Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den je tu nějaky doktor prosím. mám prosbu blbě se mi dýchá klidovým vztahů mám to dlouhodobé mám velký prsa a problém z páteří. před 2 týdny smf mfli všichni prudusky a ještě mám ale už se to z lepšilo test na streptokok byl negativní. jenže od čtvrtka sem cejtila na sobě virózu zas šla sem na antigenní test a sestra mi ho udělala jen z kraje a negativní pátek začali horečky do soboty do rána šla sem pátek doktorce bolest kosti v krku malátnost zimnici bolest uší a hnusný kašel suchy někdy chutne jako kdyby tam něco měla záchvat chvíli. Pak nic a večer když spím tak furt dělala mi doktorka výtěr na streptokok a. pozitivni dala mi ospen antibiotika dnes protože se mi blbě dýchá jela sem na pohotovost kde mě nechali čekat 3 hodiny a pacient žádný doktorka mě poslechla změřila puls ten byl 100%na 97 a když sem chtěla Rengen servala mě že je to zbytečný že otravují já ji řekla že si tu pohotovost platím že chci mít jistotu na konec me tam poslala. Krev mi nevzala nic jen poslechla a sestra udělala puls na konec my řekla když mám takle dlouhý kašel a streptokok že musím do na test má prc že můžu mít covid a že jdu do izolace dokud nebudu mít výsledky takže jak se mu blbě dýchá do toho streptokok a kašel tak se bojím abych ho neměla v pátek sem si kupovala antigeny test lékárně pro jistotu a negativní prosím o radu moc vám dekuji
Asi máte pravdu bojím se moc a nevím jak se stým popřát pořád se bojím když sem nemocná že mám hned covid nevím jak se stým popřát a přestat se bát. mám problem z páteří a blbě se mi dýchá a tolikrát se bojím že se udusim
Příspěvek upraven 02.10.21 v 20:32
Stále sú i iné choroby ako covid, keď budú výsledky pcr uvidíš či máš covid.
@natyj píše:
Dobrý den je tu nějaky doktor prosím. mám prosbu blbě se mi dýchá klidovým vztahů mám to dlouhodobé mám velký prsa a problém z páteří. před 2 týdny smf mfli všichni prudusky a ještě mám ale už se to z lepšilo test na streptokok byl negativní. jenže od čtvrtka sem cejtila na sobě virózu zas šla sem na antigenní test a sestra mi ho udělala jen z kraje a negativní pátek začali horečky do soboty do rána šla sem pátek doktorce bolest kosti v krku malátnost zimnici bolest uší a hnusný kašel suchy někdy chutne jako kdyby tam něco měla záchvat chvíli. Pak nic a večer když spím tak furt dělala mi doktorka výtěr na streptokok a. pozitivni dala mi ospen antibiotika dnes protože se mi blbě dýchá jela sem na pohotovost kde mě nechali čekat 3 hodiny a pacient žádný doktorka mě poslechla změřila puls ten byl 100%na 97 a když sem chtěla Rengen servala mě že je to zbytečný že otravují já ji řekla že si tu pohotovost platím že chci mít jistotu na konec me tam poslala. Krev mi nevzala nic jen poslechla a sestra udělala puls na konec my řekla když mám takle dlouhý kašel a streptokok že musím do na test má prc že můžu mít covid a že jdu do izolace dokud nebudu mít výsledky takže jak se mu blbě dýchá do toho streptokok a kašel tak se bojím abych ho neměla v pátek sem si kupovala antigeny test lékárně pro jistotu a negativní prosím o radu moc vám dekuji
Bych i poradila, kdyby ten text dával trochu smysl. Co sem pochopila, tak musíš prostě počkat na výsledek testu ![]()
Prosím vás já tady nestojím o chytré řeči nebo urážky, ale o radu. kdyby to šlo, šla bych už ve čtvrtek bylo volno jen na antigenní pátek mi řekla doktorka že mám streptokok a že sem naočkována tak test nemusím dnes kdyby nečekala na pohotovosti 3 hodiny stihla bych to jdu nanej zítra rano
Příspěvek upraven 02.10.21 v 20:42
Ty si tu pohotovost neplatíš. Ty platíš poplatek 90 Kč, rozhodně ne cenu za vyšetření.
Spíš si kup něco na nervy, třeba meduňkový čaj.
@natyj píše:
Prosím vás já tady nestojím o chytré řeči nebo urážky, ale o radu. kdyby to šlo, šla bych Vf čtvrtek bylo volno jen na antigenní pátek mi řekla doktorka že mám streptokok a že sem naočkována tak test nemusím dnes kdyby nečekala na pohotovosti 3 hodiny stihla bych to jdu nanej zítra rano
no ono totiž naprosto není jasné, jakou asi tak radu si představuješ. Pokud je to kovid, zjistíš to z testu. Pokud ne, tak to taky zjistíš z testu. Co jiného chceš slyšet.
@natyj píše:
Bohužel jsem vůbec nepochopila tak podstatné věci, jako třeba od kdy bereš ta antibiotika
Vydrž, než budeš znát výsledek, jinak když jsem měla covid, tak mě bolely všechny klouby včetně zad.. probudila jsem se ve tři ràno bolestí, kroutily se mi palce u nohy a pak se ty příznsky nabalovaly jeden po druhém. Hlavně jsem 5. den po prvnim příznaku přišla o čich. Hlavně klid!!
@ivašot. píše:
Bohužel jsem vůbec nepochopila tak podstatné věci, jako třeba od kdy bereš ta antibiotika
Od včera
@natyj píše:
Prosím vás já tady nestojím o chytré řeči nebo urážky, ale o radu. kdyby to šlo, šla bych už ve čtvrtek bylo volno jen na antigenní pátek mi řekla doktorka že mám streptokok a že sem naočkována tak test nemusím dnes kdyby nečekala na pohotovosti 3 hodiny stihla bych to jdu nanej zítra ranoPříspěvek upraven 02.10.21 v 20:42
Nikto tu nemá vešteckú guľu aby vedel či máš alebo nemáš covid, to zistíš z testu keď naň pôjdeš
každý má iné príznaky, niekto žiadne.
@natyj Pises jako tatar a jeste se vztekas ![]()
Zitra si zajdes na test a budes vedet.