Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jak zatápějí? To trošku dramatizuješ. Koupila bych testy na doma (my máme zásobu testů doma). Pokud budou mít pozitivní test ve čtvrtek ráno, tak nikam nepůjdou.
To je snad jasné.
@Anonymní píše:
Začátek školní docházky a já mám covid. Děti jsou zdravé, manžel taky, poslali by jste děti do školy a školky? Jde o to že v synově škole nám dost zatápějí, a neposlat ho tak upřímně nevím co čekat od nich
S ohledem na to, ze karanteny jsou zruseny… pokud deti nejsou nemocne, tak ano, poslala.
@Kelsey omluvila jsme syna telefonicky předem a učitelka to neuznala a zavedla jako neomluvene hodiny, ale protože to tam dala asi po 3 týdnech tak nám to škola už neupravila
@cecetka takže přes bakaláře, popravdě jsem to nezvládla nebylo mi taky dobře, a zrovna jsme řešili ještě něco jiného a na zprávy paní učitelka klidně 3tydny neodepise
@Anonymní píše:
@Kelsey omluvila jsme syna telefonicky předem a učitelka to neuznala a zavedla jako neomluvene hodiny, ale protože to tam dala asi po 3 týdnech tak nám to škola už neupravila
Cože? Asi si dneska sedím na káblu od vedení.
Pokud bude mít negativní test tak bych normálně poslala. Také zrovna máme covid a kdo není nemocný chodí do práce atd. Jen se vyhýbáme babičkam a kamarádům.
Poslala bych, pokud nebude dítě nemocné. Na karantény už se nehraje.
@Kelsey neřeš, to prostě je složité, popravdě teď nemám na to to řešit, omluvenku na covid by jsme musela řešit s naší Dr, jako všechny omluvenky aby bylo jasné že je máme podložené, je to ani hlavu
@Haňulík díky za prababi do duchodaku určitě nepůjdeme, ani za babičkama, včera chtěl přijít děda, ale řekli jsme že teď opravdu na to není správná doba
Začátek školní docházky a já mám covid. Děti jsou zdravé, manžel taky, poslali by jste děti do školy a školky? Jde o to že v synově škole nám dost zatápějí, a neposlat ho tak upřímně nevím co čekat od nich