Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Antigen je loterie. Kamaradovi vysel antigen negativni z odberoveho centra. PCR uz mel pozitivni
No na pcr se chodí tak po týdnu po rizikovém kontaktu, takže v pohodě. A covid mít můžeš, antigeny a tuplem ty z pusy jsou dost nespolehlivé. Se stačí předtím napít nebo vyčistit zuby a hned vyjdou blbě. At jde na pcr i tatinek.
@Konnny píše:
Proc si jela k rodičům je nakazit?
Taky nechapu ![]()
Edit Spatne ctu. Tak nic.
Příspěvek upraven 27.12.21 v 14:36
@Konnny píše:
Proc si jela k rodičům je nakazit?
Protoze je to bl.bka ![]()
@Konnny nevěděla jsem ze má covid, o víkendu měl antigenní negativní, ja byla v pohodě, hlavně ja se stěhuji zpět k rodičům. Neprodlouzili mi smlouvu na byt. 23.12 jsem musela byt komplet vystěhovana. Neptejte se proč, ten kdo mi pronajímal byt je pěkný kok… 😒
@Anonymní píše:
@Konnny nevěděla jsem ze má covid, o víkendu měl antigenní negativní, ja byla v pohodě, hlavně ja se stěhuji zpět k rodičům. Neprodlouzili mi smlouvu na byt. 23.12 jsem musela byt komplet vystěhovana. Neptejte se proč, ten kdo mi pronajímal byt je pěkný kok… 😒
píšete že měl pozitivní test 23.12
takže jste věděla že má covida, a nakazila jste i vlastní rodiče…co dodat…asi nic
@cecetka pardon ale ja nejsem blbka, musela jsem se z bytu vystěhovat …. Do 23.12 jsem musela odevzdat klíče. Stěhovala jswm věci už od 1.12., ty poslední dny v bytě jsme chtěli byt spolu a uzit si soukromí, … nikdo v tu dobu nevěděl ze má covid, ant byl o víkendu ještě negativní a o nikom nevěděla ze by byl s někým ve styku…. Bolela ho pouze hlava, od mala trpí na migrény … tak kdo mohl vědět ze je to covid ….
Takže příteli bylo špatně a proto u tebe zůstal aby tě pro jistotu nenakazil, tobě pak bylo zle a proto jsi jela k rodičům protože to covid není. Hezký, můžeš mě vysvětlit proč máš u sebe člověka který je nemocný a dá se předpokládat že má covid. Proč raději nebyl jinde. A když už nakazil tebe, tak se hrneš nemocná k rodičům. Proč jsi nezůstala doma a nepočkala na PCR test. Antigenní test je sázka do loterie. Nakazilas i svého otce.To jsi tak nezodpovědná, pak se nesmíme divit jak se to šíří.
Ja byt tebou tak spis bych počítala s tím, že budeš pozitivni I ty.Jen moc nechápu proč si u rodičů byla nebo jsi, když mas teploty a podobne a ještě když vis ze pritel vysel pozitivní… ![]()
@Borrealis věděla jsem ze má covid až 22.12., kde jsem podle vás asi měla spat? Na ulici, když jswm měla prestehovane věci? Na víc ja měla test ant negativní. Kolegyně taky doma má pozitivní mámu je ockovana a chodí do práce, také to na mě mohla vesele naprskat….
@Anonymní píše:
Pises, ze 22.12.mel antigen pozitivni,23.12.pcr pozitivni, to nebyl jeste vikend. Rodicum nebude 20 ani 30,snad budou mit prubeh normalni.
@mamule42 17.12 u mě spal a ja nevěděla ze má covid, spal u mě do 21.12, bolela ho hlava, a trpí na migrény, v kontaktu s nikým nebyl, test měl pozitivní 22.12 a to už jsem s nim nebyla, jsme každou středu testovány v práci. Ja musela od 23.12. se zpět nastěhovat k rodičům, kam jinak jsem měl jít? Kdxz jsem 23.12 musela odevzdat klíče? Mě nic nebylo, až na stedry den začlo bolesti hlavy, a test než jsem šla k rodičům byl negativní….
Ahoj holky, prosím vás, s přítelem se vidíme každý den, od 17.12 mu bylo špatně tak u mě do 21.12. i přespal, 22.12 vyšel v práci antigen pozitivní, 23.12. už měl i PCR pozitivní. Ja mám od 24.12. teploty 38 a víc, ztratila jsem hned druhy den čich a chuť a těžko se mi dýchá. Bolí mě cely člověk a mám pocit ze budu asi lézt po 4 😆 delala jsem si 2× ant z pusy a negativní. Od Vánoc jsem u rodičů a táta už má taky teploty, zimnici a ztrácí čich. Dnes jsem volala dr (bohužel mě přítel nezanesl v trasování v tom jak byl ve stresu, a od te doby jsem se nikam nedovolala, výsledek jsme věděli až v 7 večer a druhy den Vánoce) dr mě poslala na PCR testy, mamka si mysli ze mám chripku když jsem měla Ant negativní. Nebyla by to náhoda? Co když bude PCR i přes příznaky negativní. S přítelem jsem se viděla naposled 21.12., nejdu na pcr pozdě nebo brzo? Děkuji