sebou s tím nic neuděláme.
Ale jako že by malej měl přístup k bakalářům to fakt nemá, ty mám v mobilu jen já, ani manžel je nemá, a mobil mám zablokovaný před dětma, mladý má svůj mobil ale my ho hlídáme přes rodičovskou hlídací aplikaci, ten si bez našeho svolení nestáhne hru, a čas na něm má omezený, na to jsme hodně přísní. Jde do třetí, ale dohled nad ním pořád radši máme a mobil má chvíli, dlouho jsme se tomu bránili
Holky s těma omluvenkama a tady tím vším, musíme se soustředit na to co teď bude, ne co bylo, samozřejmě budeme opatrnější, raději mít vše potvrzené, ale přesto do toho chci jít s klidem kvůli synovi, ono ty přestřelky mezi námi a školou jsou na prd a nejvíc ubližujou jemu i když my se snažíme to řešit v klidu