Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
@ka2ka a bydlet jsme měla jít podle tebe kam? V autě? 😃 asi nechápeš šíření covid 19, neznamená ze když bych se s nima od tojo dne neviděla ze jsem je už dávno před tím nwbo můj přítel nemohla nakazitčlověk je infekční už před tím než má příznaky
o bydlení jsem tu už psala dočti si to, ale ty jsi to šířila vesele dál chápeš i když jsi věděla že máš pozitivního přítele a mohla jsi to chytnou tak jsi vesele šířila tady nejde jen o rodinu ale i kolegy, lidi v krámu a kdoví kde jsi byla chápeš???
@Bábrdl už jsem to psala ze jsem se musela odstěhovat
kdo to už konečně pochopí, v kontaktu jswm y nasima byla tak či tak, jezdíme spolu do práce a z práce
na test jdeme zitra, 24.12 bylo všude zavřeno a ja musela mít zadanku od dr, bohužel než zadanky bych musela za test platit. Na test jsem chtěla už dneska, dr řekla ze máme jít všichni až zítra, protože je to nejlepší doba ![]()
@Anonymní píše:
Ježiš a proč jsi se neobjednala na pcr sama už toho 24.12.- už dnes jsi mohla mít ten pcr. Takhle než se tam dostaneš, tak budeš třeba i negativní. Covid to podle mě bude- i když jsi měla negativní antigen. Já třeba měla pozitivní i antigen i pcr. Jinak nechápu, proč jsi jezdila k rodičům, když přítel měl 22.12. pozitivní test.
asi nečteš pozorně, kam jako měla jít, když jí končil podnájem? pod most?
@ka2ka píše:
mohla jít domů do samostatného pokoje bez kontaktu s minimem rizika
a ty je znáš, že víš, že mají samostatný pokoj?
@ka2ka on ale nebyl pozitivní v ty dny kdy jsme byli v práci
antigen negativní a bolela ho hlava protože trpí na migrény tak jak asi mohl vědět ze je pozitivní? Dozvěděl se to až ve středu v práci kdy jsme byli všichni na antigenim testu a všichni jsme už 23.12 do práce nesli ![]()
To pokaždé kdxz bude mít někdo z rodiny migrénu nebo rýmu mám hned zustat 7 dnů doma v karantene? Asi ne ze Jo ![]()
@Anonymní píše:
@Konnny tatkovi je 45, mamce 39, mě 21 a segre 12 let. Ockovany nejsme ani jeden, čekalo se na výsledky špatně srazlivosti krve v cele rodině, bohužel není tak lehké aby dr tyhle testy udělal, ja na testy cekala už 3 roky, zadny dr mi je nechtěl zařídit. Bohužel máme v rodině mutaci srazlivosti krve. Teprve dnes přišel výsledek a všichni jsme v pořádku. Každopádně pak jdeme na testy protilátek v tele a pak na očko.
Strejda šel na očko i přes to ze věděl ze je v rodině mutace a dostal embolii. Naštěstí je v pořádku.
Po covidu dostanete spíš embolku než po očkování- Jestli nejste očkovaní tak to good luck. Ne chřipka to fakr nebude. Všichni se koukejte izolovat a otestovat! Taky mám porucho srážlivosti a po očkování ok a po covidu jsem si musela píchat clexane.
@stinga píše:
a ty je znáš, že víš, že mají samostatný pokoj?
tak předpokládám že tři dospělí a dítě nebudou žít v garsonce ![]()
@Anonymní píše:
@Bábrdl už jsem to psala ze jsem se musela odstěhovatkdo to už konečně pochopí, v kontaktu jswm y nasima byla tak či tak, jezdíme spolu do práce a z práce
na test jdeme zitra, 24.12 bylo všude zavřeno a ja musela mít zadanku od dr, bohužel než zadanky bych musela za test platit. Na test jsem chtěla už dneska, dr řekla ze máme jít všichni až zítra, protože je to nejlepší doba
No tak by sis musela test zaplatit- lepší než nakazit celou neočkovanou rodinu! A kde je teď přítel- ten to šíří po své rodině?
No hlavne si na ten test zajdete zavcasu. Z okoli mam vice pripadu a bud antigen pozitivni, pcr negativni nebo naopak. Klidne na test zajit vicekrat.
@Bábrdl máme narizenou karantenu, takže jsme doma a nikoho na návštěvy nezveme. To už jsme každého obvolali, určitě i každého v případě pozitivity nahlasim hygieně ![]()
Jen proste nevíme kdo to přitáhl, všichni pracujeme ve stejné fabrice, bohužel u nás očkováni mají rodiče atd v karantene a mohou do práce a nejsou v rámci firmy testování. Na vic od sestry ve třídě je taky holcina pozitivní, byla s ni 22.12 naposled ve styku a dozvěděli jsme se to před chvíli. Ségra měla rýmu, ale na tu trpí, takže je možné ze to přinesla domu i ona 🙈
@cecetka píše:
Tak zase pokud opravdu v tom byte zustat nemohla, co jim zbyvalo? Jako rodic bys taky sve dite ode dveri nevyhodila
Snad uz je cela rodina izolovana, at to nesiri dal
Zůstat u nemocného přítele, když to od něj chytla?
@Havlova píše:
Zůstat u nemocného přítele, když to od něj chytla?
přítel bydlí s matkou, nemocný byl se zakladatelkou v tom pronájmu, pronájem byl zakladatelky, tak kde měla zůstat u přítele? on nemá žádný byt
Tohle už je kapku hysterie, ne? Netvrdím, ze šířit covid je sranda, ale takhle lyncovat zakladatelku, že se vrátila k mladým rodičům je trochu přes čáru. Jsem ve věku jejich rodičů, děti mám o kapku mladší (tak ve věku zakladatelciny sestry), ale pokud by některé z nich onemocnelo, tak je nenacpu na 14 dní do sklepa a nebudu krmit palačinkami, které jdou prostrčit pod dveřmi
Není to ebola.
A to jsem silně proočkovací, protestovací a prorežimová. Ale tady se to zase zbytecne zvrhlo v „burn the witch“
@ka2ka píše:
tak předpokládám že tři dospělí a dítě nebudou žít v garsonce
tak i kdyby měli 3+1, tak nějaké izolování v běžném bytě s jedním wc a koupelnou, je spíš scifi nebo zbožné přání epidemiologů
@Jahru píše:
Tohle už je kapku hysterie, ne? Netvrdím, ze šířit covid je sranda, ale takhle lyncovat zakladatelku, že se vrátila k mladým rodičům je trochu přes čáru. Jsem ve věku jejich rodičů, děti mám o kapku mladší (tak ve věku zakladatelciny sestry), ale pokud by některé z nich onemocnelo, tak je nenacpu na 14 dní do sklepa a nebudu krmit palačinkami, které jdou prostrčit pod dveřmiNení to ebola.
A to jsem silně proočkovací, protestovací a prorežimová. Ale tady se to zase zbytecne zvrhlo v „burn the witch“
přesně tak