CTG 34. týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jana kocmanova
1.8.11 18:06

to by bylo fajn, já bych to taky tak měla mít, ctg. a pak kontrola, tak by mohl proběhnout i ten utz?

• Citovat
  • Upravit
jana kocmanova
1.8.11 18:10

děkuju :-D . mě to nevadí, klidně at přiberu,jen at je vše ok :-). já v těhu průkazce kolonku na sono mám 30. - 32. t. a nic!!!

• Citovat
  • Upravit
1053
1.8.11 19:18

mam dotaz
tak ja odpo byla taky ve meste a mimisko nejak moc zacalo tlacit na brisko,jako by se chtelo vytlacit ven.Na chvili to povolilo a ted zacina zase tlacit.Stava se vam to taky?Si treba lehne na jednu stranu a tlaci,pak se hned prekutali na druhu a tlaci tam.Uz ani moc nekope,spise jen tlaci.A celkem i dost mam tvrde brisko.A to su teprve 31+5.je to normalni?ani nevim jak bych poznala poslicky?A porad se nechce otocit.LEzi tam podelne.Neni hlavou ani dolu ani nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana kocmanova
1.8.11 20:07

čauky, já myslím, že je to v pořádku, taky to tak mám, mě mimčo teda extra nekopalo dřív ani ted, jen občas, spíš taky tlačí - vždy vytlačí třeba nožičku nebo kolínku, cítím to bud vždy nahoře nebo z boku…myslím, že mimčo už by mělo být otočené hlavičkou dolů. to by měla začít kontrolovat dr. na kontrolách, jdu ted ve středu, tak uvidíme. já myslím, že to máš v pořádku. o poslíčkách jsem četla, že začínají třeba už ve 20. týdnu, ale není to zatím cítit, mě se teda už ted zdá, že občas něco cítím - taková mírná bolest, jako před menstruací, mělo by to být nepravidelné a např. po teplé sprše by měly ustat.

• Citovat
  • Upravit
jana kocmanova
1.8.11 20:07

čauky, já myslím, že je to v pořádku, taky to tak mám, mě mimčo teda extra nekopalo dřív ani ted, jen občas, spíš taky tlačí - vždy vytlačí třeba nožičku nebo kolínku, cítím to bud vždy nahoře nebo z boku…myslím, že mimčo už by mělo být otočené hlavičkou dolů. to by měla začít kontrolovat dr. na kontrolách, jdu ted ve středu, tak uvidíme. já myslím, že to máš v pořádku. o poslíčkách jsem četla, že začínají třeba už ve 20. týdnu, ale není to zatím cítit, mě se teda už ted zdá, že občas něco cítím - taková mírná bolest, jako před menstruací, mělo by to být nepravidelné a např. po teplé sprše by měly ustat.

• Citovat
  • Upravit
74217
1.8.11 20:14

jana kocmanova už si připravená, máš vše nachystané? Taky už se nemůžeš dočkat jak my? Naproti postele už mám nachystanou postýlku a na komodě autosedačku na chodbě kočárek a furt se kochám, jak jsem nedočkavá :oops: . Mám pocit, že se to hrozně vleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana kocmanova
1.8.11 20:19

jj Ivi, moc se těším, taky už se nemůžu dočkat. Naše Kristýnka už má pokojíček připravený a pro kočárek jedeme bud tento nebo příští týden, takže snad mám už vše :lol: už aby to bylo :-) termín máme 12.9. tak jsme zvědavá jestli to nepřijde dřív nebo později?

• Citovat
  • Upravit
4890
1.8.11 20:19
IvkaH píše:
jana kocmanova už si připravená, máš vše nachystané? Taky už se nemůžeš dočkat jak my? Naproti postele už mám nachystanou postýlku a na komodě autosedačku na chodbě kočárek a furt se kochám, jak jsem nedočkavá :oops: . Mám pocit, že se to hrozně vleče.

