Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@Andělka55 ne ale rodice jsou oba pozitivni:-(
A miminko má nějaké příznaky? Myslím, že se nemusí vůbec nakazit.
@Anonymní píše:
I když bylo v úzkém kontaktu s matkou:-(
Nemusí být pozitivní i když je v kontaktu s matkou ale stejně když jsou pozitivní rodiče bohužel by mělo miminko na test i když vlastně teď když je 14 dní doma tak nemusí co vím podle nového
Miminko pokud je kojene dostava protilatky od matky z mleka. Zaklad je kojit, pak kazda nemoc se snasi mnohem lepe, protoze dite uz dostane „lecbu“ na miru.
Panebože je tomu miminu něco? Je vůbec něco rodičům kromě toho, že jsou pozitivní? Už mě to šílenstvi štve. Testování mimina snad ani nemá cenu komentovat.
Měli jsme teď s manželem oba covid. Starší dceri nebylo vůbec nic a mladsi syn měl 1 den zvýšenou teplotu.
@vbu píše:
Miminko pokud je kojene dostava protilatky od matky z mleka. Zaklad je kojit, pak kazda nemoc se snasi mnohem lepe, protoze dite uz dostane „lecbu“ na miru.
Ale to by mudela uzit nemoc několik dni, za tu dobu obvykle to mimino nakazí.
@hulala píše:
Panebože je tomu miminu něco? Je vůbec něco rodičům kromě toho, že jsou pozitivní? Už mě to šílenstvi štve. Testování mimina snad ani nemá cenu komentovat.
A proc jako to dite neotestovat? Jake moralni zabrany k tomu mas? Co kdyz ho budou muset vzit k lekari?
Sestřenice covidová a malé děti, se kterými je ve velmi těsném kontaktu nic. Děti byly testované a nechytily to.
@Misasisi píše:
Bez s mimcem na test, to je neboli a budeš vědět hned
Z toho jak píše mám pocit, že se nejedná o zakladatelku ani její dítě.
Spíš je to vyděšená příbuzná.
@KeckaJ aha
ale i tak ať jde na test miminka to nebolí. A trvá to 2s ani ne
Mám dotaz: měl někdo pozitivní uplně malé miminko? Myslim v sestinedeli? Jak to snaseli? Co jste delali? Dekuju za kazdou odpoved😥