Crohnova nemoc - přenos??

Anonymní
29.8.19 12:17

Crohnova nemoc -přenos??

Cauky holky chci se zeptat, partner má crohnovu nemoc, nikde na netu jsem nenašla zda je to přenosný či ne. Tak se ptám vás. Vím že příznaky u Crohnovy nemoci jsou i afty, takze přenos líbáním, nebo tak neco hrozí? Jelikoz sem nic nenačetla, nic nevim, takze komenty o tom že jsme se zblaznila jak si tohle muzu myslet si nechte :srdce: dekuji za odpovedi, Hezký den :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1248
29.8.19 12:19

Není to přenosné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.8.19 12:23

Ne, autoimunitní prouchy nejsou nakažlivé.

A něco si o tom zjisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
29.8.19 12:31
@Anonymní píše:
Cauky holky chci se zeptat, partner má crohnovu nemoc, nikde na netu jsem nenašla zda je to přenosný či ne. Tak se ptám vás. Vím že příznaky u Crohnovy nemoci jsou i afty, takze přenos líbáním, nebo tak neco hrozí? Jelikoz sem nic nenačetla, nic nevim, takze komenty o tom že jsme se zblaznila jak si tohle muzu myslet si nechte :srdce: dekuji za odpovedi, Hezký den :lol:

poprost partnera at ti to vysvětlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.19 12:46
@Ou
@Ou píše:
Ne, autoimunitní prouchy nejsou nakažlivé.A něco si o tom zjisti.

Ikdyz má afty jako příznak onemocnění?

• Citovat
  • Upravit
27681
29.8.19 12:52
@Anonymní píše:
@OuIkdyz má afty jako příznak onemocnění?

zjisti si význam slova autoimunitní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
29.8.19 13:03

Partner má Crohna a ty máš něco s mozkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
29.8.19 13:06
@Zumpa píše:
Partner má Crohna a ty máš něco s mozkem.

to je marný to je marný, manžel má taky Crohna kamarád ul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.8.19 13:12

Fakt Crohn takhle není přenosný. Je to autoimunitni onemocnění. Sama ho mám a manžel ho nechytl. Není ani prokázán geneticky přenos, takže věřím že můj 3 lety syn ho mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
29.8.19 13:15
@mission84 píše:
Fakt Crohn takhle není přenosný. Je to autoimunitni onemocnění. Sama ho mám a manžel ho nechytl. Není ani prokázán geneticky přenos, takže věřím že můj 3 lety syn ho mít nebude.
Že není dokázán genetický přenos ale vůbec neznamená, že to není pravda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.8.19 14:02

Aft není opar, aft je důsledek oslabené imunuity a není nakažlivý.

Něco si o tom zjisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.8.19 14:04
@Zumpa píše: Že není dokázán genetický přenos ale vůbec neznamená, že to není pravda.

Může za to očkování, farmafirmy to tají, sdílejte než to smažou. Vřele doporučuju zjistit si, jak funguje základní vědecká metodologie.

Jinak jestli s něčím koreluje crhon, tak s mikrobiotou. (korelace není příčina)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27687331

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.19 14:29

@Zumpa věděla jsem že přijde nejaka pinda a zacne urazet, a hlavne ze to pisu predem. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
35329
29.8.19 16:57
@Anonymní píše:
@Zumpa věděla jsem že přijde nejaka pinda a zacne urazet, a hlavne ze to pisu predem. :jazyk:

Nezlob se, ale pokud ma takovou nemoc partner, melo by byt v tvem zajmu si o te nemoci neco zjistit. Kdyz umis zalozit diskusi na emiminu, mohla bys umet i pouzit google. Takhle vypadas jako hloupa holka, ktere zalezi jen na sobe. Crohn muze zivot dost zkomplikovat, afty opravdu nemusi byt nejvetsi partneruv problem, pokud ti na nem zalezi, aspon neco si o te nemoci precti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
29.8.19 17:31
@Anonymní píše:
@Zumpa věděla jsem že přijde nejaka pinda a zacne urazet, a hlavne ze to pisu predem. :jazyk:

Víš, mezi mnou a tebou je jeden zásadní rozdíl - ty urážíš, ač to sama po ostatních nechceš, zatím co já jen popisuji skutečný stav věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí