Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
On to nedovolí, proste mu řeknu, že se to stalo samo.
Hloupá a ještě prolhaná. Jako partnerka jsi fakt terno.
Mám kamarádku co byla a lituje. Už by to prý neudělala. A to měla násilníka přítele a rozešla se s ním proto… Tak tam to bylo proto.
Vem si, už nejsi žádná žába. Vdaná, krize která je dočasná. Nevíš co chceš. No abys to nezjistila pozdě…
Na druhou stranu jestli si teprve měla dostat ms a tedy od poslední ms 4 týdny tak by se to dalo ukončit snad jen pilulkou a to bych šla hned a nečekala až bude miminko v břiše růst… Vždyť kolem 10tydne už se hýbe.
Tohle je fakt smutný… Ne to co se ti děje, ale smutný je to do jaké situace si dostala svého manžela. Před 3 rokama si věděla co od života chceš a teď po 3 letech manželství už nevíš? Manželovi kývneš na dítě, ale chceš začít brát antinu aby se to nezadařilo (bohužel ani to neudělaš pořádně)… Před zaděláním na dítě krize nebyla? Nebo jak to mám chápat? To ses jednou ráno probudila a řekla si, že máte krizi? Protože přesně takový mám ztoho pocit…
Je to smutný, ale matka by si ještě být neměla…Doufám, že chápeš co tím chci říct ![]()
@Anonymní píše:
On to nedovolí, proste mu řeknu, že se to stalo samo.
A ono se na to nikdy nepřijde a ty z toho vyjdeš bez ztráty kytičky? Každá lež jednoho dne vypluje na povrch a ty následky tě dříve či později dostanou. Máš asi hodně silný žaludek ![]()
@thalasan píše:
Hele ty jsi tady už psala ne? Nejseš to ty, jak jsi potratila cca 3 měsíce zpátky a teď ses zase těhotná a chceš potrat?
Ten paskvil POTRATŮ snad nemůže psát víc ženských
Ne, nikdy jsem potrat neměla
@Blankaspl píše:
Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále, že? Píšeš jak hotentot, souložíš bez ochrany a divíš se, že jsi těhotná a chceš jít na potrat. Neporadím, nemám totiž slov…
Může to být cizinka. Používá některý fráze typický pro Slovince a Chorvaty. Ale že je obsah příšernej, to bez komentáře
@Pruhovaný_mýval píše:
Může to být cizinka. Používá některý fráze typický pro Slovince a Chorvaty. Ale že je obsah příšernej, to bez komentáře
To by mě teda zajímalo, které to jsou.
Tak aby bylo jasno. Gramaticky chyby tam jsou pro to že můj mateřský jazyk je angličtina v ČR jsem 5 let, a myslím si ze za ten čas jsem se dobre naučila česky. Nemůže člověka soudit po gramatických chybách!!!
Ano, v hlavě nemám srovnány to řeším, jestli to dítě nechám tak budu nejlepší matka, jestli ne tak to bude lepší pro nej. Chtěla jsem názory ne urážky. Některé lidi jsou hodně zlý.
![]()
@Anonymní píše:
Tak aby bylo jasno. Gramaticky chyby tam jsou pro to že můj mateřský jazyk je angličtina v ČR jsem 5 let, a myslím si ze za ten čas jsem se dobre naučila česky. Nemůže člověka soudit po gramatických chybách!!!
Ano, v hlavě nemám srovnány to řeším, jestli to dítě nechám tak budu nejlepší matka, jestli ne tak to bude lepší pro nej. Chtěla jsem názory ne urážky. Některé lidi jsou hodně zlý.![]()
Ne, nejsou zlý. Jen ty bys potřebovala proplesknout, aby ses vzpamatovala. Že jsi cizinka jsi nikde nepsala. Ale charakter máš teda příšerný, i kdybys byla z Marsu.
@Julča001 píše:
To by mě teda zajímalo, které to jsou.
Třeba s tím pitím léku. Pracovala jsem v lékárně a 3/4 cizinců to říkali takhle. Místo užil jsem lék nebo vzal sem si lék, říkali, vypil jsem lék. Stejně tak chyba v genitivu, kterou Čech neudělá a překlep není pravděpodobný. Jak někteří lidi píšou jak trotlové, tak tady si fakt myslím, že je holka z ciziny.
@Pruhovaný_mýval píše:
Třeba s tím pitím léku. Pracovala jsem v lékárně a 3/4 cizinců to říkali takhle. Místo užil jsem lék nebo vzal sem si lék, říkali, vypil jsem lék. Stejně tak chyba v genitivu, kterou Čech neudělá a překlep není pravděpodobný. Jak někteří lidi píšou jak trotlové, tak tady si fakt myslím, že je holka z ciziny.
Aha, díky za vysvětlení. Nicméně ani změna formy tady nic neřeší.
@Julča001 To teda fakt ne. To, co píše je fakt hrůza, kdyby blbost nadnášela, tak tu zakladatelka léta jako holubice. Ale jakožto cizinka žijící v zahraničí se taky dost často potýkám s šikanou za víceméně drobný gramatický přehmaty, tak jsem na to trochu citlivá.