Jéé, holky a to jsem si myslela že jsem blázen, že už mám sbalenou tašku do porodnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Postýlku ještě nemám složenou a kočárek a sedačka jsou pořád u našich, ale naprosto to chápu, taky se strašně těším, i když trošku bojím, co mě zas čeká, ale převažuje ta zvědavost jak bude malá vypadat a taky mě to už nebaví, protože vůbec nespím a nějak ten konec špatně snáším a to máme ještě takovou výhodu, že není žádné léto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.11 20:25

No já si furt říkám, že když je teď tak hnusně, že budeme mít v září teplíčko krásné pro naše mimiška :think: . My to nachystali minulý týden všechno, zatím budou holky obě v ložnici s náma, protože už máme doma skoro 3 letou slečnu, nestihli jsme jí udělat pokojík a nechci ji teď vyhodit, aby neměla trauma, že jsme ji vyhnali, protože se narodilo mimčo, tak budou obě s náma, postel je vedle postýlky, aby měly stejné podmínky a až budeme chtít vyhnat někoho z ložnice, tak půjdou obě spolu, tak se mi to zdá nejrozumnější. Ta starší toho bude mít teď moc, od září jde do školky a ještě i mimi, sice se moc těší, ví vše co a jak, ale neví, že malá bude plakat a pod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana kocmanova
1.8.11 20:26

to Tedys: a ty máš termín kdy?? jj, taky hůř spíš, ono je to teda asi i tím, že jsem už z práce doma - vybírala jsem dovolenou a ode dneška nastupuju ofic. na mateřskou a jsem docela odpočatá, ale hlavně chodím často na wc jak mě malá tlačí :-), tak se taky těším až už bude venku a též jsem zvědavá jak bude vypadat:-)). holčičky bývají většinou spíš po tatínkovi ne? jinak doma mám dá se říct připraveno vše, ale tašku nabalenou ještě nemám, chtěla jsem ji ale tento týden sbalit a něco málo ještě dokoupit:-))

• Citovat
  • Upravit
1053
1.8.11 20:27

problem je v tom ze ja nikdy nemela bolesti pred menstruaci.Takze i proto nevim zda je poznam.
no ja na posledni KO byla minuly tyden ale jen na bezne KO.Na poslednim UZ v 30.tt byla mala podelne…tak nevim zda se uz otocila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana kocmanova
1.8.11 20:27

Ivi, tak budete to mít asi náročnější, ale to zvládnete :lol: navíc už jsi zkušená mamča! :-)

• Citovat
  • Upravit
74217
1.8.11 20:29
jana kocmanova píše:
to Tedys: a ty máš termín kdy?? jj, taky hůř spíš, ono je to teda asi i tím, že jsem už z práce doma - vybírala jsem dovolenou a ode dneška nastupuju ofic. na mateřskou a jsem docela odpočatá, ale hlavně chodím často na wc jak mě malá tlačí :-), tak se taky těším až už bude venku a též jsem zvědavá jak bude vypadat:-)). holčičky bývají většinou spíš po tatínkovi ne? jinak doma mám dá se říct připraveno vše, ale tašku nabalenou ještě nemám, chtěla jsem ji ale tento týden sbalit a něco málo ještě dokoupit:-))

Ano holčičky jsou většinou na tatínky podobné, ta naše je jak kdyby mu vypadla ze zadku :oops: :jazyk: Říkám, že mají stejnou šišku :mrgreen: miláčci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
1.8.11 20:29

Já mám první termín 9.9 a druhý 17.9, ale jelikož syn byl narozený v 37. týdnu, tak říkala doktorka, že mám dispozice k tomu rodit zase dřív, tak uvidíme. Tentokrát je to holčička, tak to třeba bude jinak.
Ivy, velice Tě chápu, Tadeášek jde zase v září do školy, takže mi to budeme mít taky docela náročné. Hlavně mám strach, abych nerodila prvního září, ať ho můžu doprovodit první školní den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.8.11 20:30
CARMENSANY píše:
problem je v tom ze ja nikdy nemela bolesti pred menstruaci.Takze i proto nevim zda je poznam.
no ja na posledni KO byla minuly tyden ale jen na bezne KO.Na poslednim UZ v 30.tt byla mala podelne…tak nevim zda se uz otocila.

Závidím, že nemáš bolesti při menstruaci. Já je mám i teď když jsem těhotná přesně v den, kdy bych měla dostat menst. jen to červené tam chybí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí